9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ…

Απαιτείται έννομη τάξη και ασφάλεια στην χώρα – Kαι αλλαγή νοοτροπίας στα μέλη και τον κομματικό μηχανισμό της “Νέας Δημοκρατίας”

Η χώρα μας πλήττεται από κύματααναρχίας, μίσους, καταστροφών, λεηλασιών, τρομοκρατία, που έχουν επιφέρει την παρακμή του κράτους και του λαού, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, που μόνο στο μυαλό του αφελούς πρωθυπουργού τελειώνει, ενώ στην πραγματικότητα διαρκεί, εφόσον δεν προσελκύονται επενδύσει ξένων διεθνών ομίλων.

Γιατί δεν επιβάλλεται το κράτος δικαίου, η τάξη και η ασφάλεια και δεν μειώνεται η εγκληματικού ύψους φορολογία, προσώπων και επιχειρήσεων.

- Advertisement -

Η χώρα βαδίζει προς την πλήρη καταστροφή και μόνο η αλλαγή κυβέρνησή και οικονομία πολιτικής μπορεί να τη σώσει, υπό μια βασική προϋπόθεση: να τεθεί από μια νέα κυβέρνηση τέρμα στην ανοχή και στις αυθαιρεσίες των ελάχιστων μειοψηφιών και των παλαβών νεαρών, και να υπάρξει πλήρης εφαρμογή ποινικών νόμων, αντί της πλήρης  εφαρμογής των ποινικών νόμων, αντί της υπάρχουσας κραυγαλέας ατιμωρησίας.

Όλες οι δημοσκοπήσεις  δείχνουν όχι η ΝΔ θα είναι, σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση, το πρώτο κόμμα, με πολύ πιθανή κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, αν αυξηθεί περαιτέρω το ποσοστό της και ανάλογα με το πόσα κόμματα θα εισέλθουν τελικά στην Βουλή, λόγω του ορίου του 3%.

Δεν αρκεί, όμως. μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ms ΝΔ ή συμμαχική με άλλο αστικό κόμμα.

Απαιτείται η νέα κυβέρνηση να έχει δυναμισμό και την πολιτική βούληση για αλλαγές και μεταρρυθμίσει. που ζητούν και η χώρα και οι δανειστές, και κυρίως να μπορεί να εφαρμόσει την παραπάνω βασική προϋπόθεση, δηλ. να αναστηλώσει το κράτος δικαίου και να μετατρέψει την ΕΛ.ΑΣ. από άβουλη μάζα 54.000 ατόμων σε ενεργή δύναμη τάξης και ασφάλειας, παρέχοντάςτης το προνόμιο χρήσης της κρατικής βίας, όταν χρειάζεται, και για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, των κακοποιών και των κάθε είδους μπαχαλάκηδων, αναρχικών, παλαβών και σαλεμένων, χωρίς να λαμβάνει ακόμη ιδεοληψίες, κομματικές και άλλες πιέσεις και χωρίς να θεοποιεί το λεγόμενο πολιτικό κόστος.

Με άλλα λόγια, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στα μέλη της νέας κυβέρνησης, καθώς και στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και επιστροφή στην ηθική και στις παλιές αξίες της αστικής τάξης, και κυρίως πολιτική τόλμη και αυταπάρνηση.

Παναγιώτης Μποκοβός

Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών

πρώην Υφυπουργός Οικονομικών

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This