Home / Πολιτικη / Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ… ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ… ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ

Κήρυγμα μισαλλοδοξίας και ανθελληνισμού από “Τουρκικό Σύλλογο Δασκάλων” της Θράκης, που όμως έχει σφραγισθεί από τα Δικαστήρια – Γιατί αδρανεί η Ελληνική Πολιτεία, μπροστά στα σχέδια της Άγκυρας;

Σε ένα κήρυγμα μισαλλοδοξίας και τουρκικού φανατισμού στα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης προχώρησαν δάσκαλοι του «Τουρκικού Συλλόγου Δασκάλων», όπως προσδιορίζονται και οι οποίοι βεβαίως λαμβάνουν γραμμή από το προξενείο της Κομοτηνής.

Με αφορμή την νέα σχολική χρονιά δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο οποίο τονίζουν την ανάγκη να παραμείνουν ανοιχτά τα μειονοτικά σχολεία (προφανώς γιατί εκεί γίνεται η κατήχηση) και ζητούν από τους μαθητές να βάλουν ως προτεραιότητα την μάθηση της «μητρικής τουρκικής γλώσσας» και μετά την επίσημη ελληνική.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε συνειδητά για να πούμε ένα στοπ στο κλείσιμο των μειονοτικών σχολείων. Οι γονείς οι οποίοι επικαλούμενοι την ποιότητα των σχολείων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχόλια δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι όλοι οι επιστήμονες που τους περιβάλλουν είναι απόφοιτοι μειονοτικών σχολείων«, αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο του μηνύματος τους επισημαίνουν πώς «…για να πετύχετε πρέπει να μάθετε πολύ καλά και την μητρική σας γλώσσα τα τούρκικα και την επίσημη γλώσσα της χώρας μας τα ελληνικά. Η γνώση αυτών των δύο γλωσσών θα σας ανοίξει τους ορίζοντες και θα επιφέρει την επιτυχία σας σε κάθε επίπεδο. Πρέπει να ετοιμαστείτε και να είστε ακόμη πιο εξοπλισμένοι στον εξελισσόμενο κόσμο μας».

Και το ερώτημα εδώ είναι βεβαίως τί πράττει η ελληνική κυβέρνηση για να απομονώσει αυτά τα στοιχεία που λαμβάνουν γραμμή απευθείας από την Άγκυρα και στόχο έχουν να καλλιεργούν το μίσος σε βάρος της Ελλάδας και να μπολιάζουν με ανθελληνικά μηνύματα τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας;

Είναι προφανές πώς υπάρχει ένα πλέγμα κινήσεων και προσπαθειών με απώτερο στόχο την ανακήρυξη ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη το οποίο βεβαίως θα υπάγεται στην Τουρκία. Το σχέδιο είναι γνωστό αλλά κανείς δεν προβαίνει σε ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η εξέλιξη του.

Η ανακοίνωση, σημειώνουμε, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των Πατριωτών της Θράκης, που ζητούν πλέον την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Πώς είναι δυνατόν ένας τουρκοσύλλογος που έχει σφραγισθεί και δεν έχει καν φυσική έδρα, να συνεχίζει να εκδίδει τέτοιου είδους Ανακοινώσεις μισαλλοδοξίας και ανθελληνισμού;

Το επόμενο διάστημα, φορείς της Ξάνθης και της Κομοτηνής ενδέχεται να προσφύγουν κατά του τουρκόφιλου συλλόγου, ζητώντας να διερευνηθεί κατά πόσο είναι νόμιμος, εφόσον έχει σφραγισθεί, να συνεχίζει να εκδίδει ανακοινώσεις.

“Ούτε η ελληνική Δικαιοσύνη φαίνεται ότι μπορεί πλέον να βάλει ένα τέλος στην ανθελληνική προπαγάνδα των πρακτόρων της ημισελήνου” σχολιάζει πρώην στρατιωτικός, βαθύς γνώστης της κατάστασης στη Θράκη.

 

Σημείωση Ε.Θ.

Κατά την άποψή μας, η συνέχιση αυτών των προκλήσεων και των κηρυγμάτων μισαλλοδοξίας και ανθελληνισμού οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην αδράνεια της Ελληνικής Πολιτείας, εδώ στην Θράκη που έχει επιφέρει την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των παρανομούντων.

Έτσι λοιπόν, για χατήρι των ψήφων που θέλουν να μαζέψουν τα κόμματα από τους Μουσουλμάνους, συνεχίζονται οι συκοφαντίες κατά της χώρας μας στα Διεθνή φόρα, για δήθεν καταπιέσεις εις βάρους τους, ακόμα και στην άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.

Εσκεμμένη η αδιαφορία ή μήπως μας έχουν για ξεπούλημα;

Σ.Κ.