9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ο Κομοτηναίος Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, ζητά τουρκικά ελικόπτερα να κάνουν αεροδιακομιδές Ασθενών από την Θράκη !!! – Άντε, λίγο ακόμα και θα τουρκέψουμε όλοι

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις που καταδεικνύουν την επεκτατική διάθεση της Τουρκίας όχι στο Αιγαίο αυτή τη φορά, αλλά στην Θράκη προχώρησε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου.

Έτσι μετά τα σύνορα της «καρδιάς» του Ρ.Τ.Ερντογάν τώρα έχουμε και τα «σύνορα της υγείας» αφού κατά το Τούρκο αντιπρόεδρο η χώρα του «διεύρυνε το χάρτη υγείας»  και στην ελληνική Θράκη!

Και ως να μην έφταναν όλα αυτά ο Χ.Τσαβούσογλου  είπε πως η Ελλάδα θα πρέπει να επιτρέψει σε τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα να έρχονται στην Θράκη και να παραλαμβάνουν ασθενείς για να νοσηλεύονται στην Τουρκία.

Περιττό δε να προστεθεί πως ο Τσαβούσογλου αποκάλεσε «ομογενείς» τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης λέγοντας πως «Οι ομογενείς μας προστέθηκαν στο σύστημα Υγείας της Τουρκίας». ¨

Πιο συγκεκριμένα ο  αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης ανέφερε πως με μια αλλαγή νόμου που έγινε στην Τουρκία άνοιξε μια νέα περίοδο για να προσθέσει:

«Για τους ομογενείς μας που ζουν σε Βουλγαρία και Ελλάδα, διευρύναμε έως εκεί τα σύνορα του χάρτη υγείας. Πληρώνοντας 53 λίρες τον μήνα οι ομογενείς μας που ζουν σε Ελλάδα και Βουλγαρία εντάχθηκαν στο σύστημα υγείας της Τουρκίας».¨

Όπως αναφέρουν τα tourkikanea ο  Τσαβούσογλου περιέγραψε πως συνεχίζονται οι γραφειοκρατικές εργασίες και συνέχισε λέγοντας:

«Μακάρι αυτά να ετοιμαστούν και θα σας γίνει η ανακοίνωση.  Με την άδεια του Αλλάχ αυτήν την δυνατότητα θα την δώσουμε στους ομογενείς μας εκεί.

Πραγματικά εκεί στις περιοχές όπου λόγω οικονομικού αδιεξόδου περιορίζονται οι ανθρώπινοι πόροι και υπάρχουν δυσκολίες σε θέματα γιατρών, ιατρικών συσκευών και τεχνολογικών υποδομών, είναι εξαιρετικό να δύνανται οι άνθρωποι μας εκεί όταν προσβληθούν από ασθένεια να μπορούν να έρχονται εδώ.

Εδώ όμως είναι η μητέρα πατρίδα τους και εκείνοι αποτελούν βασικά στοιχεία αυτού εδώ του τόπου, θα επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες. Το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Εάν η Ελλάδα και η Βουλγαρία δεν βγάλουν κόμπλεξ, θα πηγαίνει εκεί και ελικόπτερο ασθενοφόρο και αεροπλάνο ασθενοφόρο.

Με άδεια από τον Αλλάχ ,θα παίρνει τον αδελφό μας από εκεί και θα νοσηλεύεται εδώ. Αρκεί να επικεντρωθούμε στους ίδιους στόχους».

Τα σχόλια βέβαια περιττεύουν. Η Άγκυρα αλωνίζει στην Θράκη και το ελληνικό κράτος κυριολεχτικά έχει πέσει σε λήθαργο, από τον οποίο είναι αδύνατο  να βγει.

***

Για τις συνεχώς εντεινόμενες προκλητικές δράσεις του εκ Κομοτηνής καταγόμενου κ. Χακάν Τσαβούσογλου, είχαμε προειδοποιήσει ότι αποτελεί τον κύριο μοχλό διείσδυσης της Άγκυρας στα πράγματα της Ελληνικής Θράκης.

Οι προβλέψεις μας, μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνονται απόλυτα.

Και όσο η Αθήνα μακαρίων θα κοιμάται, οι προκλήσεις θα αυξάνονται.

Μέχρι να… τουρκέψουμε όλοι μας.

Χωρίς πόλεμο. Με Δημοψήφισμα.

Σ .Κ.

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This