9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Η άσκηση “ΝΕΣΤΟΣ 2017” από 26-28 Σεπτεμβρίου

Θα διεξαχθεί στην περιοχή της Γενισέας Ξάνθης, από την ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία, με συμμετοχή στρατευμάτων

Από την ΧΧ ΤΘΜ ανακοινώνεται ότι, από Τρίτη 26 έως Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) στην περιοχή που περικλείεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Την Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, θα μετακινηθούν προσωπικό και μέσα από το Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» (χ. Πετροχώρι Ξάνθης), προς την περιοχή της άσκησης και συγκεκριμένα στο Νέστο ποταμό.

- Advertisement -

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το Νέστο ποτ. μέχρι το ύψος του χ. Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων, από το Νέστο ποτ. μέχρι το ύψος του χ. Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, καθώς και χρήση άσφαιρων πυρών και καπνογόνων.

Η λήξη της άσκησης υπολογίζεται την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 στις 14:00. Παρακαλείστε όπως επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, για την αποφυγή ατυχήματος.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This