Home / Πολιτικη / ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΑΪΜΟΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΑΪΜΟΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Η χώρα μας έχει ήδη μία σχεδόν Σοβιετική οικονομία – Και η ποιότητα της Βουλής έχει φθάσει στο χαμηλότερο επίπεδο – Άψυχες μηχανές οι Βουλευτές που ψηφίζουν, κατά τα κελεύσματα του Αρχηγού τους – Εικονική και η Δημοκρατία μας  

Η Κυβέρνηση οικοδομεί ένα εικονικό κράτος: με μαϊμού ευημερία, τάχα ευχαριστημένους και γνώμονες συνταξιούχους, στρατιές ξένων επενδυτών που συνωστίζονται στα σύνορα, με δημόσια τάξη και ασφάλεια που εγγυώνται οι κουκουλοφόροι και οι «ρουβίκωνες», με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που άδουν αντάρτικα τραγούδια, με ευσταλείς αλβανο-πακιστανούς σημαιοφόρους, με μία Ευρώπη που χορεύει στους ρυθμούς των νταουλιών που χτυπούν κυβερνητικοί παράγοντες, με σχισμένα μνημόνια και έξοδο στις αγορές για δανεικά αδιαφόρως επιτοκίου.

Όλα αυτά τα καλύπτει επιμελώς η μαύρη προπαγάνδα της κυβέρνησης, την όποια στηρίζουν οι στρατιές των ημετέρων που καθημερινά διορίζονται η πληρωμένη με χαράτσι από τους πολίτες κρατική τηλεόραση, που προκαλεί εμετούς, τα δικά της νεοαποκτημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το απύθμενο θράσος των ιδεοληπτικών συριζαιών, που υποστηρίζονται εδώ και στοεξωτερικό από τις πρωθυπουργικές κωλοτούμπες και τις ψεύτικες ειδήσεις.

Παράλληλα συνεχίζεται η φορολογική καταστροφή και αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, με καθαρά ταξικά κριτήρια, μίσος καιεκδικητικότητα, καιη είσοδος των ταξικών κριτηρίων ακόμη και στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και στα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Η χώρα μας που είχε μία σχεδόν σοβιετική οικονομία, οδηγείται προς την πλήρη σοβιετοποίηση.

Μόνο η Σιβηρία μας λείπει, με ταανάλογα στρατόπεδα θανάτου.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας πραγματοποιείται κάθε ημέρα, στη Βουλή, στα καφενεία, από εφημερίδες και κανάλια, από ταγμένους σε αυτή τη δουλειά υπουργούς και βουλευτές, που εξαπολύουν πυροτεχνήματα και δημιουργούν προβλήματα και φραστικές επιθέσεις, καθώς καιαπό νομοσχέδια που ρίχνονται στην κυκλοφορία για ναεξάψουν το μίσος και τα πάθη κοινωνικών στρωμάτων και να τα στρέψουν κατά της Εκκλησίας και του δήθεν κατεστημένου -π.χ. Νόμος για το φύλο- ώστε να ξεχαστείη φτώχεια, η πείνα καιηαπόγνωση του λαού, αφούυπουργικά χείλη δεν βλέπουν πιαανθρώπους -ντόπιους ή λαθρομετανάστες- να ψάχνουν στα σκουπίδια για κάτι φαγώσιμο.

Πλην η υπουργός δεν βλέπει τις στρατιές πεινασμένων, που τρέχουν στα συσσίτια της Εκκλησίας – ναι, της Εκκλησίας, άθεοι συριζαίοι.

Η κυβέρνηση, ακόμη και στις ερωτήσεις που υποβάλλονται στη Βουλή αλλά και σε κάθε άποψη που κυκλοφορεί δια του Τύπου ή στο διαδίκτυο, απαντά με θρασύτητα και εικονικά επιτεύγματα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να λοιδορήσει και να αποδομήσει τους ερωτώντες και τους διατυπώνοντες αντίθετη προς τις δικές της απόψεις, κατά την πάγια τακτική των κομμουνιστών διεθνώς, ενώ κατά βάθος λυπάται που δεν δύναται να συλλάβει και να τιμωρήσει αναλόγως τους εχθρούς της πουαντιδρούν, όπως έπραττε ο πατερούλης Στάλιν.

Η χώρας μας κομμουνιστοποιείται συστηματικά από φανερούς και κρυφούς κομμουνιστές, που ήθελαν τάχα μόνο να σχίσουν τα μνημόνια και να διώξουν τους Γερμανούς και τις ΗΠΑ, γι’ αυτό και ψηφίστηκαν από ανόητους πολίτες και τα λαμόγια που λεηλάτησαν τη χώρα.

Τώρα οι καλύτεροι σύμμαχοί τους είναι η Γερμανία και οι ΗΠΑ, ενώ οιηλίθιοι αστοί επαναπαύονται και δεναντιλαμβάνονται ότι ετοιμάζουν και προσφέρουν το σχοινί, με τοοποίο θα τους κρεμάσουν τελικά, με τις ευλογίες Γερμανίας, ΗΠΑ και ΕυρωπαϊκήςΈνωσης, χάριν της δημοκρατίας και των δημοκρατικών άξιών.

Και γεννάται το ερώτημα: που πάει ηΕλληνικήΚοινοβουλευτική Δημοκρατία καιη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, που πιστεύει σε αυτή, όταν κινδυνεύουν η τιμή, ηυπόληψη, η περιουσία καιη ζωή των πολιτών, η εθνική ταυτότητα, οι ελληνικές άξιες, το μέλλον της φυλής από ένα τσούρμο πολιτικών τυχοδιωκτών που βάλλουν καθημερινώς κατά της χώρας, του έθνους, των ένοπλων δυνάμεων, της Εκκλησίας καιεπιθυμούν να μας γυρίσουν στο 1917 και σε νεανικές αυταπάτες και ιδεοληπτικές απάτες.

Που πάμε, όταν η ποιότητα της Βουλής έχει φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο, και τα αστικά κόμματα ασκούνακόμη πελατειακή πολιτική, χωρίς να μπορούν νααρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν την υπέρβαση προς το Όραμα και τη Σωτηρία της Πατρίδας.

Είναι φανερό ότι δεν πολιτεύονται οι σωστοί πολίτες, ούτε οι ψηφοφόροι επιλέγουν δια του σταυρού τους πλέον κατάλληλους μεταξύ των υποψηφίων, και αυτό βλάπτει τη δημοκρατία, φοβούμαι ότι στις προσεχείς εκλογές-όποτε καινά γίνουν- ηυποβάθμιση του ποιοτικού επιπέδου των υποψηφίων καιακόμη περισσότερο των βουλευτών που θαεκλεγούν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που ήδη βιώνουμε, μεαποτέλεσμα, όπως και σήμερα, οι βουλευτές να είναι άψυχες μηχανές, που ψηφίζουν ναι ή όχι, ανάλογα με τα κελεύσματα τουαρχηγού τους, και να αδυνατούν να αντιδράσουν όταν διαπράττονται λάθη και ηθελημένες παρατυπίες.

Γιατί, σήμερα, ελάχιστοι διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή και ακόμη πιο λίγοι μπορούν να τα κατανοήσουν.

Όμως έτσι βαίνει προς κατάργηση η κοινοβουλευτική δημοκρατία και επομένως οι ελευθερίες όλων μας.

Παναγιώτης Μποκοβός

Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών,

πρώην Υφυπουργός Οικονομικών