Home / Κοινωνια / ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Κάλεσμα του Ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου – “Τα τζαμιά είναι οι Στρατώνες μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράτη μας και οι πιστοί οι Στρατιώτες μας”

Με επιθετικές διαθέσεις ο Ερντογάν. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και τον Παπαχελά, δήλωσε ότι η Συνθήκη της Λωζάννης χρειάζεται… επικαιροποίηση. Να τροποποιηθεί δηλαδή, προς όφελος της Τουρκίας.

Και τόνισε, «Μπορεί η Ελλάδα να ενοχλείται με κάποια θέματα, με συγκεκριμένες προβλέψεις, αλλά μπορούμε να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε».

Επειδή τον μάθαμε καλά τον Ερντογάν, θα μας βάλει στη θέση του απολογούμενου, με την ασυνέπεια Τσίπρα για την υπόσχεση που του έδωσε ως προς την έκδοση των  8 Τούρκων αξιωματικών, για τον διορισμό των μουφτήδων και ανέγερση τζαμιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και φυσικά για το Κυπριακό.

Το επί πλέον κακό θα έρθει στην Θράκη. Η πρόσκληση για υποδοχή του σουλτάνου από μπλογκς στο διαδίκτυο, είναι ανησυχητική: «Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Την Παρασκευή, οι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν. Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία “Τούρκος” και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι της εκατό χιλιάδες κόσμο».

Η ανακοίνωση του Ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου

Θα μπει λεωφορείο από το χωριό μας για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας της μητέρας πατρίδας μας Κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή. Προς ενημέρωση σας

Ερκάν Αζίζογλου

Facebook   6/12/2017

Σχ: Ο κ. Αζίζογλου είναι ιμάμης στην Γλαύκη-Ξάνθης και υπάγεται¨ στον ψευδομουφτή Μέτε.

Άραγε ποιός πληρώνει τα λεωφορεία ;

Και λέμε λεωφορεία διότι φυσικά και δεν θα είναι μόνο αυτό από την Γλαύκη όπου υπηρετεί ο εν λόγω ιμάμης.

Επιπρόσθετα να θυμίσουμε έναν αγαπημένο στίχο του Ερντογάν : Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας.

Αθήνα ακούς ;

tourkikanea.gr

Εν τω μεταξύ, ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Γιάννης Λαγός κατέθεσε την εξής ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών.

Είναι σαφές ότι η επικείμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, αποτελεί αφενός μεν πρόκληση, αφετέρου δε μια ακόμη λανθασμένη διπλωματική επιλογή εκ μέρους της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πέραν τούτου όμως, δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα μείζονος Εθνικής σημασίας που αποδεικνύουν την αδυναμία των αρμοδίων υπουργείων να θέσουν τα απαραίτητα θεσμικά όρια στην τουρκική αποστολή, δεδομένων των γνωστών αιτιάσεων που εγείρει η τουρκική κυβέρνηση αναφορικά με τους Έλληνες μουσουλμάνους που κατοικούν στη Θράκη.

Ειδικότερα, ενώ οι πληροφορίες που αρχικώς διέρρευσαν στο Τύπο, επιβεβαίωναν ότι καμία τουρκική εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί επ’ ευκαιρία της επισκέψεως Ερντογάν, στην πραγματικότητα θα συμβεί το αντίθετο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης, η τουρκική πλευρά αποφάσισε τη μεταφορά χιλιάδων οπαδών του AKP από Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστούν στην επίσκεψη του “Σουλτάνου” στη Θράκη. Τον συντονισμό έχουν αναλάβει οι τοπικοί μηχανισμοί του κυβερνώντος κόμματος και η είσοδος στη χώρα αναμένεται να γίνει νωρίς το πρωί της Παρασκευής,  ώστε οι Τούρκοι υπήκοοι να προσευχηθούν μαζί με τον Ερντογάν στο Κιρμαχαλέ.

Επιπλέον,  σε αρκετά από τα Πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης οι Ιμάμηδες ανακοίνωσαν μέσα από τα μεγάφωνα των τζαμιών πως θα υπάρχουν λεωφορεία για να πάρουν τους κατοίκους της περιοχής και να τους μεταφέρουν δωρεάν στην Κομοτηνή. Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως όχι μια αλλά δυο φορές ανακοινώθηκε πως καλεσμένες στην υποδοχή του ‘’Σουλτάνου’’ είναι και οι γυναίκες των οικισμών, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν κι από αυτό και μόνο το γεγονός καταλαβαίνει κανείς για τι μεγέθους φιέστα μιλάμε.

Ακόμη, σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα, κατά την διάρκεια της προσευχής του στο τέμενος θα προΐσταται χατίπης που ανήκει στην ψευδομουφτεία Κομοτηνής και όχι στο νόμιμο μουφτή. Επίσης, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής με κεντρικό ομιλητή τον Ερντογάν, ενώ αυτό δεν αναφέρεται στο επίσημο πρόγραμμα.

Ερωτώνται οι  αρμόδιοι υπουργοί:

1) Τι θα πράξουν τα αρμόδια υπουργεία,  ώστε να μην επιτραπεί στους Τούρκους ‘’μισθοφόρους’’ του Ερντογάν να μετατρέψουν την πόλη της Κομοτηνής σε φεστιβάλ ανθελληνικής προπαγάνδας και κίβδηλων αλυτρωτικών επιδιώξεων;

2) Για ποιο λόγο  και με ποιο δικαίωμα η Ελληνική κυβέρνηση  εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό, δεδομένου ότι κατά την επίσημη ενημέρωση δεν προέκυπτε η διεξαγωγή ανοιχτής εκδήλωσης του Τούρκου Προέδρου, ενώ στην πραγματικότητα όπως αναφέρουμε θα διεξαχθεί εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής;

3) Υπάρχει η πολιτική βούληση εκ μέρους των αρμοδίων αρχών να αποτραπεί έστω και την ύστατη ώρα η παράνομη συγκέντρωση οπαδών του ΑΚΡ, που αποτελεί αναμφισβήτητα Εθνική πρόκληση;