Home / Πολιτικη / ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… NOVARTIS !!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… NOVARTIS !!!

Όταν η λογική των Κομμάτων για διατήρηση στην καρέκλα της Εξουσίας, οδηγεί σε ξεπούλημα των Εθνικών θεμάτων – Πραγματικά αυτήν την φορά, φοβόμαστε…

 

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι κάθε Κομματικός σχηματισμός, μόλις έλθει στην εξουσία, έχει ως μοναδική φροντίδα την διατήρηση της εξουσίας και πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Μ’ αυτή την λογική του παραλόγου, φθάσαμε στα Μνημόνια, εξ αιτίας των δεκάδων χιλιάδων διορισμών που έγιναν στον Δημόσιο τομέα, με μόνο σκοπό την τακτοποίηση των ημετέρων και συνακόλουθα την αύξηση της εκλογικής πελατείας.

Την πρώτη διόγκωση του Δημοσίου, βιώσαμε με τους “Πρασινοφρουρούς” του ΠΑΣΟΚ και τους αθρόους διορισμούς τους.

Ήταν τότε που ο αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων, από τις 360.000 εκτοξεύθηκε στις 800.000.

Μόνο που αυτό το “Λεφούσι” του Δημοσίου, έπρεπε να τραφεί.

Τα λεφτά που έβγαζε το Κράτος, δεν έφθαναν.

Γι’ αυτό άρχισαν τα Δάνεια επί Δανείων από το Εξωτερικό, μέχρι που φθάσαμε στο απροχώρητο.

Οι ξένες Τράπεζες, που παρακολουθούσαν την κατρακύλα της Εθνικής μας Οικονομίας, με τις αλλεπάλληλες απεργίες των “αγωνιστών της Δημοκρατίας” και το φευγιό των ξένων επενδύσεων από την Ελλάδα, μας είπαν ΣΤΟΠ.

Και βρεθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε, στον “Λάκκο των Λεόντων” δηλ. στον θανάσιμο εναγκαλισμό των τοκογλύφων των Μνημονίων.

Μέχρι τότε, η Ελλάδα χρωστούσε σε ξένες Τράπεζες.

Με τον Δανεισμό των Μνημονίων χρωστούμε πλέον σε Κράτη.

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου που άνοιξε την “Κερκόπορτα” της λεηλασίας της Πατρίδος, θα μπορούσε εύκολα να αποφύγει την “κακοτοπιά”, αν απλώς μείωνε, μόλις κατά 10%, τον αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Δεν θα χρειαζόμασταν κανένα ΔΝΤ και καμμία Τρόικα.

Όμως ο Γιωργάκης, δεν το έκανε.

Γιατί βέβαια το ενδιαφέρον του ήταν η επανεκλογή του και δεν ήθελε να δυσαρεστήσει την εκλογική του πελατεία.

Και όπως είπαμε, δεν ήταν ο μόνος που διακατεχόταν από αυτή την λογική.

“Εμείς να παραμείνουμε στην καρέκλα της εξουσίας και ας πάει το παλιάμπελο”.

Και το “παλιάμπελο” ήμασταν εμείς οι απλοί πολίτες, οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, ο λεγόμενος ιδιωτικός τομέας της Οικονομίας που δημιουργούσε ΠΛΟΥΤΟ στην χώρα.

Για να συνεχίσει λοιπόν να καλοπερνά το Δημόσιο, άρχισε η άγρια φορολογία και το κυνηγητό των Επιχειρήσεων, γιατί ήταν το… Κεφάλαιο και η Πλουτοκρατία” !!!

Το αποτέλεσμα το βιώνουμε σήμερα.

Λουκέτα στα μαγαζιά, στα ύψη η ανεργία, μισθοί και Συντάξεις πείνας, CAPITAL CONTROLS και συσσίτια φιλανθρωπίας.

Ο Λαός αγανακτισμένος, ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας στα ωραία λόγια και τις υποσχέσεις του αδίστακτου νέου που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας, που έλεγε ότι θα σχίσει τα Μνημόνια, θα καταργήσει τα Διόδια, θα πει στην Γερμανίδα Καγκελάριο “Μέρκελ GO HOME” και θα βαρούσε τα Νταούλια για να χορεύει ολόκληρη η Ευρώπη κ.λπ. κ.λπ.

Όμως οι υποσχέσεις όχι μόνο έμειναν στα λόγια, αλλά η χώρα έφθασε να χρωστά άλλα 90 ΔΙΣ Ευρώ, με δεσμευμένη την Δημόσια περιουσία, που περιήλθε στα χέρια των Δανειστών, μέχρι το 2060.

Αν ήταν όμως μόνον ο τομέας της Οικονομίας που τα έκανε μαντάρα η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα μπορούσαμε να κάνουμε υπομονή.

Ήρθαν όμως και τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, που αυτά καίνε περισσότερο.

Συνεχής υποχώρηση σε όλα τα Μέτωπα, κυρίως στην διαπραγμάτευση με το Σκοπιανό.

Ο Ελληνικός Λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία όρθωσε το ανάστημά του με τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσ/νίκης και της Αθήνας, λέγοντας ΟΧΙ στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, στους Σκοπιανούς.

Ζορίσθηκε και τρόμαξε η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά όπως είπαμε, η αγωνία είναι πως θα παραμείνει στην εξουσία.

Γι’ αυτό και την επομένη του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, έβγαλε από το μανίκι το γνωστό από παλιά Σκάνδαλο της ΝOVARTIS.

Σε όλες τις χώρες, όπως γνωρίζουμε, που υπήρξε παράνομο σκάνδαλο, οι Κυβερνήσεις εστράφησαν κατά της Φαρμακευτικής Εταιρείας, διεκδικώντας μεγάλες αποζημιώσεις.

Εδώ στην Ελλάδα στήνουμε δέκα Κάλπες στην Βουλή κατά πρώην Πρωθυπουργών, Υπουργών κ.λπ., χωρίς να υπάρχει (ακόμα καμμία κατηγορία εις βάρος τους από την Δικαιοσύνη).

Θέαμα στην Αρένα του Κολοσσαίου (Βουλή) για τον Λαό.

Και αυτό συμβαίνει ποια στιγμή;

Συμβαίνει την ώρα που η Τουρκία ευθέως απειλεί την χώρα μας στο Αιγαίο και την Θράκη, που εμβολίζει σκάφος του Λιμενικού, διακηρύσσει ότι τα Ίμια (και όχι μόνον) είναι δικά της, και εμποδίζει γεωτρήσεις στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου.

Φάτε λοιπόν NOVARTIS, και ας πάει και το παλιάμπελο.

“Τι κι αν χάσουμε κανένα νησί στο Αιγαίο”, έλεγε ο Αριστερός Ζουράρις.

Άλλωστε και οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσουν “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”.

Πραγματικά, αυτήν την φορά φοβόμαστε.

Σ.Κ.