9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

ΦΕΡΝΕΙ Η SKY EXPRESS ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑΥΛΟΥΣ;

Το κόστος των εισιτηρίων στην γραμμή Αλεξ/πολη-Αθήνα-Αλεξ/πολη, πρέπει να μειωθεί – Ελπίζουμε να λειτουργήσει πλέον ο υγιής ανταγωνισμός, μεταξύ των Αεροπορικών Εταιρειών 

 Νέα δρομολόγια θα αποκτήσει η Αλεξανδρούπολη στην αεροπορική σύνδεσή της με την Αθήνα. Η εταιρεία SKY EXPRESS από την 1η Μαΐου 2018 ξεκινά διπλά δρομολόγια (ένα πρωινό κι ένα απογευματινό) με στόχο την όσο καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Όπως δήλωσε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο Εμπορικός Διευθυντής της SKY EXPRESS, κ. Γιάννης Λιδάκης, ήδη οι πελάτες που ενδιαφέρονται να πετάξουν από την Αλεξ/πολη προς Αθήνα και αντίστροφα, μπορούν να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους από τώρα είτε στο www.skyexpress.gr , είτε μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Οι τιμές και τα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα προς το κοινό, που θέλει να κάνει τον δικό του προγραμματισμό.

- Advertisement -

* Ο στόλος

Τα αεροσκάφη που διαθέτει η SKY EXPRESS στον στόλο της είναι τύπου ATR42 και ATR72 (48 και 70 θέσεων αντίστοιχα). Αυτά που θα διατεθούν για την αεροπορική σύνδεση Αλεξ/πολης-Αθήνας θα είναι αυτά των 70 θέσεων.

Πρόκειται για νέας τεχνολογίας αεροσκάφη, φιλικά προς το περιβάλλον, ήσυχα για τον επιβάτη, χωρίς καθόλου θόρυβο – και κυρίως με πολύ λίγους ρύπους για το περιβάλλον.

Η διάρκεια της πτήσης θα είναι 1 ώρα και 5 λεπτά.

* Το κόστος των εισιτηρίων

Σύμφωνα με τον κ. Λιδάκη, η γραμμή αυτή έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να είναι φτηνή, λόγω των φόρων αεροδρομίων, του ΦΠΑ, του θεμιτού κόστους από την επιχείρηση, κτλ.

Όμως η SKY EXPRESS, ξεκινά αυτά τα νέα αεροπορικά δρομολόγια με χαμηλούς ναύλους, για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από το επιβατικό κοινό.

Έτσι, οι πολίτες θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι άνετα, ακόμη και την υψηλή σεζόν, αφού υπάρχουν ναύλοι που συμφέρουν.

Ενδεικτικά ο κ. Λιδάκης ανέφερε πως ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα, μπορεί να κοστίσει μόλις 35 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της αποσκευής (μέχρι 15 kg).

Όλα τα εισιτήρια αλλάζουν, ενώ όσοι ταξιδεύουν από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολης, μπορούν να έχουν πρόσβαση και στο business lounge της SKY EXPRESS.

Τέλος, αυτό που σημείωσε ο κ. Λιδάκης είναι ότι η εταιρεία έχει ως κύριο σκοπό να προσελκύσει όσο περισσότερους τουρίστες και επαγγελματίες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, κι ως εκ τούτου, να πετύχει η νέα αυτή αεροπορική σύνδεση.

Μαρίνα Κονδύλη

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Αυτά δήλωσε στην Τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο Εμπορικός Δ/ντής της SKY EXPRESS κ. Γιάννης  Λιδάκης.

Δεδομένου ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ έχει γίνει, μάλλον δυσάρεστη σε ορισμένους, ανακινώντας  διαρκώς το θέμα των πολύ υψηλών αεροπορικών ναύλων, που καθιέρωσε η AEGEAN, θέλουμε να ελπίζουμε ότι το “χαράτσι” εις βάρος των Εβριτών δεν θα συνεχισθεί.

Σ. Κ.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Στις 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη

Στις 16 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Φως γεννήθηκε ξανά στην Αρχαία Ολυμπία, και ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας...

More Articles Like This