9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

ΗΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η κυβέρνηση πρέπει να συνέλθει και να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την υπεράσπιση των συνόρων, των Εθνικών μας συμφερόντων και της Κύπρου – Και… τρελόχαρτα για αποφυγή στράτευσης

Όταν τα προηγούμενα χρόνια, είτε από τις θέσεις που κατείχα στην κρατική ιεραρχία είτε αργότερα μέσα από την αρθρογραφία, προσπαθούσα με στοιχεία να αποδείξω τη μείζονα απειλή εθνικής ασφάλειας που συνιστά η Τουρκία και υπογράμμιζα την ανάγκη για την αντιμετώπισή της, έτρωγα τη στάμπα του «τουρκοφάγου», για να μην αναφερθώ σε άλλους, χειρότερους χαρακτηρισμούς.

Όλα αυτά τα χρόνια που ένα ολόκληρο σύστημα απαξίωνε ανάλογες θέσεις, καλλιεργώντας ταυτόχρονα ένα κλίμα εφησυχασμού, είχαμε καταστροφικές εξελίξεις σε δύο τομείς.

Ο ένας ήταν ο τομέας της Άμυνας. Οι πρωθυπουργοί τοποθετούσαν στο υπουργείο Άμυνας ό,τι χειρότερο διέθετε ο πολιτικός μπαχτσές, που ούτως ή άλλος ήταν γεμάτος με ζιζάνια, με ελάχιστες, φυσικά, εξαιρέσεις.

- Advertisement -

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της διάλυσης της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας, της καθυστέρησης υλοποίησης εξοπλιστικών προγραμμάτων και νέων παραγγελιών, τη μείωση της θητείας και πόσα άλλα.

Και όλα αυτά την ίδια περίοδο που εμείς οι «τουρκοφάγοι» προειδοποιούσαμε, πληρώνοντας προσωπικό κόστος, για τα επιθετικά και επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας εις βάρος της πατρίδας μας, τα οποία ήταν αποφασισμένη να υλοποιήσει, παίρνοντας μάλιστα συγκεκριμένα μέτρα, όπως παραγγελίες νέων υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων, αναπτύσσοντας ισχυρή εθνική αμυντική βιομηχανία και συνάπτοντας συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας, όπως, για παράδειγμα, με την Αλβανία.

Ο άλλος ήταν ο τομέας της κοινωνίας. Ο εφησυχασμός, ο ωχαδερφισμός, η τρυφηλή ζωή, η εμπέδωση του «βύσματος» και της κοπάνας ως κοινωνικής αξίας (ο νυν πρωθυπουργός το δήλωσε με καμάρι ότι χρησιμοποιώντας πασοκικό «βύσμα» υπηρέτησε στο Επιτελείο), σε συνδυασμό με τη σχεδιασμένη επίθεση μέσω της Παιδείας και των ΜΜΕ εναντίον παραδοσιακών αξιών, όπως ο πατριωτισμός και η πίστη στα εθνικά ιδεώδη, οδήγησαν στον αξιακό εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω λεπτομέρειες, όμως στην τελευταία κατάταξη νεοσυλλέκτων στις ένδοξες ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ο αριθμός των νέων που ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο για να απαλλαγεί από την υποχρέωση της θητείας ήταν πολλαπλάσιος από τις προηγούμενες ΕΣΣΟ.

Και αυτό γιατί η κοινωνία αντιλήφθηκε το λάθος τώρα που η απειλή από την Τουρκία έγινε πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής!

Αντιλήφθηκε ότι ο κίνδυνος είναι προ των πυλών, οπότε καλύτερα να χαρακτηριστεί το παιδί μας με ψυχασθένεια, να πάρει τρελόχαρτο, παρά να υπηρετήσει σε έναν Στρατό που απαξίωνε τόσα χρόνια.

Φυσικά, υπάρχουν και τα άλλα Ελληνόπουλα, που κατά δεκάδες αρνούνται να πάρουν μετάθεση και ζητούν να μείνουν στον Έβρο έως το τέλος της θητείας τους. Είναι τα Ελληνόπουλα που επιμένουν, η μαγιά που ελπίζουμε να σώσει τον Ελληνισμό.

Ας έρθουμε τώρα στην απειλή.

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας στην καταστροφική πολιτική Τσίπρα-Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, που κονιορτοποίησε το στρατηγικό πλεονέκτημα που είχαν Ελλάδα και Κύπρος ως μέλη της Ε.Ε. και κατέστησε την Ελλάδα και την Ευρώπη ομήρους του Ερντογάν.

Επίσης αναφερθήκαμε στην πολιτική του εκκρεμούς που ακολουθεί ο Ερντογάν, κινούμενος μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον και εκβιάζοντας τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Οι εκβιασμοί είναι απίστευτοι και, επειδή η Τουρκία έχει μεγάλη στρατηγική αξία για ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και επειδή οι δυτικοί γνωρίζουν ότι μείζων σκοπός της Μόσχας είναι η κατάρρευση της ΝΑ Πτέρυγας του ΝΑΤΟ μέσω μιας αμερικανικής σύγκρουσης, υποχωρούν και την πληρώνουν σήμερα οι Κούρδοι της Αφρίν, αύριο πιθανόν οι Κούρδοι της Ιεράπολης/Μένπετζ και του Κομπάνι και μεθαύριο η ΑΟΖ της Κύπρου και τα νησιά του Αιγαίου, τα οποία ήδη τα μισοκαταστρέψαμε με τις ιδεοληψίες Τσίπρα – Τασίας.

Είναι το έσχατο μέσο που μας έμεινε, να προειδοποιήσουμε και να χτυπήσουμε το καμπανάκι του συναγερμού.

Η κυβέρνηση πρέπει να συνέλθει και να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την υπεράσπιση των συνόρων, των εθνικών μας συμφερόντων και της Κύπρου.

Πρέπει να σταματήσει άμεσα την αθλιότητα με το παζάρεμα του ονόματος των Σκοπίων, να επιταχύνει τις διαδικασίες κρίσεως ασύλου για την εκκένωση των νησιών από πρόσφυγες και μετανάστες, να θωρακίσει τα σύνορα και την εθνική άμυνα της πατρίδας μας και να προετοιμάσει καλά μελετημένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της χειρότερης εξέλιξης, που είναι η εγκατάσταση τουρκικής εξέδρας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Τα ψέματα τελείωσαν και καλό είναι να διαβάσουν όλοι τα άρθρα του Συντάγματος και του Ποινικού Κώδικα περί εσχάτης προδοσίας. Αυτό δεν είναι απειλή, φιλική παραίνεση είναι.

Σάββας Καλεντερίδης

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This