9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Θρίλερ με κατακρεουργημένα πτώματα δύο μεταναστών

Βρέθηκαν στην περιοχή του Πόταμου Αλεξ/πολης, δίπλα στην εκκλησία 

Λίγα μέτρα χωρίζουν το κτίριο αυτό από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Πόταμο της Αλεξανδρούπολης. Το εσωτερικό του μαρτυρά ότι άλλοτε χρησίμευε για την εξυπηρέτηση κοινωνικών εκδηλώσεων, μόνο που τώρα είναι βαμμένο με αίμα.

Εκεί βρέθηκαν τα πτώματα δύο παράτυπων μεταναστών. Ο θάνατος των δύο ανδρών προήλθε από εγκληματική ενέργεια, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συμπλοκής.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ιστορία τους είναι ακόμη πιο τραγική αν σκεφτεί κανείς ότι κάποιος ή κάποιοι αφαίρεσαν και τα προσωπικά τους αντικείμενα, και έτσι δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν.

Η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής αποκάλυψε ότι επρόκειτο για δύο άνδρες περίπου 35 ετών, ενώ οι σοροί τους ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ως εκ τούτου, εικάζεται ότι ο θάνατός τους είχε επέλθει περίπου πριν από ένα μήνα.

Αναλυτικότερα, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης δήλωσε τα εξής:

«Ειδοποιήθηκα εγώ προσωπικά από την Αστυνομία το Σάββατο 24/03, κατά τις μεσημβρινές ώρες. Μεταβήκαμε με την αστυνομία στον χώρο, όπου βρεθήκανε οι άνθρωποι αυτοί και όντως από την πρώτη αυτοψία που έγινε στο χώρο, διαπιστώθηκε ότι φέρανε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και ο χώρος έδειχνε ότι υπήρχε συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο.

Αφού έγινε η πρώτη πιστοποίηση, όσον αφορά την εγκληματική ενέργεια στο χώρο αυτό, την επόμενη ημέρα (25/3) ήρθαν ειδικά συνεργεία από Θεσσαλονίκη, εκ νέου έγινε αυτοψία στον χώρο, όπου παρθήκανε δαχτυλικά αποτυπώματα και όποιο άλλο στοιχείο ήταν χρήσιμο για την αστυνομία και την Δευτέρα τελειώσαμε τη νεκροψία-νεκροτομή. Έχουμε σαφή ιατροδικαστικά ευρήματα σε σχέση με την διαπίστωση των αιτιών θανάτου των ανθρώπων αυτών. Πρόκειται για δύο πτώματα ανδρών, ηλικίας έως 35 ετών. Τα πτώματα βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης – πιθανολογούμε ότι θάνατος προήλθε περίπου προ 30 ημερών και η αιτία θανάτου στα άτομα αυτά είναι οι πολλαπλές κακώσεις που έχουν στο σώμα τους από μαχαίρι, από κάποια μπουκάλια, από καρέκλες σπασμένες – γενικά από νήσσον, τέμνον και θλον όργανο.

Εμείς έχουμε τελειώσει, όσον αφορά τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έχουμε συλλέξει ό,τι στοιχεία χρειάζονται, έχουμε πάρει DNA από τους ανθρώπους αυτούς, η αστυνομία έχει πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα – όσα μπόρεσε να βρει.

Τα πτώματα φυλάσσονται αυτή τη στιγμή στα ψυγεία του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης και περιμένουμε για πιθανή αναγνώριση των σωμάτων των ανθρώπων αυτών. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο, γιατί έχουμε εμφανή στοιχεία ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πέσει και θύματα κλοπής».

Θ. Τ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This