9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

Νέο κτίριο και οχήματα ζητούν οι αστυνομικοί

Το κτίριο της αστυνομικής Δ/νσης Αλεξ/πολης είναι πεπαλαιωμένο και ακατάλληλο – Ενίσχυση προσωπικού χρειάζονται τα Τμήματα Διαβατηρίων, στους Κήπους και στο Αεροδρόμιο

Στα πλαίσια της διαρκούς και αγαστής συνεργασίας μας, σύσσωμο, το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, μετά την εκλογή του,  πραγματοποίησε συνάντηση με τον  Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό  Διευθυντή  Αν. Μακ.  και  Θράκης  Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Η άμεση ανάγκη μεταστέγασης της Δ.Α. Αλεξ/πολης σε νέο κτήριο καθώς το υπάρχον δεν πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το υπάρχον κτήριο λόγω παλαιότητας, χωροταξίας αλλά και της μικρής επιφάνειας του δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των υπηρεσιών, μη τηρώντας τις συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας των συναδέλφων μας καθώς και την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών που καθημερινά προσέρχονται σε αυτό.

Η σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών εντός της Δ.Α. Αλεξ/πολης  και ειδικότερα των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων με τα οποία καλούνται καθημερινά οι συνάδελφοί μας να εκτελέσουν Υπηρεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Η ενίσχυση με προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Αλέξ/πολης και κυρίως του Τμήματος  Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης και του Α.Σ. Αερολιμένα Αλέξ/πολης.

Από πλευράς του ο κ. Γενικός αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τις αντίστοιχες προτάσεις μας επί των ανωτέρω ζητημάτων δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του θα προχωρήσει στην υλοποίηση τους. Στα δε υπόλοιπα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

6976171900

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

6944915881

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This