9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Πρίγκηπας που… έγινε πριγκήπισσα

Ένα αλλιώτικο παραμύθι με τα καμώματα του Αρχιδούκα Αλέξη, που οδηγούν στον εκμαυλισμό της νεολαίας και την καταστροφή του Βασιλείου 

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας Βασιλιάς που περίμενε γεμάτος αγωνία να δει τι θα του φέρει ο πελαργός.

Κάποιο βράδυ λοιπόν, ενώ κοιμόταν βαθειά το βασιλικό ζεύγος, ήλθε ο πελαργός και άφησε στη βασιλική κρεβατοκάμαρα το συνηθισμένο καλαθάκι με ένα χαριτωμένο μωρό.

- Advertisement -

Είχε μέσα και τις ευχές του σε ένα σημείωμα: «Να σου ζήσει, Βασιλιά μου, ο Πρίγκηπας».

Την άλλη μέρατο πρωί ο Βασιλιάς ξύπνησε νωρίς από το κλάμα του μωρού. Δεν περιγράφεται η χαρά του μόλις πλησίασε το καλάθι και είδε τι του είχε φέρει ο πελαργός.

Ήταν σίγουρο άτι δεν θα χανόταν η Δυναστεία, αφού είχε έρθει επιτέλους ο Διάδοχος του Θρόνου. Γιορτές και πανηγύρια σε όλο το Βασίλειο για το μεγάλο γεγονός.

Ο Πρίγκηπας μεγάλωνε μέσα στο χρυσάφι και στις βελούδινες φορεσιές με όλες τις βασιλικές τιμές που του άξιζαν.

Ο Βασιλιάς καμάρωνε καθώς τον έβλεπε να γίνεται σιγά-σιγά αντράκι, ώστε να πάρει ΤΠον Θρόνο όταν έλθει ή ώρα.

Όλα πήγαιναν καλά, ώσπου ο Πρίγκηπας έγινε 15 ετών, οπότε ξαφνικά κάποια μέρα δήλωσε στον Βασιλιά πατέρα του ότι από δω και πέρα δεν θα είναι πια Πρίγκηπας αλλά Πριγκήπισσα, διότι άλλαξε φύλο ασκώντας σχετικό δικαίωμα που του δίνουν οι νόμοι και το Σύνταγμα του Βασιλείου.

Έμεινε έκπληκτος 6 Βασιλιάς με αυτά που άκουγε και προσπάθησε να φρονημέψει τον Πρίγκηπα για να μή παίζει με τέτοια πράγματα. Μάταια όμως, διότι ο Πρίγκηπας ήταν αματάπειστος.

Εξοργίστηκε τότε μαζί του ο Βασιλιάς και τον απέπεμψε με θυμωμένη φωνή. Στη συνέχεια κάλεσε αμέσως τον Σύμβουλο του Θρόνου και αφού τον ενημέρωσε σχετικά του έδωσε την εντολή να ψάξει και να βρει γρήγορα τα αίτια που οδήγησαν τον Πρίγκηπα σε αυτή την ανόητη απόφαση.

Ύστερα από δυό-τρεις μέρες ο Σύμβουλος πήγε στην Αίθουσα του Θρόνου φέρνοντας τα νέαπου περίμενε ο Βασιλιάς.

Ήταν δυσάρεστα και θα τον πονούσαν πολύ, αλλά έπρεπε να του πει την αλήθεια.

«Βασιλιά μου» είπε ο Σύμβουλος «για όλα αυτά που κάνει ο Πρίγκηπας φταίει ο Αρχιδούκας Αλέξης!

Ψήφισε πρόσφατα, κατ’ εντολήν σου, ένα νόμο, με τον όποιο δίνει το δικαίωμα σε όλους τους ανηλίκους μόλις συμπληρώσουν τα 15 χρόνια να απορούν να αλλάξουν φύλο με μια απλή δήλωσή τους».

«Μα αυτό είναι εξωφρενικό» παρατήρησε ό Βασιλιάς. «Είναι δυνατό να έχει ένας 15χρονος την ωριμότητα που χρειάζεται για να πάρει μία τόσο σπουδαία απόφαση για τη ζωή του και μάλιστα με μία απλή δήλωση;

Εγώ έχω υπογράψεί νόμο, αν θυμάμαι καλά, είναι το άρθρο 226Α του Κώδικα της Ποινικής Δικονομίας, που λέει ότι εάν ένας 15χρονος ή άλλος ανήλικος πέσει θύμα σεξουαλικού εγκλήματος, για να τον προστατέψουμε από τις ψυχοτραυματικές συνέπειες της πράξης σε βάρος του, βάζουμε δίπλα του παιδοψυχίατρους πραγματογνώμονες που τον εξετάζουν και συντάσσουν έκθεση, για όσα λέει, που διαβάζεται υποχρεωτικά στο Δικαστήριο.

Χωρίς την γνώμη των ψυχιάτρων δεν μπορεί να κάνει τίποτε κανένας ανήλικος. Γιατί λοιπόν δεν έβαλε μια ανάλογη προϋπόθεση ο Αρχιδούκας Αλέξης και στο νόμο για την αλλαγή φύλου, ώστε με την βοήθεια των ψυχιάτρων να εμποδίζουμε τους ανηλίκους να πέφτουν θύματα της δικής τους ανωριμότητας και επιπολαιότητας;»

«Θα πάρεις την απάντηση στο ερώτημά σου, Βασιλιά μου» είπε ο Σύμβουλος «αφού όμως ολοκληρώσω αυτά που έχω να σου πω, διότι είναι απίστευτα πράγματα και θα σε ταράξουν.

Δεν έβαλε στον σχετικό νόμο ο Αρχιδούκας Αλέξης την προϋπόθεση που ορθά επισημαίνεις, διότι η προϋπόθεση αυτή θα ματαίωνε τα σχέδιά του να εκμαυλίσει την νεολαία του Βασιλείου σου.

Και επειδή δεν έχω μάθει να κατηγορώ ανθρώπους αβάσιμα, έλα τώρα να σου δείξω ένα προς ένα τα στοιχεία για τα σατανικά σχέδια του Αρχιδούκα Αλέξη.

Για να δεις καθαρά από που ξεκινούν τα σχέδιά του, θα σε γυρίσω ένα περίπου χρόνο πίσω.

Τότε που ο Αρχιδούκας Αλέξης έδινε εντολή στον Δούκα για την παιδεία, εκείνο τον αγέλαστο άνθρωπο με το παχύ μουστάκι και το προγούλι, να καθιερώσει σε όλα τα σχολεία του Βασιλείου θεματικές εβδομάδες για τις “έμφυλες ταυτότητες;’.

Ξέρεις τί μαθαίνανε οι δάσκαλοι στα ανήλικα παιδιά με αυτές τις “έμφυλες ταυτότητες”;Ότι δεν έχει σημασία το βιολογικό αλλά το κοινωνικό φύλο.

Δεν είσαι δηλ. αυτό που σε έφτιαξε ο Θεός, αλλά εκείνο που θέλεις εσύ να είσαι.

Το ίδιο πράγμα λέει ο Αρχιδούκας Αλέξης στους 15χρονους ανηλίκους και με τον νόμο για την αλλαγή φύλου.Έτσι, έχουμε μία καλά σχεδιασμένη μετάβαση από τις “έμφυλες” στις “διέμφυλες” ταυτότητες, οι όποιες ανοίγουν πια τον δρόμο για να καταλήγουν εύκολα τα παιδιά μας στις “έκφυλες” ταυτότητες που είναι ο τελικός στόχος.

Αντιλαμβάνεσαι, υποθέτω, Βασιλιά μου γιατί ο Αρχιδούκας Αλέξης παραμερίζει το βιολογικό και προβάλλει το κοινωνικό φύλο.

Διότι το βιολογικό φύλο δεν μπαίνει ποτέ σε “καλούπια” που το διαμορφώνουν. Αυτό γίνεται μόνο στο κοινωνικό φύλο που υπόκειται σε διάφορες παρεμβάσεις. Θύμα αυτών των παρεμβάσεων είναι και ο Πρίγκηπας».

Δεν κρατήθηκε εκείνη τη στιγμή ο Βασιλιάς και ρώτησε με ένα ύφος που έδειχνε οργή και απορίαμαζί:

«Γιατί να τα κάνει αυτά σε μένα ο Αρχιδούκας Αλέξης, που ξέρει, τί μου χρωστάει;»,.

«Θα σου πω τι λένε οι υπήκοοι για τον Αρχιδούκα Αλέξη» απάντησε ο Σύμβουλος.

«Κάποιοι από αυτούς λένε ότι είναι όργανό των άλλων Βασιλιάδων τηςΈνωσης, που θέλουν να εξαφανίσουν το Βασίλειό σου, επειδή είναι το πιο παλιό και έχει μία λαμπρή Ιστορία που δεν συγκρίνεται με τη δική τους,.

Άλλοι αντιθέτως υποστηρίζουν ότιτο κάνει από ιδεολογία, διότι δεν πιστεύει σε Βασιλιάδες, Επίγειους η Ουράνιους, ούτε στα αντίστοιχα Βασίλεια.

Κατά τη γνώμη μου όποια εκδοχή και να είναι αληθινή, δεν αλλάζει η ουσία, που λέει ότι ο Αρχιδούκας Αλέξης έχει “βγάλει στο σφυρί” το Βασίλειό σου.

Θα σε ρωτήσω όμως τώρα εγώ, Βασιλιά μου, με όλο τον σεβασμό που σου έχω:

Είδες ότι ο Αρχιδούκας Αλέξης πρόδωσε κατ’ επανάληψη την εμπιστοσύνη σου.

Σε ξεγέλασε πολλές φορές διότι δεν τήρησε καμμία από τις υποσχέσεις που σου έδωσε.

Δεν σεβάστηκε ποτέ καμμία ρητή η σιωπηρή επιθυμία σου. Και τώρα, βλέπεις, τι παζάρια κάνει, χωρίς να σε ρωτήσει, με τους γείτονες του Βασιλείου σου.

Τι άλλο λοιπόν περιμένεις για να πειστείς ότι ο Αρχιδούκας Αλέξης είναι όχι μόνο ανίκανος να λύσει τα οικονομικά προβλήματα του Βασιλείου σου, για τα οποία τον ανέβασες στην πιο ψηλή πολυθρόνα μετά την δική σου, αλλά και επικίνδυνος, αφού έχει δόλια σχέδια, όπως σου απέδειξα, για σένα, τον μοναδικό στον κόσμο Βασιλιά, και το ένδοξο Βασίλειό σου;»

Εδώ σταματάει η διήγηση.

“Όχι διότι τελείωσε το παραμύθι -αυτό συνεχίζεται με πολλές άλλες προκλητικές ενέργειες του Αρχιδούκα Αλέξη- αλλά διότι περιμένουμε να μάθουμε την απάντηση του Βασιλιά στο τελευταίο ερώτημα, αν και όλα δείχνουν ότι θα καθαιρέσει τον Αρχιδούκα Αλέξη και θα τον επαναφέρει στην τάξη των σαλτιμπάγκων η παλιάτσων της πολιτικής, όπου πραγματικά ανήκει.

Αλέξανδρος Π. Κωστάρας

Ομότιμος Καθηγητής Νομικής

Σχολής Πανεπιστημίου Θράκης

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This