9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

Τα κορίτσια του Τέλφορντ

Για αυτά δεν υπήρξαν διαδηλώσεις των φεμινιστριών, ούτε δακρύβρεκτες καμπάνιες στο internet – Που μας οδηγεί ο κούφιος «αντιρατσισμός»

Το Τέλφορντ είναι μια μικρή πόλη στη δυτική Αγγλία. Εκεί, πριν από λίγες εβδομάδες, αποκαλύφθηκε αυτό που οι εφημερίδες αποκάλεσαν «το μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στην ιστορία της Μ. Βρετανίας».

Σαράντα χρόνια δρούσε στην πόλη ένα κύκλωμα μουσουλμάνων ανδρών που συστηματικά βίαζαν, κακοποιούσαν και δολοφονούσαν ανήλικα λευκά κορίτσια. Μερικά από αυτά δεν ήταν ούτε 11 χρόνων.

Τα νούμερα είναι ανατριχιαστικά: Σε μια πόλη 150.000 κατοίκων υπολογίζεται ότι κακοποιήθηκαν πάνω από 1.000 κορίτσια.

Όμως αυτή η τραγική ιστορία, πέρα από την ανθρώπινη διάστασή της, μας δείχνει για ακόμη μια φορά σε τι βαθμό ηθικής εξαχρείωσης έχει οδηγήσει τη Δύση ο κούφιος «αντιρατσισμός» της «πολιτικής ορθότητας».

Σαράντα χρόνια δρούσε ένα τέτοιο κύκλωμα σε μια τόσο μικρή πόλη και οι Αρχές δεν είχαν καταλάβει τίποτε! Μήπως επειδή οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι και οι υπεύθυνοι φοβούνταν ότι τα ΜΜΕ θα τους κολλούσαν τη ρετσινιά του ρατσιστή;

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οταν, πριν από λίγα χρόνια, σε μια άλλη πόλη της Αγγλίας, στο Ρόδεραμ, ξέσπασε ένα παρόμοιο σκάνδαλο βιασμών 1.400 κοριτσιών από συμμορίες Πακιστανών, αποκαλύφθηκε ότι οι Αρχές της πόλης γνώριζαν την έκταση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και δεν έκαναν τίποτα. Μάλιστα, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθυστερούσαν να ξεκινήσουν έρευνα για το θέμα γιατί θα χαρακτηριζόταν «ρατσιστική» λόγω της καταγωγής των δραστών!

Όμως, ακόμη και τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο στο Τέλφορντ η κάλυψη στα μεγάλα ΜΜΕ είναι υποτονική για ένα τέτοιο τεράστιο θέμα.

Οι φεμινίστριες πάλι, που συνήθως χαλάνε τον κόσμο για ένα πείραγμα στον δρόμο, που κατεβαίνουν κατά χιλιάδες σε διαδηλώσεις αν κάποιος μεγαλοπαραγωγός πιάσει το μπούτι μιας στάρλετ του Χόλιγουντ, τώρα που έχουμε πραγματικά θύματα πραγματικών βιασμών σφυρίζουν αδιάφορα.

Βλέπετε, το φεμινιστικό κίνημα ελάχιστα νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Είναι ένα αριστερίστικο γκρουπούσκουλο που οι ευαισθησίες του εξαρτώνται από την ιδεολογική ατζέντα του.

Για την «πολιτικά ορθή» ιδεολογία του, βιαστής και θύτης μπορεί να είναι μόνο ένας λευκός, πλούσιος άνδρας, σαν τον Xάρβεϊ Γουάινστιν.

Οι μουσουλμάνοι άνδρες, οι μετανάστες, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί παρά να είναι θύματα.

Καημένα κορίτσια του Τέλφορντ. Για σας δεν έχει διαδηλώσεις, δεν έχει #ΜeΤoo, δεν έχει δακρύβρεχτες καμπάνιες στο ίντερνετ.

Δυστυχώς, είστε πολύ λευκές και πολύ Αγγλίδες για να συγκινήσετε την «προοδευτική» ελίτ μας. Είστε τα λάθος θύματα για την «πολιτικά ορθή» εποχή μας.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νομικός

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This