9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

«Αποστολή Ανθρωποφάγος»: Η επιχείρηση των Τούρκων Κομάντος, που δεν έγινε ποτέ – Ποιοι όμως ζήτησαν και ποινικές ευθύνες, γιατί θα… «μπλέξει η Πατρίδα σε περιπέτειες»;

Οι Τούρκοι μας έχουν ζαλίσει οτι Κομάντος της Ομάδος SAT επιχείρησαν Αποστολή στην Ελληνική Βραχονησίδα  «Ανθρωποφάς» και Υπέστειλαν την Ελληνική Σημαία που ήταν εκεί !

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι ότι εμείς δεν επιθυμούμε να γίνουμε μάντεις αλλά επειδή γνωρίζουμε τις Τουρκικές Μεθόδους ,την Προπαγάνδα και τις Τουρκικές δυνατότητες ,θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα γεγονότα !

Η Ελληνική Ομάδα αποτελούμενη από τρία άτομα τοποθετεί Σημαία στην Μικρή Ανθρωποφάγο όπως ανάρτησαν σε φώτο οι τρεις νέοι Κάτοικοι της Περιοχής !

- Advertisement -

Κάποιοι  στο Ελλαδιστάν έπεσαν να τους φάνε και μάλιστα και πρώην Στρατιωτικοί ζητούσαν και ποινικές ευθύνες λέει, γιατί θα εμπλέξουν την Πατρίδα σε περιπέτειες …Ουαί Υποκριτές και Φαρισαίοι !

Δηλαδή οι Τούρκοι περίμεναν την κίνηση των νέων για να Γκριζάρουν ή να αμφισβητήσουν την Περιοχή ,όταν οι Υπερπτήσεις  των Τούρκικων F-16 πάνε σύννεφο δεν τους πείραζαν τους  Καραβανάδες και τους Κοντυλοφόρους, ,η Σημαία τους πείραξε τρομάρα τους…Αλλά αυτά θα πούμε  συντόμως και τότε θα γελάσουν πολλοί !

Οι Τουρκικές ακτές απέχουν απο τους Ανθρωποφάγους περί τα 35 μίλια πράγμα που καθιστά αδύνατη την προσέγγιση με σκάφος τύπου zodiac σε ανοιχτή  θάλασσα που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι Κομάντος του Πολεμικού Ναυτικού …

Αν αποκωδικοποιήσουμε αυτό που είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός οτι η Τούρκικη Ακτοφυλακή κατέβασε τη Σημαία σημαίνει οτι ένα Σκάφος ανοιχτής Θάλασσας πήγε τους Κομάντο μέχρι ενός σημείου και από εκεί «έγινε η Επιχείρηση των Τούρκων Κομάντος …»

Όμως ένα τέτοιο Σκάφος θα εντοπιζόταν εύκολα από το Σύστημα επιτήρησης του Πολεμικού Ναυτικού και όχι μόνο με το που έμπαινε στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα …

Να άφησε τους Κομάντος στα Όρια και να κινήθηκαν δύο τουλάχιστον Σκάφη για 30 μίλια και άλλα 30 επιστροφή χωρίς καμιά κάλυψη δεν στέκει ,ούτε υπάρχει η τεχνική η δυνατότητα !

Ο Καιρός στην περιοχή ήταν περί τους 24 C καθαρός και ακόμη και δύο ZODIAC  θα γινόταν εύκολα αντιληπτά ..Να διακινδύνευαν οι Τούρκοι Επιχείρηση σε εχθρικό έδαφος χωρίς κάλυψη ,με κίνδυνο να αιχμαλωτιστούν Επίλεκτοι Κομάντος, δεν είναι στα μέτρα τους !

Επίσης γιατί πήραν την Σημαία όπως Ισχυρίζονται από την Μικρή Ανθρωποφάγος και όχι απο την Μεγάλη ; Αφού διακινδύνεψαν για μια τέτοια αποστολή  γιατί δεν την πήραν για τρόπαιο ;

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη στις νησίδες αλλά τέτοια Τούρκικη επιχείρηση δεν έγινε ποτέ …Ποιο πολύ ακούγεται ως αντίπραξη στις ριπές που  έπεσαν στο τούρκικο ελικόπτερο της Ακτοφυλακής παρά σε Πραγματικό γεγονός !

Αν μάλιστα δούμε  όλα τα Τούρκικα ΜΜΕ οτι στηρίζονται σε υποθέσεις και σε δηλώσεις των Τούρκων Πολιτικών και σίγουρα αυτό  δεν μας πείθει ..

Αν οι Τούρκοι έκαναν μια τέτοια επιχείρηση τόσο βαθειά στο Αιγαίο θα τον έκαναν  Πανόραμα χωρίς να υπολογίζουν την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή Αντίδραση -αλληλεγγύη που κακά τα ψέματα δεν υπάρχει

Όμως η υποστολή της Σημαίας μπορεί να έγινε &από «άλλους «στην περιοχή με δυνατότητες αναρρίχησης και δυνατότητα διαφυγής …Αυτό το κρατάμε ,όπως και οτι το ΓΕΕΘΑ δεν ενημέρωσε για το γεγονός ,αλλά ούτε και στο Επεισόδιο της νήσου Ρω μας ενημέρωσε και αυτό κρατήστε το !!

veteranos.gr

spot_img

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

spot_img

Latest News

Πτυσσόμενο… γήπεδο στην «καρδιά» της Αλεξανδρούπολης

Ένα πτυσσόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, στον αύλειο χώρο της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Παιδιά από τις ακαδημίες του Δήμου Αλεξ/πολης,αλλά και ολοκλήρου του...

More Articles Like This