9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, March 19, 2024

Συμμετοχές και διακρίσεις για αθλητές και αθλήτριες του ΜΓΣ Εθνικού

Σε σειρά αγώνων τις τελευταίες ημέρες

Στα Παπαναστάσεια που διοργανώνει ο Πανελλήνιος στην Αθήνα, ο Βαλκανιονίκης Γιώργος Σιταρίδης πέτυχε 15.15 με αντίθετο άνεμο, στα 110μ. με εμπόδια, κατακτώντας την 2η θέση, στην κατηγορία ανδρών.

Συμμετοχή και μετάλλια και στα Κραχτίδεια στη Δράμα. Η Ευθυμία Τσιακίρη πέτυχε 31.96μ στη δισκοβολία και 2η θέση, ενώ ο Θάνος Τσιακιρούδης πέτυχε 44.44μ επίσης στη δισκοβολία και 3η θέση, με θερμοκρασία που έφτανε τους 36 βαθμούς.

- Advertisement -

Τέλος, στην Καβάλα κατά τη διάρκεια των Ευαγγελιδείων-Σπανιδείων που διοργανώνει ο ΟΚΑΚ, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών από όλη την Β.Ελλάδα, ο ΜΓΣ κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια. Πρώτος στην σφαιροβολία Παμπαίδων Β’ ο Γιώργος Σιγλίδης με 11.29μ και δεύτερη επίσης στην σφαιροβολία Παγκορασίδων Β’ η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου με 8.65μ.

Καλές επιδόσεις και πλασαρίσματα είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Εθνικού, Κυριάκος Κυλίμος, Ναταλία Μπάλδου, Νικολέτα Λαζαρίδη, Έλενα Κεσουδάκη, Άννα-Μαρία Γκαϊτατζή, Αλεξάνδρα Λημνιού, Μαρκέλα Σιαλάκη, Νίκος Δαστερίδης, Σωτηρία Πετρούση, Μαρία Πολυχρονιάδη, Κατερίνα Γαλεντερίδου και Πηνελόπη Φωκιανού.

spot_img
Tuesday, March 19, 2024

Latest News

Ανθοκομική Έκθεση στη Νέα Ορεστιάδα

Θα διεξαχθεί από 25 έως 28 Απριλίου, μαζί με την Έκθεση Βιβλίου Με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην...

More Articles Like This