9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Ήρθε η ώρα να μιλήσει και η Αλεξανδρούπολη

Πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι πολίτες, την προσεχή Κυριακή 8 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία του Φάρου, ενάντια στο ξεπούλημα του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας 

Μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, κατά του ξεπουλήματος του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, στο οποίο ξεπούλημα τόσο άκριτα, πρόθυμα και ανιστόρητα προχώρησε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλεπάλληλα είναι τα συλλαλητήρια που γίνονται συνεχώς σε όλες τις μεγάλες, αλλά και μικρές πόλεις της Βορείου Ελλάδος.

Από αυτές τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Ελλήνων Πατριωτών, μέχρι σήμερα, απουσίαζε η πρωτεύουσα του Έβρου, η Αλεξανδρούπολη.

- Advertisement -

Το γεγονός αυτό της… «αφωνίας» είχε προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά στους πολίτες της περιοχής μας, που με τηλεφωνήματά τους, αφενός μεν κατηγορούσαν για αδράνεια τους Αιρετούς μας Άρχοντες, αλλά και τους θεσμικούς παράγοντες για εφησυχασμό και αδιαφορία στα Εθνικά μας θέματα, αφετέρου προσέθεταν ότι μετά την Μακεδονία, έρχεται η σειρά και της Θράκης.

Όμως η Αλεξανδρούπολη, που κι αυτή «βράζει» όπως ολόκληρος ο Βορειοελλαδικός χώρος με την εθνική «προδοσία», που γίνεται δήθεν για το… «καλό μας», δεν μπορούσε να μείνει σιωπηλή.

Έτσι λοιπόν την προσεχή Κυριακή 8 Ιουλίου, στην πλατεία του Φάρου, έχει προγραμματισθεί στις 7:30 το απόγευμα, το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την Μακεδονία, αυθόρμητα και ελεύθερα, χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Οι ενεργοί πολίτες που θα συγκεντρωθούν την Κυριακή, δεν θα είναι ούτε «ετερόκλητος όχλος», ούτε Φασίστες και Ακροδεξιοί, όπως τους χαρακτηρίζει ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, οι Υπουργοί του και τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. της παράταξής του.

Ούτε βεβαίως θα είναι και «Πατριδοκάπηλοι», γιατί κάπηλος για όσους ομιλούν σωστά Ελληνικά,  είναι αυτός που πουλά-ξεπουλά στο εμπόριο.

Και δεν είναι οι Έλληνες Πατριώτες που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας, (τώρα ετοιμάζονται να κάνουν κάτι παρόμοιο και για το όνομα της Βορείου Ηπείρου) αλλά οι «πρόθυμοι» στα κελεύσματα των ξένων Αφεντικών τους, εύκολα και γρήγορα, γιατί είναι αυτοί που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα μας.

Καμαρώνουν να αποκαλούνται «Διεθνιστές», «Άθεοι», «Προοδευτικοί» της Αριστεράς κ,λπ., κ.λπ., αδιαφορώντας προκλητικά και ξεδιάντροπα, στην ομόθυμη αντίδραση του Ελληνικού Λαού.

Ο οποίος μπορεί να φορτώθηκε τα άγρια φορολογικά μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσής του χωρίς να επαναστατήσει, αλλά αυτό το έγκλημα με το Μακεδονικό, δεν καταπίνεται – με τίποτα.

Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν, στην Πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης.

Τίποτε δεν χάθηκε ακόμα.

Σ. Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This