9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Απογοήτευση στο Πάρκο Αλτιναλμάζη

Ένα πάρκο χωρίς δέντρα που θυμίζει… Σαχάρα το καλοκαίρι – Πολλές οι κακοτεχνίες – Κανείς δεν τις βλέπει;

Όταν παραδόθηκε πριν από 1 χρόνο το περίφημο Πάρκο Αλτιναλμάζη, οι ιθύνοντες του δήμου Αλεξ/πολης καυχούνταν ότι ήταν ένα διαμάντι κι ένας νέος χώρος πρασίνου που θα έδινε μια ανάσα χαράς στους πολίτες.

Σήμερα, οι κακοτεχνίες στα δρομάκια και τα πλακάκια του πάρκου είναι τόσο οφθαλμοφανείς, που αναρωτιέται κανείς ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να φτιαχτεί έτσι το πάρκο.

- Advertisement -

Όσες κυρίες μάλιστα κάνουν το λάθος να ντυθούν όμορφα και να φορέσουν ψηλά παπούτσια, θα το μετανιώσουν οικτρά, αφού υπάρχει κίνδυνος να φάνε… τούμπα! Μάλιστα, και οι κύριοι, εάν δεν είναι προσεκτικοί στον τρόπο που περπατούν, κινδυνεύουν εξίσου.

Κι αυτό γιατί, τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν είναι τελείως άβολα (αφού προεξέχουν), ενώ αυτά που έχουν ήδη βγει από τη θέση τους είναι αρκετά επικίνδυνα για κάποιον πολίτη που δε θα τα προσέξει και εξαιτίας τους μπορεί να στραβοπατήσει, ακόμα-ακόμα και να στραμπουλήξει το πόδι του.

* «Επικίνδυνη αποστολή» να εκδώσει κανείς εισιτήρια…

Επιπρόσθετα, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που επικοινώνησαν με το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το κακό χάλι που επικρατεί στα δρομάκια προς τα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Στα τρία δρομάκια που οδηγούν προς τα εκδοτήρια, υπάρχουν παντού χόρτα και σημάδια από νεροφαγιά, ενώ και η ανώμαλη κλίση του εδάφους καθιστά «επικίνδυνη αποστολή» το να πάει να βγάλει κάποιος εισιτήρια.

* «Σαχάρα» θυμίζει το θέατρο!

Βέβαια, τα αρνητικά σημείο που εντοπίζουμε όλοι μας, λίγο-πολύ, στο πάρκο Αλτιναλμάζη δε σταματούν εδώ.

Το κυριότερο όλων είναι η πασιφανής έλλειψη δέντρων που θα μπορούσαν να ρίχνουν τη σκιά τους στο θέατρο του πάρκου (πράγμα που δε συμβαίνει).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το θέατρο να γίνεται λιοπύρι, αφού όλη την ημέρα συσσωρεύει θερμότητα και ως εκ τούτου θυμίζει…  Σαχάρα σε όσους προσέρχονται σε αυτό, για να παρακολουθήσουν μια παράσταση.

Τώρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της απογοητευτικής κατάστασης που επικρατεί στο Πάρκο Αλτιναλμάζη. Αρκεί να το πάρει απόφαση η Δημοτική Αρχή και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις…

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This