9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

ΡΙΧΝΟΥΝ… ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Δικαιολόγηση της απέλασης Ρώσων Διπλωματών από την Ελλάδα, με «φυτευτό» δημοσίευμα της FINANCIAL TIMES – Η Αλεξανδρούπολη ήταν το «ορμητήριο» των Ρώσων, για να χαλάσουν την Συμφωνία με τα Σκόπια – Η γελοιοποίηση της παραπληροφόρησης

Οι κανόνες αποπροσανατολισμού της Κοινής Γνώμης, είναι γνωστοί και εφαρμόζονται σε όλα τα καθεστώτα απανταχού της Γης.

Θυμίζουμε ότι ακριβώς την επόμενη ημέρα του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου των Αθηνών, για το όνομα της Μακεδονίας, έσκασε μύτη το περίφημο… Σκάνδαλο NOVARTIS.

- Advertisement -

Θυμίζουμε ότι στήθηκαν ακόμη και… δέκα (10) κάλπες στην Βουλή για τους δήθεν ενόχους, και στο τέλος το παραμύθι ξεφούσκωσε, ξεθύμανε, ξεχάσθηκε.

Τώρα μετά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χάρισε πρόθυμα και εύκολα το Ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, που πανηγυρίζουν σήμερα για την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ με την άδεια της Ελλάδος, ενώ λέγονται πλέον επισήμως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (αλήθεια που πήγε το ERGA OMNES «Βόρεια» που μας παραμύθιαζαν;), παρατηρείται το εξόχως ενοχλητικό φαινόμενο, ημέρα με την ημέρα οι αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού, αντί να μετριάζονται και να υποχωρούν, αντιθέτως να αυξάνονται και να συνεχίζονται, καθώς ο Ελληνικός Λαός συνειδητοποιεί τώρα το μέγεθος της προδοσίας που συνετελέσθη εις βάρος της Πατρίδος μας.

Γι’ αυτό και μπήκαν στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού τα μεγάλα μέσα, που όπως γράφουν τα ρεπορτάζ των Αθηναϊκών εφημερίδων, είναι Αμερικανικής εμπνεύσεως και σχεδιασμού.

Ξαφνικά λοιπόν και ακόμη αναιτιολόγητα, είχαμε κεραυνό εν αιθρία. – Την απέλαση δύο Ρώσων Διπλωμάτων από την Ελλάδα.

Και η αιτιολόγηση γίνεται από ένα «φυτευτό» δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES, των οποίων ο Ανταποκριτής ήλθε στην Αλεξανδρούπολη, έκανε ρεπορτάζ, είχε συναντήσεις (με ποιους άραγε;) με πρόσωπα που… «λύθηκε» η γλώσσα τους και του αποκάλυψαν πράγματα για χρηματισμούς Δημάρχων, Μητροπολιτών, ακροδεξιών της Χρυσής Αυγής, από ανθρώπους της Μόσχας, με στόχο την αποτροπή (από εδώ από τον Έβρο) της συμφωνίας της Ελλάδος με τα Σκόπια !!!

Πρόκειται περί μίας γελοιωδέστατης απόπειρας παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, που μας θύμισε μία παλιά Αμερικανική ταινία, που αξίζει να μεταφέρουμε το θέμα της γιατί ταιριάζει απόλυτα με την δική μας περίπτωση.

Εν συντομία λοιπόν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τσακώνεται στα πράσα με μία… 16χρονη προσκοπίνα.

Χαμός, σκάνδαλο, διαμαρτυρίες, αναστάτωση.

Και μάλιστα εν όψει Προεδρικών Εκλογών.

Οπότε το Επιτελείο του Λευκού Οίκου αποφασίζει να αντιδράσει. Σε σύσκεψη που γίνεται, κάποιος προτείνει να καταγγελθεί η… Αλβανία πως απειλεί τις ΗΠΑ με τα πυρηνικά της.

Εκεί παρεμβαίνει κάποιος Σύμβουλος που τους διορθώνει, λέγοντας ότι η Αλβανία δεν διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο.

Και η λύση ήλθε με αναδιατύπωση: Ότι Αλβανοί τρομοκράτες που κατέχουν πυρηνικά όπλα, απειλούν τις ΗΠΑ.

Και ενώ κάθε ημέρα στην καθημερινή ενημέρωση στον Λευκό Οίκο, οι δημοσιογράφοι ζητούσαν απαντήσεις για την 16χρονη προσκοπίνα, ένας ρεπόρτερ θέτει την ερώτηση για τους Αλβανούς τρομοκράτες που απειλούν με πυρηνικά την Αμερική.

Και βεβαίως η προσκοπίνα έφυγε από το προσκήνιο του ενδιαφέροντος, αφού υπήρχε η… «πυρηνική απειλή» για τις ΗΠΑ.

Στάχτη στα μάτια λοιπόν, πως οι επικίνδυνοι για τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι οι Ρώσοι και κανείς άλλος.

Συνεννοηθήκαμε;

Η Αλεξανδρούπολη λοιπόν ήταν το ορμητήριο των Ρώσων Διπλωματών.

Και απ’ εδώ εμείς, βάλαμε εμπόδια στην κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Σκοπίων.

Και δεν αποκλείεται καθόλου, αύριο να μας πουν ότι τον Παύλο Μελά, τον έστειλαν να αγωνισθεί για την Μακεδονία, οι… Ρώσοι !!!

Τα συμπεράσματά δικά σας.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Το τσίμπημα της μέλισσας

Η υποδοχή που ανέμενε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, δεν ήταν σίγουρα αυτή που αντίκρυσε στην Αλεξανδρούπολη

Ασύμμετρη απειλή από τα τουρκικά… drones!!!

Τουρκικά dronesέχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Έβρο και σε ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και συνιστούν μία ασύμμετρη απειλή - Ποιοι είναι οι τρόποι...

Ενδιαφέρον των ΗΠΑ για Σούδα, φρεγάτες και Αλεξανδρούπολη

Τα μηνύματα που θα στείλει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Μάϊκ Πομπέο, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία, πριν από την έναρξη των...

Ορκίστηκε στην Αλεξ/πολη ο Κων/νος Μητσοτάκης

Ο γιος του Πρωθυπουργού θα υπηρετήσει την θητεία του στο Πυροβολικό – Υπερήφανος δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έφυγε το κόκκινο γλυπτό από το Ηρώον

Θα τοποθετηθεί στο νέο παρκάκι δίπλα στην «ΑΡΓΩ» – Διορθώνεται μια λανθασμένη επιλογή του Ε. Λαμπάκη

More Articles Like This