9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

«ΚΟΥΡΕΛΙ» ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Οι Κομιτατζήδες των Σκοπίων προσκυνούν τα όπλα αρπαγής της Μακεδονίας μας – Ιδού ο «θρίαμβος» και η μεγάλη Διπλωματική και «Εθνική» επιτυχία της Ελλάδος 

Η άθλια Συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο δεν έσβησε την προπαγάνδα, την πλαστογραφία, τον σφετερισμό, την διεκδίκηση επί του εδάφους μας και το όνομα “Μακεδονία”, αλλά αντιθέτως τα θέριεψε και τα πολλαπλασίασε, καθώς δίκαια θεωρήθηκε θρίαμβος των Σκοπίων και δεινή διπλωματική και εθνική ήττα, αλλά και αδυναμία της Ελλάδας!

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουμε σήμερα στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, είναι συγκλονιστικές!

Αφορούν την έναρξη εορτασμών για την “εθνική εορτή”της Ψευδοεπανάστασης του Ίλιντεν (1903 – δείτε και εδώ), που ξεκίνησε ήδη με προκλητικές εκδηλώσεις στα Σκόπια, ενώπιον μάλιστα του ίδιου του Προέδρου Δημοκρατίας, του ανώτατου δηλαδή θεσμικού παράγοντα του κρατιδίου, που όχι μόνο τις αποδέχτηκε, όχι μόνο τις τίμησε και τις νομιμοποίησε, αλλά τις βράβευσε και από πάνω (27-7-2018), ενώ η Κυβέρνηση του συντρόφου Ζάεφ, δεν έκανε το παραμικρό για να εμποδίσει ή να σταματήσει την τεράστια αυτή πρόκληση κατά της Ελλάδας!

Ειδικότερα, 40 ημέρες μετά την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, Σκοπιανοί ντυμένοι σαν Κομιτατζήδες, φορώντας φυσεκλίκια, εμφανίστηκαν να προσκυνούν εν σειρά τα όπλα για την “απελευθέρωση” – αρπαγή της Μακεδονίας μας (27/7/2018), με τα οποία υποτίθεται ξεσηκώθηκαν το 1903 για να την πάρουν από τον κατοχικό Οθωμανικό Ζυγό και τους γηγενείς Έλληνες ιδιοκτήτες της!

Με προκλητικές  – και “απαγορευμένες”υποτίθεται – σημαίες του Ήλιου της Βεργίνας να δεσπόζουν παντού, τονίζοντας την διεκδίκηση επί της Αρχαίας Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, οι Κομιτατζήδες βραβεύτηκαν μάλιστα προκλητικά από τον ίδιο τον Πρόεδρο Δημοκρατίας των Σκοπίων Γκιόρκι Ιβάνοφ, με την “Χάρτα της Δημοκρατίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, εξευτελίζοντας έτσι πανηγυρικά την Ελλάδα, αλλά και την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 και τη νέα Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, της 17ης Ιουνίου 2018, κάνοντας σκόνη τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”Τσίπρα και Κοτζιά, περί …λύσεως του Σκοπιανού, περί …επιτυχίας της Ελλάδας, περί …εξαφάνισης της προπαγάνδας και του “αλυτρωτισμού”των Σκοπίων και περί …διαχωρισμού των Σκοπίων από τους Αρχαίους Μακεδόνες…

Γιατί όπως όλοι βλέπουμε έγιναν πλέον τρισχειρότεροι, με την απίστευτη Συριζαϊκή υποχωρητικότητα…

Στο τέλος της προκλητικής εκδήλωσης, ακολούθησε Ιππική Πορεία των Κομιτατζήδων, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα Σκόπια με άλογα, σκοπεύοντας να φτάσουν στις 2 Αυγούστου στο Κρούσοβο, για την ολοκλήρωση του “εθνικού εορτασμού”του Ίλιντεν, που είναι παράλληλα Βουλγαρική Εορτή, καθώς Βούλγαροι ήταν στην πραγματικότητα οι Κομιτατζήδες που επιχείρησαν τότε την Ψευδοεπανάσταση!

Σε έναν τόπο όμως που κατοικούνταν από ατόφιο Ελληνισμό, με αποτέλεσμα το τουρκικό ξέσπασμα κατά των Ελλήνων γηγενών κατοίκων και το Ολοκαύτωμα του ελληνικού Κρουσόβου, που αφύπνισε τελικά τότε την Αθήνα, η οποία και αποφάσισε την αποστολή Ενόπλων Ανταρτικών Σωμάτων, για να συνδράμει τους ντόπιους Μακεδονομάχους και τα αμέτρητα χωριά της αιώνια ελληνικής Μακεδονίας!

Τσίπρας και Κοτζιάς, βλέποντας τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα, με τον Ήλιο της Βεργίνας των …αρχαίων “Μακεδόνων”, με το όνομα “Μακεδονία”, με τους Κομιτατζήδες και με το προσκύνημα των όπλων “απελευθέρωσης” – αρπαγής της Μακεδονίας μας, ας απολαύσουν το τρομακτικό “Βατερλώ”τους και ας κάνουν επιτέλους, σήμερα, τώρα, πολιτικό “χαρακίρι”!

Διότι ενέπαιξαν και παρέσυραν τον ελληνικό λαό, ακόμη και τους αφελείς ψηφοφόρους τους, σε ένα μεγάλο ψέμα! Επειδή όσο θα υπάρχει η “εθνική εορτή”του Ίλιντεν, τόσο θα συντηρείται και θα προπαγανδίζεται η ύπαρξη δήθεν “Μακεδονικού”έθνους, που δήθεν επαναστάτησε το 1903, για να “απελευθερώσει”την “Μακεδονία”από Κρούσοβο έως Θεσσαλονίκη και άλλο τόσο θα διατηρείται έτσι η εδαφική διεκδίκηση επί της Βόρειας Ελλάδας…

Η δε εορτή του Ίλιντεν θα υπάρχει, όσο επιτρέπουμε να υπάρχει ο ελληνικός όρος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”στην ονομασία του κρατιδίου των Κομιτατζήδων!

Γι΄ αυτό είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη, η πλήρης απάλειψη της ελληνικής ονομασίας και των παραγώγων της, που με την παραμονή ή την νομιμοποίησή τους, τροφοδοτούν και εκτρέφουν το εφεύρημα του ψευτοΜακεδονισμού, που με τη σειρά του τροφοδοτεί την εδαφική διεκδίκηση επί της αληθινής Μακεδονίας, μέχρι Θεσσαλονίκης, Ολύμπου, Χαλκιδικής και Αγίου Όρους!

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, ξεσκεπάζοντας πλήρως τα μετά των Πρεσπών Σκόπια, καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά σε άμεση παραίτηση, όχι μόνο γιατί προδώσανε την εμπιστοσύνη, την ιστορία και την κληρονομιά του ελληνικού λαού, αλλά και γιατί τον κοροϊδέψανε προκειμένου να βάλουν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. το κρατίδιο των αμετανόητων πλαστογράφων και παραχαρακτών, που ούτε στιγμή ως τώρα δεν έπαψαν να εποφθαλμιούν την μία και μόνη και αληθινή Μακεδονία! Την αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων!

Οι Σκοπιανοί προσκυνούν τα όπλα που ήθελαν και θέλουν να μας την πάρουν και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους δίνει αμετανόητα και κρατικό όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Β.”και Έθνος “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”και Εθνικότητα “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”και Γλώσσα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ”, απογειώνοντας με ταχύτητα πυραύλου τον ψευτο”Μακεδονισμό”και “αλυτρωτισμό”τους!

Μα η αληθινή Μακεδονία και ολόκληρη η Ελλάδα, τους φωνάζει δυνατά: “δεν θα την πάρετε ποτέ την γη των Μακεδόνων”! Ούτε το ιερό Όνομα, ούτε το ιερό χώμα της!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*

το κόμμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

& της νέας Ελλάδας

Latest News

Σε κατάσταση ετοιμότητας το αεροδρόμιο Αλεξ/πολης

Επί 24ωρου βάσεως, παρ’ όλο που η κίνηση έχει μειωθεί κατά 50% - Μειώθηκαν οι πτήσεις Κατά 50% είναι...

Διόπτρες για νυχτερινή όραση στην 12η Μεραρχία

Δώρισε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Ζακύνθου, για την αντιμετώπιση προσφυγικών ροών στον Έβρο Συνεπείς στην πρόθεση που είχε εκδηλώσει προ...

Ελληνική αυτόνομη συνοριοφυλακή χρειάζεται ο Έβρος

Τι προτείνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος - Να αποσπασθεί η Συνοριοφυλακή από την Ελληνική Αστυνομία και να αποτελέσει Ειδικό...

ΔΩΣΤΕ ΤΟ 12% ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΑΜ-Θ»

Δεν πρέπει να μεταβληθεί η ακριτική μας περιοχή σε «Κρανίου τόπο» - Τώρα οι Επιχειρήσεις έχουν ανάγκη στήριξης, περισσότερο από κάθε άλλη...

More Articles Like This