9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο Ε. ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Επί 8 χρόνια ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κοροϊδεύει, με την Δημοπράτηση του Σφαγείου Φερών – Ψεύτικες υποσχέσεις και εμπαιγμός

«Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια» λέγει ο Λαός μας.

- Advertisement -

Η κοροϊδία και η εξαπάτηση, απ’ όπου και αν προέρχεται, είτε από τον κ. Τσίπρα, είτε από τον κ. Λαμπάκη, δεν μπορούν να συνεχίζονται επ’ αόριστον.

Κάποια στιγμή ο Λαός ξυπνά και εξεγείρεται.

Διαβάστε την Ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης, από την Δημοτική Ενότητα Φερών.

***

Ως δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας προερχόμενοι από την Δημοτική Ενότητα Φερών κι έχοντας ως κύριο μέλημα την ανάπτυξη της περιοχής μας στηρίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη, για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου στης Φέρες.

Η περιοχή έχει σημαντικό ζωικό κεφάλαιο και από αυτήν την διαδικασία θα ωφεληθούν οι παραγωγοί και οι καταναλωτές και εν γένει η τοπική οικονομία.

Κατά την διάρκεια τον οχτώ χρόνων του εμπαιγμού, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κάθε φορά διαβεβαίωνε εμάς και τους συμπολίτες μας ότι τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και ότι ξεκινά η δημοπράτηση του έργου, κάθε χρόνο άλλες δικαιολογίες κι άλλες ημερομηνίες !!!

Παρά την στήριξη την δική μας και όλης της κοινωνίας των Φερών το έργο έχει μείνει στα χαρτιά και έχει καθυστερήσει υπερβολικά με τεράστιες συνέπειες στην οικονομία της περιοχής και στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Δυστυχώς, η Δημοτική αρχή με τις ψεύτικες υποσχέσεις και δικαιολογίες της δεν εξαπάτησε μόνον εμάς αλλά κι όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Όταν από το 2010 αρχίζεις μία προσπάθεια κατασκευής ενός έργου αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπως κι εσύ ο ίδιος το έχεις χαρακτηρίσει, κι έχεις την απόλυτη συμπαράσταση σύσσωμης της κοινωνίας και μετά από 8 χρόνια δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις το έργο ή ανίκανος είσαι (δεν το νομίζουμε) ή αδιάφορος λόγο του ότι δεν υπάρχει αντίληψη της αναγκαιότητας της άμεσης εκτέλεσης του έργου!!!

Σε κάθε περίπτωση ζητάμε συγνώμη από τους συμπολίτες καθώς πιστέψαμε στις δεσμεύσεις της παρούσης Δημοτικής αρχής και αναλαμβάνουμε της ευθύνες που μας αναλογούν.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε το έργο αυτό, που είναι πνοής για την περιοχή, να προχωρήσει και να γίνει επιτέλους πράξη.

Νικόλαος Βουλγαρίδης

Μάριος Γουδουλάκης

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δήμου Αλεξανδρούπολης

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Κοινή διαπίστωση γίνεται πλέον ότι το μπαλόνι της δημοφιλίας του Δημάρχου Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, κάθε μέρα ξεφουσκώνει και περισσότερο.

Και ας μην αιτιάται άλλους.

Ο χειρότερος εχθρός του, είναι ο κακός εαυτός του.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Σε αρσενική γάτα έκαναν επέμβαση… στείρωσης!!!

Ο κτηνίατρος δεν προβληματίσθηκε από τα γεννητικά όργανα του ταλαιπωρημένου ζωντανού;

Προσλήψεις 15 ατόμων στον Δήμο Αλεξ/πολης

Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για τον τομέα καθαριότητας – Τα απαιτούμενα προσόντα Ο Δήμος...

Οριστική η απόφαση του Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Την μετατρέπει σε Τζαμί – Πράκτορας του Γκιουλέν ο Βαρθολομαίος, «Αρχι-βρωμερός» ο Ιερώνυμος, λένε τα Τουρκικά ΜΜΕ – Ψήφισμα της Ρωσικής Κάτω...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν νεαροί τουρίστες – Μεταφέρθηκαν σε Ξενοδοχείο Καραντίνας για 14 ημέρες – Ανησυχία στο νησί

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η Τουρκία επιμένει να θέλει «τα δικά μας, δικά της» - Μόνη απάντηση στα άνομα σχέδιά της, είναι η ισχυροποίηση των Ενόπλων...

More Articles Like This