Home / Πολιτικη / ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ

Συμφέρει να είσαι λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, αφού απολαμβάνεις δωρεάν στέγη, ηλεκτρικό, μετακινήσεις, τρόφιμα και Τραπεζική Κάρτα που δίνει 390 ευρώ τον μήνα – Και προσεχώς δικαίωμα… ψήφου !!!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

***

«Κατήγγειλα στον αν. υπουργό Εσωτερικών, Ν. Τόσκα την τραγελαφική κατάσταση που διαμορφώθηκε από τα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με την οποία, η διαχείριση του μεταναστευτικού έχει γίνει ένας αγωγός διάχυσης και νομιμοφανούς διαχείρισης πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία καταλήγουν σε γνωστές-άγνωστες τσέπες «μη (παρά) κυβερνητικών» δομών.

Από την απάντηση που έλαβα, αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Τόσκας μάλλον υποτιμάει πολύ τη νοημοσύνη των Ελλήνων, καθώς το μόνο που αναφέρει είναι ότι «η προσπάθεια που καταβάλλουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον για την ουσιαστική και αποτελεσματική διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη Χώρα μας, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των προσφύγων/ παράτυπων μεταναστών, σύμφωνα με τις αρχές του κράτους δικαίου».

Ούτε κουβέντα δεν λέει ο κ. Τόσκας για το γεγονός ότι χιλιάδες μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο, μόλις πατήσουν το πόδι τους στα νησιά του Αιγαίου υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ασύλου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση τελεσιδικεί μετά την παρέλευση τριετίας.

Και στο διάστημα αυτό, οι εν λόγω μετανάστες γίνονται δικαιούχοι τραπεζικής κάρτας και μπορούν, εάν είναι οικογενειάρχες, κάθε μήνα «να τραβούν» από τα ΑΤΜ 390 ευρώ, ενώ οι διάφορες ΜΚΟ τους διασφαλίζουν δωρεάν κατοικία και τα παιδιά τους αποκτούν τη δυνατότητα εκπαίδευσης εντός του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Πόσο… μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι υπό τις προϋποθέσεις αυτές είναι προφανές πως όλο και μεγαλύτερος αριθμός παρανόμων μεταναστών θα καταφτάνει πλέον στην χώρα μας και μάλιστα όχι μόνο στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στον Έβρο και όλα αυτά υπό την «αρωγή» των Τούρκων δουλεμπόρων και του παρακρατικού κυκλώματος της Τουρκίας στο οποίο προΐστανται με το αζημίωτο βεβαίως τα επιτελικά στελέχη του καθεστώτος Ερντογάν;»

 

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Μακάρι η φροντίδα και το ενδιαφέρον που εκδηλώνει η παρούσα Κυβέρνηση για κάθε ξένο, να ίσχυε και για τους Ιθαγενείς Έλληνες.

Που μην έχοντας να πληρώσουν, λόγω της άγριας φορολογίας, χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, που κατάσχονται από το Κράτος.

Οι Έλληνες στον Καιάδα της πτωχοποίησης και της ζητιανιάς, για να καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες, που χαρακτηρίζονται συλλήβδην και αθρόα… Πρόσφυγες.

Με χορήγηση δωρεάν κατοικίας, Τραπεζικής Κάρτας που τους παρέχει 390 ευρώ τον μήνα, δωρεάν Ηλεκτρικό και μετακινήσεις, χορήγηση τροφίμων κ.λπ. κ.λπ.

Και προσεχώς χορήγηση πολιτογράφησης και ψήφου.

Συμφέρει δηλαδή να είναι πρόσφυγας στην Ελλάδα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, περιμέναμε να νοιασθεί ιδιαίτερα για τις πυρκαγιές της Ανατ. Αττικής;

Σ.Κ.