9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Τριγμοί εκ των έσω στην Ευρώπη

Η γιγάντωση του μεταναστευτικού προβλήματος δημιουργεί κλυδωνισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Σχέδιο οργανωμένο, εδώ και δεκαετίες 

 

Τριγμοί εμφανίζονται στα εσωτερικά της Ε.Ε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ Υπουργών. Αποφασισμένος και χαλύβδινος ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Σαλβίνι μετά την εκκωφαντική σύγκρουση με τον ολιγόνοα γραφειοκράτη των Βρυξελλών Πιερ Μοσκοβισί, οικονομικό επίτροπο της Ε.Ε, αναφορικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, τα έσπασε και με τον “γκέυ” πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λέγοντας του χαρακτηριστικά «Αν εσάς, σας αρέσουν οι μαύροι, εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε τους δικούς μας νέους για να κάνουν παιδιά».

Το υπονοούμενο ήταν σαφές για την κατρακύλα που έχει πάρει μεγάλο μέρος της Ε.Ε, δίνοντας ευκαιρία στον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου να παρέμβει άκαιρα και παράτυπα  κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Σαλβίνι, με τις φράσεις «allez,allez,allez» δηλαδή “πηγαίνετε, πηγαίνετε, πηγαίνετε”, κατηγορώντας την Ιταλία για την πολιτική που  ασκεί στην πραγματικότητα όμως εξοργισμένος από όσα είχε το θάρρος να πει δημόσια ο Σαλβίνι εναντίον μιας έκφυλης και παραπαίουσας Ευρώπης.

- Advertisement -

Στην ίδια γραμμή με τον Σαλβίνι και άλλη μια ελεύθερη φωνή. Αυτή του Ούγγρου πρωθυπουργού Βικτωρ Ούρμπαν. Διαμήνυσε στην δολοπλόκο Μέρκελ, ότι κλείνει τα σύνορα της χώρας του και δεν δέχεται «λάθρο» «Αν θέλουν, ας  τους πάρουν οι ίδιοι», είπε. Μια γενναία φωνή, που σέβεται τους πολίτες του.
Αυτή την Ευρώπη λοιπόν δεν την θέλουμε, αυτή την Ευρώπη πρέπει να γκρεμίσουμε και  να αμφισβητήσουμε, πριν γκρεμίσει αυτή εμάς και τις πανανθρώπινες ιδέες του διαχρονικού  Ελληνισμού.

Μια τέτοια μυσαρή Ευρώπη υπηρετεί δυστυχώς  ο αμοραλιστής και άθεος Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ταγμένος στην υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών, κάνει ο, τιδήποτε με το άθλιο πολιτικό του σκυλολόι για να εποικιστεί η ωραία Ελλάδα μας από αλλόθρησκους “λάθρο” σε εκτέλεση των σχεδίων του εωσφορικού ” Richard Coudenhove Kalergi.

Γιατί απώτερος σκοπός όλων αυτών των αθλίων είναι να αποτελέσουν  οι ετερόκλητοι πληθυσμοί, φτηνά εργατικά χέρια στις εξυφαινόμενες ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ).

Γι αυτό η ανεξέλεγκτη είσοδος τους, γι’ αυτό οι δόλιες και ύπουλες ΜΚΟ, γι’ αυτό η ενσωμάτωση και ωραιοποίηση των «λάθρο» μέσα στη χώρα και μάλιστα κατά προκλητικό τρόπο με την κατ’ ελεεινή μέθοδο ελληνοποίηση τους.

Για όλα αυτά η εν υπνώσει Ελλαδική πολιτεία έχει αρωγό την άφιλη και καιροσκοπική Ευρώπη, την Ευρώπη του “μεθυσμένου” Γιούνκερ, την Ευρώπη της “ηγεμονικής” Μέρκελ, την Ευρώπη του «λίγου  και άβουλου» Μακρόν, την Ευρώπη  των ομοφυλοφίλων πρωθυπουργών της.

Πατριώτες και Συνέλληνες, αντισταθείτε με κάθε τρόπο, όπως το Σύνταγμα  μας προβλέπει. Το σχέδιο είναι οργανωμένο, εδώ και πολλές δεκαετίες.

Από το  τέλος του Β  παγκοσμίου πολέμου, όταν σχεδιαζόταν από τα σπάργανά της ακόμη  η Ευρωπαϊκή  Κοινότητα με τις τελωνειακές και οικονομικές ενώσεις Χάλυβα και  Άνθρακα  αρχικά, ιδρυτής των οποίων υπήρξε ο Kalergi, με την ΕΟΚ αργότερα και  τώρα με την Ευρωπαϊκή  Ένωση (Ε.Ε).Μη ξεχνάτε ακόμη πως Μέρκελ , Ρομπαϊ και Γιούνκερ   τιμήθηκαν από το ίδρυμα Kalergi για  την προσφορά τους  στη Ευρωπαϊκή  ολοκλήρωση. Τυχαίο;

Μονό που το καράβι  όλων αυτών, των εκτελούντων «διατεταγμένη αποστολή»  εναντίον των Ευρωπαϊκών Εθνών, που ταξιδεύει την Ευρώπη, μπάζει νερά και γι’  αυτό, αν χρειαστεί  πρέπει ακόμη και  να βουλιάξει…

Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This