9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Στήριξη της Ν.Δ. σε Χρ. Μέτιο – Ευαγ. Λαμπάκη

Έκλεισε ο κύκλος των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, από την πλευρά της «Νέας  Δημοκρατίας» – Στήριξη στον Ευάγγελο Λαμπάκη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης   

 

Η «Νέα Δημοκρατία» έκλεισε τον κύκλο των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, δίνοντας το χρίσμα του Κόμματος στον νυν Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο.

Σχετικά εξέδωσαν Ανακοίνωση και οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ της ΑΜ-Θ, στην οποία αναφέρουν τα εξής:

- Advertisement -

***

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα προ ολίγου, ο κ. Χρήστος Μέτιος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ως Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου χαιρετίζουμε τη στήριξη αυτή και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το μέλλον που η Περιφέρειά μας δικαιούται και αξίζει.

Είμαστε όλοι ενωμένοι στο κοινό αγώνα!

***

Δήλωση Αναστ. Δημοσχάκη

Με αφορμή την επισημοποίηση από την πλευρά της ΝΔ ότι ο νυν περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, θα είναι ο υποψήφιος της Παράταξης στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ο Βουλευτής Έβρου & Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την Αν. Μακεδονία και Θράκη. Θα τον βοηθήσω για να επιτύχει το στόχο του. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

***

Δήλωση στήριξης από Στυλιανίδη

«Ολόψυχα καλή επιτυχία» εύχεται στον Χρήστο Μέτιο ο πολιτευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, με δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης οτι χρίζει τον κ. Μέτιο υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Η δήλωση του κ. Στυλιανίδη:

«Η παράταξη μας ξεκινά έναν κρίσιμο και ολομέτωπο αγώνα σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την τελική νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές και βουλευτικές εκλογές. Προϋπόθεση γι’ αυτή τη νίκη είναι η ενότητα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων. Γι’ αυτό, όπως έχω εξ αρχής δηλώσει, στηρίζω την επιλογή του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου, και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

***

Στήριξη Δ. Κυριαζίδη

Προτάσσοντας τον σεβασμό του στις επιλογές του «Κόμματος», ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, εκφράζει τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστο Μέτιο.

Η δήλωση του κ. Κυριαζίδη:

«Η επιλογή της υποψηφιότητας του σημερινού Περιφερειάρχη κ. Μέτιου, ως υποψηφίου και για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, από την ηγεσία του Κόμματος, είναι σεβαστή και τυγχάνει της στήριξης μου».

***

Χρήστος Μέτιος: «Ευχαριστώ»

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μέτιος, μετά το χρίσμα που του έδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, αναφέρει:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η στήριξη της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας. Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη».

***

Η υποψηφιότητα Ευαγ. Λαμπάκη

Εξάλλου στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε χθες Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη με εντολή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να δηλώσει επισήμως τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην επιλογή στήριξης του νυν Δημάρχου, μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων, δηλώνοντας πως ο Βαγγέλης Λαμπάκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με ικανοποίηση τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνοντας πως η δημοκρατία προτάσσει τη διαμόρφωση ενός πολυσυλλεκτικού πολιτικά ψηφοδελτίου.

Η συνέχεια στην… κάλπη.

   

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Έρχονται αλλαγές στα ΚΤΕΟ

Το Υπουργείο Μεταφορών σχεδιάζει ο έλεγχος των παλαιότερων οχημάτων να γίνεται κάθε χρόνο – Πάμε για νέα...

Οι Ακρίτες του Έβρου απαντούν «Μολών Λαβέ»

Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο τουρκο-ισλαμικής υποδούλωσης – Όμως θυμίζουμε στον Ερντογάν τι έπαθαν οι Ιταλοί στον πόλεμο του 1940 –...

Αυξημένη επαγρύπνηση των μονάδων στον Έβρο

Μεταξύ Λήμνου, Τενέδου και Ίμβρου, ο τουρκικός στόλος – Τουρκικά γυμνάσια, με αμφίβιες δυνάμεις, στην απέναντι πλευρά του Έβρου – Δυναμιτίζει το...

«Στρατηγικός τόπος επενδύσεων είναι η Αλεξανδρούπολη»

Ο Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, DavidBurger, απάντησε στις ερωτήσεις της Μαρίνας Κονδύλη

Κινδυνεύει ο Πύργος του Φονιά στη Σαμοθράκη

Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης στατικότητος, ανακοίνωσε η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη, που επισκέφθηκε μαζί με τον Πρωθυπουργό το νησί

More Articles Like This