9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

ΑΝΟΙΚΤΗ «ΛΕΩΦΟΡΟΣ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ

Πλήρης εφαρμογή των «Ανοικτών Συνόρων», που οδηγεί σε Ισλαμοποίηση της Πατρίδος 

 

Γραπτή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της Ν Δ, Αναστάσιος Δημοσχάκης,μαζί με τον Βουλευτή Α’ Αθηνών και Τομεάρχη Εθν. Άμυνας της Ν Δ, Βασίλη Κικίλια, με τον Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν Δ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και με τον Βουλευτή Λαρίσης και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμο Χαρακόπουλο σχετικά με το γεγονός ότι ο Έβρος έχει μετατραπεί σε «ανοιχτή λεωφόρο» για τους ταυτισμένους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, που ακολουθεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι αποκαλυπτικά και καταδεικνύουν ότι τον φετινό Οκτώβριο οι ταυτισμένοι αλλοδαποί οικονομικοί μετανάστες που παραβίασαν τα σύνορα και εντοπίστηκαν στη Θράκη αυξήθηκαν κατά περίπου 80% σε σύγκριση με τον περυσινό Οκτώβριο.

- Advertisement -

Η φύλαξη των συνόρων έχει αφεθεί στη φιλοπατρία και στη φιλοτιμία των στελεχών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης και των αστυνομικών, κάτι που είχε αναδείξει ο Βουλευτής με την ομιλία του στην Επίκαιρη Επερώτηση της Ν Δ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό, αλλά και σε πρόσφατη γραπτή Ερώτηση που είχε καταθέσει σχετικά με τα επεισόδια και τα έκτροπα που έχουν προκληθεί από τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές. 

Δυστυχώς, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την απάντησή του έδειξε ότι δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισής τους. 

Οι Βουλευτές ρωτάνε τους Υπουργούς ποια μέτρα έχει λάβει η ελληνική πολιτεία τον τελευταίο χρόνο για να αντιμετωπίσει την μαζική είσοδο ταυτισμένων αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών από τον Έβρο κι αν υπάρχει σχεδιασμός για την επαρκή φύλαξη της συνοριακής μεθορίου.

Επίσης, αν η φύλαξη των συνόρων απασχολεί και σε ποιο βαθμό τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά η Ερώτηση

«Ο Έβρος, αν κι ένα από τα ζωτικότερα στρατηγικά σημεία της χώρας μας, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε μια «ανοιχτή λεωφόρο» για παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αστυνομικοί στους νομούς της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις περιοχές που ξεκινούν τα «καραβάνια» των παράνομων μεταναστών που περνούν από τα «καταργημένα», ουσιαστικά, σύνορα του Έβρου, «συνέλαβαν» τον Οκτώβριο 76 διακινητές και 1.911 παράνομους μετανάστες. Το ίδιο διάστημα, τον Οκτώβριο του 2017, στις ίδιες περιοχές είχαν «συλληφθεί» 46 διακινητές και 1.072 παράνομοι μετανάστες.

Επίσης, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Οκτωβρίου, οι παράνομοι μετανάστες που εντοπίστηκαν στη Θράκη αυξήθηκαν κατά περίπου 80%, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο, ενώ το 100% έφτασε η αύξηση αυτών που εντοπίστηκαν από την αστυνομία και καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη. 

Ωστόσο, οι «συλλήψεις» αυτές καταλήγουν σε απλές καταγραφές αδιασταύρωτων στοιχείων, που οι ίδιοι οι κρατούμενοι δίνουν, και στη συνέχεια όλοι αφήνονται ελεύθεροι να περιπλανώνται στη χώρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παραπάνω αριθμοί συνιστούν τα απτά αποτελέσματα της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων» που ακολουθεί συστηματικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από το 2015. Στην πραγματικότητα, ο Έβρος δεν υφίσταται πλέον ως φυλασσόμενη περιοχή, όπως άλλωστε και οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας στο οποίο αποφασίζουν να μπαίνουν οι παράνομοι μετανάστες, καθώς δεν έχει δοθεί καμιά εντολή για ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών.

Πρόκειται, αναντίρρητα, για μια άκρως ανησυχητική κατάσταση, με πολλαπλές προφανείς αρνητικές συνέπειες για τη χώρα, για την οποία οι αρμόδιοι οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις επιλογές και τις ευθύνες τους πρωτίστως στους Έλληνες πολίτες.

Κατόπιν τούτων Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

1. Ποια μέτρα έχει λάβει η ελληνική πολιτεία το τελευταίο χρόνο για να αντιμετωπίσει την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από τα περάσματα του Έβρου;

2. Υπάρχει σχεδιασμός και ποιος είναι αυτός για την επαρκή φύλαξη της συνοριακής μεθορίου;

3. Η φύλαξη των συνόρων απασχολεί τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και σε ποιο βαθμό;».

Σημείωση Ε.Θ.:

Την θεωρία των «Ανοικτών Συνόρων» της διεκήρυξε ο Τζορτζ Σορός που χρηματοδοτεί και πληθώρα Μ.Κ.Ο. για την διευκόλυνση των λαθρομεταναστών.

Την θεωρία αυτή εφαρμόζει κατά γράμμα και η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αδιαφορώντας για την επερχόμενη Ισλαμοποίηση της Πατρίδος.

Εξ ου και ουδετερεοποίηση της Θρησκείας που ετοιμάζει με την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Τα λέμε λάθος;

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This