9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

ΑΤΑΦΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΧΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Ο Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας, παραμένει ακόμα άταφος, ενώ η Ελλάδα γίνεται αντικείμενο χλεύης και εξευτελισμού από Κράτος-Μαφία, σαν την …Αλβανία

 

Μας φτύνουν κατάμουτρα και δεν αντιδρούμε. Στρέφουμε το κεφάλι αλλού. Ενα παλικάρι από τα λίγα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, με θάρρος στην καρδιά, τον Χριστό και την πατρίδα στην ψυχή του, δολοφονήθηκε άγρια από τα όργανα ενός ανυπόληπτου κράτους και η εδώ σάπια και όζουσα πολιτική νομενκλατούρα αφήνει τους τιποτένιους βέβηλους να κρατάνε «όμηρο» το άψυχο σώμα του και ετοιμάζονται κιόλας να τον… δικάσουν για το έγκλημά του να υπερασπίζεται την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου.

Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί, από τη μια, την πρωτοφανή ιεροσυλία των Αλβανών κι, από την άλλη, ένα σωρό ελληνόφωνους Εφιάλτες να απαγγέλλουν κατηγορίες σε βάρος του Κατσίφα και να επιχαίρουν για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

- Advertisement -

Επίσης, οι Ελληνες διαπιστώνουν το μέγεθος και της αχρηστίας αλλά και της ατιμίας του πολιτικού κόσμου, που περιορίζεται σε ψελλίσματα, όταν θα έπρεπε σύσσωμος να έχει ξεσηκωθεί για να αποδοθεί το πτώμα του Κατσίφα στους οικείους του, προκειμένου να γίνει η ταφή του. 

Φυσικά, μέχρι τώρα έχουν ήδη καταπιεί αμάσητες όλες τις παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ηπειρο, και τα εγκλήματα σε βάρος του Κατσίφα και της οικογένειάς του. 

Ούτε μία πράξη με αληθινό και απτό κόστος για την Αλβανία δεν έχει αποφασιστεί έως τώρα από τους χρυσοπληρωμένους ανωφελείς εξουσιαστές. 

Τι άλλο μπορεί να περιμένει κάποιος από πρόσωπα που ανέχονταν να μένουν επί δεκαετίες άταφοι οι νεκροί του Eλληνοϊταλικού Πολέμου και θάβουν μερικούς στη… ζούλα, χωρίς την παρουσία συγγενών τους, ώστε να αποφευχθεί τυχόν πρόκληση ενόχλησης (!!!) στην Αλβανία.

Οσοι ασχολούνται με την ελληνική αρχαιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις θυμούνται και τη σοφόκλεια τραγωδία «Αντιγόνη», όπου η πρωταγωνίστρια αυτοθυσιάστηκε για να θάψει τον αδελφό της, αλλά και τη Ναυμαχία των Αργινουσών (406 π.Χ.). 

Σε αυτή η Αθήνα νίκησε τη Σπάρτη, αλλά οι Αθηναίοι στρατηγοί καταδικάστηκαν σε θάνατο, επειδή δεν περισυνέλεξαν τα σώματα των νεκρών συμπολεμιστών τους και δεν κατόρθωσαν να σώσουν τους ναυαγούς.

Πάντα χρήσιμο να ανατρέχεις στην Ιστορία…

Παναγιώτης Λιάκος

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This