9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

ΓΙΝΑΜΕ «ΧΩΜΑΤΕΡΗ» ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον χώρα προορισμού για τους Μετανάστες – Κρατείστε τους για πάντα και ενσωματώστε τους» – Πρωτοφανείς δηλώσεις της Επιτρόπου του Συμβουλίου της Ευρώπης 

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει μία καταπληκτική ικανότητα να μεταστρέφει το ενδιαφέρον της Κοινής γνώμης, από τα χρονίζοντα και φλέγοντα θέματα.

Πότε με τα αναδρομικά των Συντάξεων, και πότε με την αναθεώρηση του Συντάγματος και τον αναγγελθέντα χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.  

Όμως δεν πρέπει να μας διαφεύγουν και οι εξελίξεις, στο τεράστιο πρόβλημα του Μεταναστευτικού, που απειλεί ευθέως, την πληθυσμιακή και εθνολογική σύνθεση της Ελλάδος, που μοιραία βαδίζει προς την Ισλαμοποίηση και τον αφανισμό της.

Διαβάστε λοιπόν για τα νεώτερα.

***

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε σε συνέντευξή της η Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης (το οποίο ελέγχεται από τις Βρυξέλλες) Ντούνια Μιγιάτοβιτς με την οποία αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια της ΕΕ για την Ελλάδα: 

Η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον χώρα διέλευσης, αλλά χώρα προορισμού προσφύγων και μεταναστών!

Απαιτεί μάλιστα την ταχεία αποσυμφόρηση των hotpsots στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αυτά.

Και δηλαδή που προτείνει να πάνε οι αλλοδαποί που θα «αποσυμφορηθούν» από τα hotspots; Θα τους βάλουν οι Έλληνες στα σπίτια τους; Να αδειάσουν θέσεις για να έρθουν κι άλλοι;

Μάλιστα όπως αναφέρει η Επίτροπος «είναι καλό βήμα που μεταφέρονται οι μετανάστες στην ενδοχώρα»

Παράλληλα η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τονίζει ότι τα χρήματα που έχουν δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα αποτελούν επίδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και υπάρχουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα που διερευνούν αν αυτά τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν από τις ελληνικές αρχές για τους σκοπούς που διατέθηκαν.

Η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης (πρόκειται για διεθνή οργανισμό και όχι για θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) απηχεί τις απόψεις των Βρυξελλών.

Όπως φαίνεται στο βιογραφικό της: Dunja Mijatović (born 8 September 1964 Bosnia and Herzegovina) is the current Council of Europe Commissioner for Human Rights. She was elected by the Parliamentary Assembly of the Council of Europe on 24 January 2018 and took up her function on 1 April 2018.

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπάρχουν και ευρωπαϊκές χώρες εκτός ΕΕ, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκει στην ΕΕ ή επηρεάζεται άμεσα από αυτήν (με εξαίρεση κάποιες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, όπως η Αρμενία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία που έχουν προσανατολισμό προς την Μόσχα)

Είναι σαφές πλέον ότι η ΕΕ επιθυμεί αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας και διάλυση των εθνικών και θρησκευτικών δεσμών με την απρόσκοπτη εισροή χιλιάδων αλλοδαπών αλλόθρησκων και αλλόφυλων σε μια χώρα που οι γηγενείς δεν γεννούν πια.

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Δηλαδή, εάν καταλάβαμε καλά από τις δηλώσεις της Επιτρόπου του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Χώρα μας μετατρέπεται και επισήμως σε …«χωματερή» των λαθρο-προσφύγων της Ευρώπης.

Η οποία, αφού κράτησε τα ικανά εργατικά χέρια για τις Βιομηχανίες της, τους μή ικανούς και «άχρηστους» τους εγκαθιστά μονίμως στην Ελλάδα.

Και αυτά γίνονται με την πολιτική των «Ανοικτών Συνόρων» που επέβαλαν τα χρήματα του Τζορτζ Σόρος.

Το δυστύχημα είναι πως κανείς δεν αντιδρά πλέον.

Στα πλαίσια ενός δήθεν Ανθρωπισμού, η Ελλάδα οδηγείται σε αφανισμό και Ισλαμοποίηση.

Όχι με πόλεμο, αλλά από την συχνότητα των γεννήσεων.

Κατά τα άλλα, όσοι αγωνιούν για την Πατρίδα, χαρακτηρίζονται ρατσιστές, ξενόφοβοι και …φασίστες, από τους Απάτριδες.

Σ. Κ.   

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This