9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

Μήπως έχουμε Κυβέρνηση Τζορτζ Σόρος;

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υλοποιεί κατά γράμμα τα σχέδια των οργανώσεων του Σόρος για ανοικτά σύνορα, αποδυνάμωση της Εθνικής κυριαρχίας, κ.λπ.

 

Όσοι νομίζουν πως έχουμε κυβέρνηση Σύριζα, μάλλον αυταπατώνται. Στην πραγματικότητα έχουμε κυβέρνηση Σόρος. 

Αυτός καθορίζει την κυβερνητική πολιτική, τόσο στα εξωτερικά όσο και στα εσωτερικά θέματα.

Δεν το λέω εγώ. Το λένε πρώην και νυν υπουργοί της ίδιας τής κυβερνήσεως Τσίπρα.

Έχουμε δύο μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. 

Πρώτος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Πριν μερικές μέρες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δήλωσε ορθά κοφτά πως ο Τζορτζ Σόρος τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό και απαίτησε την αντικατάστασή του. Και αμέσως ο Τσίπρας τον απέλυσε.

Δεύτερος, ο υπουργός Αμύνης Πάνος Κομμένος. Αυτός, σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δήλωσε πως ο Σόρος χρηματοδοτεί το Υπουργείο Εξωτερικών.

Τούτο σημαίνει πως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Καμμένου ο Σόρος επηρεάζει άμεσα, αν δεν καθοδηγεί κιόλας, τις αποφάσεις αυτού του υπουργείου.

Εάν δύο κρίσιμα υπουργεία, Οικονομικών και Εξωτερικών, διευθύνονται από τον Αμερικανό επιχειρηματία, τότε προφανώς και τα υπόλοιπα, τα οποία συνήθως εξαρτώνται από αυτά, εμμέσως καθοδηγούνται και αυτά από τον ίδιο επιχειρηματία και τα διεθνή λόμπυ που διευθύνει.

Εξάλλου, όλα τα υπουργεία εξαρτώνται αμέσως από τον υπουργό Οικονομικών, ενώ η εξωτερική πολιτική μιας κυβερνήσεως καθορίζει και τις επιμέρους εσωτερικές ακόμα πολιτικές.

Θα μου πείτε, μα μπορεί να ψεύδονται οι εν λόγω υπουργοί; 

Αυτό δεν είναι της δικής μου αρμοδιότητος. Εγώ απλώς διαβάζω τις δηλώσεις του.

Πως το γνωρίζω εάν ψεύδονται η όχι;

Είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την αλήθεια των ισχυρισμών τους, πολύ περισσότερο που στο υπουργικό συμβούλιο κανένας δεν διέψευσε τον κ. Κομμένο, πλην του υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος όμως υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Οπότε οι κατηγορίες παραμένουν αιωρούμενες.

Αλλά δεν έχουμε χρεία αυτοπτών μαρτύρων. Έχουμε μπροστά μας το σύνολο της κυβερνητικά πολιτικό.

Η κυβέρνηση Σύριζα υλοποιεί κατά γράμματά πολιτικά σχέδια των οργανώσεων του Σόρος, κυρίως της διαβόητης ΜΚΟ «Open Society».

Η οργάνωση αυτή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, χρηματοδοτεί Περιφέρειες, Δήμους και άλλες οργανώσεις στην Ελλάδα, ώστε να παραμένουν ανοιχτά, αφύλαχτα τα ελληνικά σύνορα και ακολούθως να γίνονται δεκτοί όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα και εν συνεχεία να λαμβάνουν επιδόματα και να αποκτούν με άπλές διαδικασίες άδειες παραμονής και εν συνεχεία ιθαγένεια.

Επιπλέον, οι οργανώσεις του Σόρος, από την εποχή Ομπάμα ακόμη, υλοποιούν τα σχέδια για την άρση όλων των εθνικών εμποδίων στα Βαλκάνια, την αποδυνάμωση των εθνικών κυριαρχιών και τη δημιουργία κρατών πολυεθνικών, που θα είναι εύκολα χειραγωγήσιμα.

Στο πλαίσιο αυτό έδρασαν και για την υπαγωγή της Ελλάδας στα σκοπιανά συμφέροντα, με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και επιπλέον έκαμψαν και τις αντιστάσεις των Σκοπιανών εθνικιστών βουλευτών.

Αυτήν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων προωθεί διεθνώς ο Σόρος και εφόσον η κυβέρνηση Σύριζα την υλοποιεί κατά γράμμα, εσωτερικά με το άνοιγμα των συνόρων και διεθνώς με τη Συμφωνία τών Πρεσπών, τότε εμμέσως προκύπτει πως οι σχέσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Σόρος είναι πολύ στενές.

Και θα έπρεπε ή δικαιοσύνη, που τώρα είναι απασχολημένη με φλέγοντα θέματα ψάχνοντας να βρει τι απέγιναν τα εμβόλια της γρίπης, να στρέψει την προσοχή της σε αυτές τις βαρύτατες καταγγελίες υπευθύνων υπουργών, να διατάξει έρευνα και να διαβιβάσει το πόρισμά της πάραυτα στη Βουλή για τα περαιτέρω.

Απόστολος Δαμαντής 

Latest News

Όταν η επιδημία της Πανώλης επέτρεψε την εξάπλωση του Ισλάμ

Ένα Ιστορικό γεγονός, που δεν είναι ευρύτερα γνωστό – Το 542 μ.Χ. πέθανε από την Πανώλη το...

Έκπτωση 50%από ΔΕΥΑΑ για υιοθεσία αδέσποτων

Προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης να περιοριστεί η εγκατάλειψη των σκυλιών στους δρόμους Τα ζώα...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Συγκεκριμένες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν για τον ακριτικό Νομό μας, που μετά την Κρίση στον «φράχτη», δοκιμάζεται σήμερα από τον κορωνοϊό –...

Πολλά νερά κατεβαίνουν στον Άρδα από Βουλγαρία

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις – Σε κατάσταση επιφυλακής οι Υπηρεσίες του Ν. Έβρου Οι...

Και τα καφενεδάκια στα του Έβρου χρειάζονται στήριξη

Η περίπτωση της Αγρότισσας που είναι ιδιοκτήτρια Καφενείου στην Καβησσό Με επιστολή του προς...

More Articles Like This