Home / Κοινωνια / ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

Οι κάτοικοι του ακριτικού Νομού Έβρου απαιτούν την εξάντληση της αυστηρότητος των Δικαστηρίων, για τους δύο επίορκους Εβρίτες Αστυνομικούς, που έμπαζαν στην χώρα Μουσουλμάνους λαθρο-πρόσφυγες 

 

Είναι γνωστό ότι στα σύνορα μεταξύ δύο χωρών, πάντοτε δημιουργούνται ευκαιρίες πλουτισμού, κυρίως από το λαθρεμπόριο.

Εκείνων των αγαθών, όπου υπάρχει σημαντική διαφορά τιμής, από κράτος σε κράτος.

Γνωστά και τα φαινόμενα που αντιμετωπίζουν οι παραμεθόριες περιοχές του Έβρου, με την λαθραία διακίνηση κατά καιρούς φαρμάκων, ελαστικών αυτοκινήτων, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, αλλά και ζωντανών ζώων, παρά τους κινδύνους των ζωονόσων, που ουκ ολίγες φορές έχουν αφανίσει το ζωϊκό κεφάλαιο του ακριτικού νομού μας.

Μόνιμο είναι βεβαίως και το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που μας έρχονται από την Ανατολή, όχι τόσο για την ελληνική αγορά, όσο για περαιτέρω προώθησή τους στις χώρες  της Ευρώπης.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε άνθιση και ενός άλλου είδους λαθρεμπορίου.

Είναι η διακίνηση των λεγόμενων λαθρο-προσφύγων, που έναντι υψηλής αμοιβής, τα κυκλώματα δουλεμπόρων διακινούν από Τουρκία προς την Ελλάδα.

Μέχρι τώρα η μεταφορά τους γινόταν από τα μικρασιατικά παράλια προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι ροές από τον Έβρο, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

και αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε αφήσει τελείως αφύλακτα  τα σύνορά μας και η Ελλάδα έχει καταντήσει «ξέφραγο αμπέλι».

Μοιραία είναι η εξέλιξη, αφού από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διακήρυξε την αρχή των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ (να μην ξεχνούμε και τους …«προοδευτικούς» νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθαν στον τόπο μας για να γκρεμίσουν τον περίφημο «φράχτη του Έβρου» δίνοντας το σύνθημα για εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρο-προσφύγων, στο όνομα δήθεν του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης).

Και σ’ αυτή την πολιτική, όποιος αντιδρά διαμαρτυρόμενος για τους κινδύνους που δημιουργούνται εις βάρος της Ελληνικής Πατρίδος, στιγματίζεται πάραυτα, ως ρατσιστής, φασίστας, ξενοφοβικός κ.λπ., κ.λπ.

Σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, έχουμε επισημάνει τους κινδύνους (υπαρκτούς και όχι υποθετικούς) που δημιουργούνται εις βάρος της χώρας μας, η οποία συστηματικά και μεθοδικά Ισλαμοποιείται.

Τα στατιστικά δεδομένα, δίνουν εφιαλτικές προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδος της οποίας ο πληθυσμός γερνά και λιγοστεύει.

Και όπως το έχουμε ξαναγράψει στις 90.0000 είναι οι γεννήσεις στην Ελλάδα και 1.300.000 οι γεννήσεις κάθε χρόνο στην Τουρκία.

Αυτά μπορεί να ακούγονται γενικόλογα, αλλά εδώ στον ακριτικό νομό Έβρου και την Θράκη, έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Η εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος, συντελείται με ραγδαίους ρυθμούς.

Και όταν αυτό δεν γίνεται αντιληπτό από τους ανθρώπους που έχουν έργο και καθήκον την φύλαξη των συνόρων μας, τότε τα πράγματα, γίνονται και επικίνδυνα.

Οι δύο Εβρίτες επίορκοι Αστυνομικοί, που διευκόλυναν, σε συνεργασία με Τούρκους δουλεμπόρους, την είσοδο στην χώρα μας σε ομάδες λαθρο-προσφύγων, αδιαφορώντας εάν μεταξύ αυτών βρίσκονται και φανατικοί Ισλαμιστές, έχουν ήδη προφυλακισθεί.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε σωστά την δουλειά της και τώρα διερευνάται το μέγεθος του κυκλώματος που λειτουργούσε στον Έβρο.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, δέχθηκε σωρεία διαμαρτυριών αγανακτισμένων Εβριτών, που δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους, για τις πράξεις των δύο επίορκων Αστυνομικών, αλλά και τους φόβους  τους για το μέλλον του τόπου μας.

«Που πάμε τελικά; – Τι ανομολόγητα σχέδια, ετοιμάζουν για τον Έβρο; – Όλα πια διαλύθηκαν στην Ελλάδα – Δεν έμεινε τίποτα όρθιο;».

Αυτές είναι οι τοποθετήσεις των συμπολιτών μας, που εκφράζουν παράλληλα και τους φόβους τους για το μέλλον, λέγοντας:

«Μήπως πρέπει να φύγουμε από τον τόπο μας που Ισλαμοποιείται και να πάμε να ζήσουμε αλλού;».

«Οι επίορκοι Αστυνομικοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

«Αν ήταν από αλλού, δεν θα μας ενοχλούσε. – Αλλά είναι Εβρίτες, που δεν νοιάζονται ούτε για τον τόπο τους, ούτε για τις γυναίκες και τα παιδιά τους».

«Αν ήταν ξένοι, θα ήταν θέμα ρουτίνας, στην παρανομία που συνήθως ενδημεί, όπου υπάρχουν σύνορα».

Μεταφέρουμε σήμερα τα λόγια των κατοίκων του Έβρου και περιμένουμε τις αποφάσεις τόσο της ΕΛ.ΑΣ., όσο και την κρίση της Δικαιοσύνης.

Η τιμωρία των δύο Εβριτών Αστυνομικών, επαναλαμβάνουμε, πρέπει να είναι παραδειγματική.

Περιμένουμε.

Σ. Κ.