9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας

Αντιδρούν οι μαθητές των Σχολείων στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών – Ποιοι φοβούνται εξάπλωση των κινητοποιήσεων;

 

Υπέρμετρη συγκίνηση είχα, όταν κατάλαβα την κλίμακα των αυθεντικά αυθόρμητων καταλήψεων στα σχολεία της Μακεδονίας μας από μαθητές οι οποίοι αντιδρούν στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. 

Συνειδητοποίησα άμεσα ότι είναι οι πρώτες μαζικές αντιδράσεις της νεολαίας μας από την αρχή της Μεταπολίτευσης οι οποίες δεν υποκινούνται από την Αριστερά!

- Advertisement -

Όταν είδα βίντεο με τον παλμό των νέων από συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, με εκατοντάδες μαθητές να φωνάζουν γνήσια πατριωτικά και εθνικιστικά συνθήματα (άκουσα ακόμα και προστάγματα που λέγαμε στα ΛΟΚ!), με αφίσες γεμάτες από αγάπη για την Ελλάδα, με σημαίες γαλανόλευκες που τις κρατούσαν περήφανα τα νιάτα μας, κατάλαβα ότι αυτό που έβλεπα ήταν κάτι ξεχωριστό. 

Ελπίδα γέμισε την καρδιά μου, όταν έψαξα και διαπίστωσα πως οι μαθητικές αντιδράσεις έχουν κλιμακωθεί σε όλη τη Μακεδονία. 

Θύμωσα όταν διάβασα τις αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει το παρακράτος της Αριστεράς, με τραμπουκισμούς από περίεργης προέλευσης ασφαλίτες (;), οι οποίοι απειλούσαν τους μαθητές με προσαγωγές σε εισαγγελείς αν δεν παύσουν τις κινητοποιήσεις. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοβούνται μη μεταδοθεί το πατριωτικό κίνημα προς τον Νότο και ακολουθήσει στον χορό και η υπόλοιπη χώρα που βρίσκεται εν υπνώσει. 

Σαν να μην έφτανε ο εκφοβισμός από το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ προς τους μαθητές, έχουμε και τους αδεξιουλήδες ψευτοδεξιούς, οι οποίοι «καταδικάζουν τις καταλήψεις, επειδή «γίνονται για να χάσουν μάθημα». 

Προφανώς γίνονται και για λόγους «χαβαλέ» – όπως κάθε εξέγερση στην ανθρώπινη Ιστορία. 

Είναι νέοι και το αίμα τους βράζει. Ολοι οι πατριώτες χαιρόμαστε που αντιδρά η νεολαία για τους σωστούς λόγους, επειδή ξεπουλά η ενδοτική κυβέρνηση το ιστορικό μας όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. 

Όπως δυναμικά αντιδρούσαν τα Ελληνόπουλα τη δεκαετία του 1950, ώστε να επιτευχθεί η ένωσή μας με την Κύπρο.

Εύχομαι γρήγορα το κύμα πατριωτισμού να φτάσει και στην Αθήνα. Εύχομαι οι αγρότες να στηρίξουν ενεργά τα παιδιά τους, όπως μόνο αυτοί μπορούν. 

Εύχομαι όλοι οι εργατικοί φορείς να μπουν στον χορό και να δώσουν δύναμη στους μαθητές που αντιστέκονται στον ισοπεδωτικό διεθνισμό. 

Εύχομαι οι συνταξιούχοι να ενωθούν με τα νιάτα και να υπερασπιστούν και αυτοί την πατρίδα μας. 

Εύχομαι το κύμα να γίνει τσουνάμι. Και να πνίξουμε μια για πάντα την ψευτοελίτ, που ξεπουλά την Ιστορία μας και την εθνική ταυτότητά μας με την καθοδήγηση των Γιάνκηδων, του Σόρος και της Ε.Ε.

Απόστολος Κρητικόπουλος

Διδάκτωρ Πληροφορικής

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This