9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξ/πολης ο κ. Παύλος Μιχαηλίδης

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Π. Μιχαηλίδης παρουσίασε τα σχέδιά του, για έναν Δήμο σύγχρονο, με Ευρωπαϊκό σύστημα διοίκησης και με Αναπτυξιακή πορεία – Τα ονόματα των πρώτων 25 υποψηφίων Συμβούλων 

 

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τα σχέδιά του για ένα δήμο σύγχρονο, με ευρωπαϊκό σύστημα διοίκησης και με αναπτυξιακή πορεία.

Την εκδήλωση προλόγισαν δύο εξέχουσες προσωπικότητες της Αλεξανδρούπολης, ο υποναύαρχος ε.α. και πρώην λιμενάρχης ο κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο ιστορικός- συγγραφέας ο κ. Θεόδωρος Ορδουμποζάνης.

- Advertisement -

Ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε για τις προτεραιότητες και τους δέκα (10) βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του. 

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, στο ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια στα σωστά έργα των προηγούμενων δημάρχων, στο γεγονός ότι σχεδιάζει με τους συνεργάτες του έναν δήμο πιο «φιλικό» προς τους πολίτες (προσβασιμότητα, καθαριότητα, κυκλοφοριακό, αδέσποτα), στον στόχο του να μειωθούν οι ενδοπεριφερειακές ανισότητες, στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση, σε θέματα ανάπτυξης και θέσεων εργασίας, σε θέματα χωροταξίας και περιβάλλοντος και τέλος στον τρόπο διοίκησης του δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί με την δημοτική παράταξη της ¨ΑΝΑ.Σ.Α.¨ έναν συνδυασμό εντελώς ανεξάρτητο, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και κομματικές ταυτότητες, με στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου με ευρωπαϊκή προοπτική.

Ανάμεσα σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ήταν ο αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. κ.Σανδαλτζόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ.Τοψίδης, πρώην αντιδήμαρχοι και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές πανεπιστημίου του Δ.Π.Θ., θεσμικοί φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων, πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παύλος Μιχαηλίδης, ήταν ο μόνος επικεφαλής παράταξης, που παρουσίασε καινοτόμες και εφαρμόσιμες ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας, όταν άλλες παρατάξεις (βλέπε Απ. Φωτιάδης) δεν άρθρωσαν  την παραμικρή πρόταση, ούτε άσκησαν κριτική στον «καισαρισμό» του Δημάρχου Ε. Λαμπάκη, γι’ αυτό και δέχθηκε σειρά μηνύσεων από τον Δήμαρχο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, στην προσπάθειά του.

Σ. Κ.    

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πρόστιμα κρύβει το Ε-9 για τα ακίνητα

Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι στις δηλώσεις τους

«Επιστρατεύονται» άνεργοι για αγροτικές εργασίες

Οι άνεργοι μπορούν να απασχοληθούν σε αγροτικές δραστηριότητες, χωρίς να χάσουν το επίδομα ανεργίας

«Σφραγίζονται» τα σύνορα του Έβρου

Από Στεριά και Αέρα – Σε ποια σημεία μπαίνουν θερμικές κάμερες – παρακολούθηση από Ελικόπτερα και Drones– Ενισχύεται το «τείχος» από Καστανιές μέχρι...

Θετικά μηνύματα τιμών στα σκόρδα

Αισιοδοξία στον Συνεταιρισμό της Νέας Βύσσας Με μηδενικά αποθέματα από την περσινή χρονιά και...

Προώθηση θεμάτων του ΟΣΕ που αφορούν τον Έβρο

α) Για την Σιδ/κη Γέφυρα Πυθίου β) για συντηρήσεις Σταθμών Διδ/χου, Πυθίου, Αλεξ/πολης γ) για την ηλεκτροδότηση γραμμής Αλεξ/πολης-Ορμενίου και δ) για...

More Articles Like This