9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξ/πολης ο κ. Παύλος Μιχαηλίδης

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Π. Μιχαηλίδης παρουσίασε τα σχέδιά του, για έναν Δήμο σύγχρονο, με Ευρωπαϊκό σύστημα διοίκησης και με Αναπτυξιακή πορεία – Τα ονόματα των πρώτων 25 υποψηφίων Συμβούλων 

 

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τα σχέδιά του για ένα δήμο σύγχρονο, με ευρωπαϊκό σύστημα διοίκησης και με αναπτυξιακή πορεία.

Την εκδήλωση προλόγισαν δύο εξέχουσες προσωπικότητες της Αλεξανδρούπολης, ο υποναύαρχος ε.α. και πρώην λιμενάρχης ο κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο ιστορικός- συγγραφέας ο κ. Θεόδωρος Ορδουμποζάνης.

- Advertisement -

Ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε για τις προτεραιότητες και τους δέκα (10) βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του. 

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, στο ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια στα σωστά έργα των προηγούμενων δημάρχων, στο γεγονός ότι σχεδιάζει με τους συνεργάτες του έναν δήμο πιο «φιλικό» προς τους πολίτες (προσβασιμότητα, καθαριότητα, κυκλοφοριακό, αδέσποτα), στον στόχο του να μειωθούν οι ενδοπεριφερειακές ανισότητες, στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση, σε θέματα ανάπτυξης και θέσεων εργασίας, σε θέματα χωροταξίας και περιβάλλοντος και τέλος στον τρόπο διοίκησης του δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί με την δημοτική παράταξη της ¨ΑΝΑ.Σ.Α.¨ έναν συνδυασμό εντελώς ανεξάρτητο, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και κομματικές ταυτότητες, με στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου με ευρωπαϊκή προοπτική.

Ανάμεσα σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ήταν ο αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. κ.Σανδαλτζόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ.Τοψίδης, πρώην αντιδήμαρχοι και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές πανεπιστημίου του Δ.Π.Θ., θεσμικοί φορείς και εκπρόσωποι συλλόγων, πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παύλος Μιχαηλίδης, ήταν ο μόνος επικεφαλής παράταξης, που παρουσίασε καινοτόμες και εφαρμόσιμες ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας, όταν άλλες παρατάξεις (βλέπε Απ. Φωτιάδης) δεν άρθρωσαν  την παραμικρή πρόταση, ούτε άσκησαν κριτική στον «καισαρισμό» του Δημάρχου Ε. Λαμπάκη, γι’ αυτό και δέχθηκε σειρά μηνύσεων από τον Δήμαρχο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, στην προσπάθειά του.

Σ. Κ.    

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This