9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Την λύση έδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για το παιδί ζεύγους Βρετανών, που δεν είχαν την επιμέλειά του, και λογίζονται ως απαγωγείς του 

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δίνει τελικά τη λύση στο θέμα της φιλοξενίας ενός παιδιού, το οποίο αυτή τη στιγμή διαμένει στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα παιδί το οποίο έχει απαχθεί από τους ίδιους τους γονείς του, όμως η παρανομία έγινε αντιληπτή στο τελωνείο των Κήπων.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι των Βρετανών – γονέων του παιδιού επιχείρησαν να περάσουν από το Τελωνείο των Κήπων, όμως κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμμούσε εις βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

- Advertisement -

Οι γονείς δεν έχουν την επιμέλεια του παιδιού τους (τους την έχουν αφαιρέσει οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της χώρας τους) και ως εκ τούτου λογίζονται ως απαγωγείς του παιδιού.

Οι ενήλικες συνελήφθησαν και το παιδί με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε για φιλοξενία στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, από όπου όμως θα φύγει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της φιλοξενίας του στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που είναι σαφώς μία πιο κατάλληλη δομή.

Το παιδί δεν πάσχει από καμία ασθένεια, ενώ πρέπει να σημειωθεί και η συνεισφορά των εθελοντών του Πολυκοινωνικού που όλες αυτές τις ημέρες του κράτησαν συντροφιά στον θάλαμο του Νοσοκομείου.

reportal.gr

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Ανασκαφή Φιλίππων: Στο φως κεφαλή αγάλματος!

Πιθανότατα ανήκει στον θεό Απόλλωνα - Την ανακάλυψαν φοιτητές του ΑΠΘ! Μία σπουδαία ανακάλυψη έγινε από φοιτητές του ΑΠΘ στην ανασκαφή των Φιλίππων. Ήρθε στο φως...

More Articles Like This