9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΥΑΓ. ΛΑΜΠΑΚΗ  

Το μπαλόνι της δημοφιλίας του Δημάρχου Αλεξ/πολης διαρκώς ξεφουσκώνει – «Μόνο στο πόδι και όρθιοι μπροστά στην πόρτα του Γραφείου του Δημάρχου, βλέπαμε τον κ. Λαμπάκη, που έκανε τα δικά του» – Τι αποκαλύπτει ο Κοινοτικός Σύμβουλος Μάκρης κ. Κριτής Κριτού

 

Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκη ως τον πιθανότερο νικητή στην μάχη των Δημοτικών εκλογών, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από τα επιφαινόμενα.

Όπως έχει επισημάνει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, το μπαλόνι της δημοφιλίας του Λαμπάκη διαρκώς ξεφουσκώνει.

- Advertisement -

Και αυτό γίνεται πλέον αντιληπτό, από το μεγαλύτερο μέρος των Δημοτών της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ νέα ρωγμή σημειώθηκε στην Δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ».

Διαβάστε την επιστολή αποχώρησης του κοινοτικού Συμβούλου Μάκρης κ. Κριτή Κριτού.

***

Προς: κ. Κωνσταντίνο Γκοτσίδη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κοιν/ση: κ. Βαγγέλη Λαμπάκη Επικεφαλής παράταξης “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”  

Κύριοι με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας υποβάλλω την αποχώρηση μου από μέλος της παράταξης “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”, και να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να συνεχίσω ως ανεξάρτητος την προσπάθειά μου για την βελτίωση , ανάδειξη , προώθηση , εδραίωση , αναβάθμιση και συνέχιση των οραμάτων μου, για το καλό όχι μόνο της κοινότητας Μάκρης (που τυχαίνει να είμαι Κοινοτικός Σύμβουλος) αλλά και όλου του Δήμου και Νομού μας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια στην παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ” προσέφερα (παράλληλα με ομοϊδεάτες και “διπλό διεκδικούντες”) καταγεγραμμένα ένα μεγάλο έργο μελετών , ιδεών , προτάσεων , συμβουλών και επιθυμιών για το καλό του τόπου μου , που όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία ποτέ δεν εκτιμήθηκαν , ακούσθηκαν ή χρησιμοποιήθηκαν για την από κοινού προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει και οραματιστεί πάνω στην βελτίωση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης των συμπολιτών μας μέσα σε έναν ανεπτυγμένο Δήμο που θα σχεδιάζαμε ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ σκεπτόμενοι προς όλες τις κατευθύνσεις.!

Μετά από οκτώ έτη ήμουν και εγώ ένας από την παράταξη που έδωσα σχεδόν τα πάντα, όχι για την ιστορία (και προπάντων για τα χρήματα) αλλά για την ηθική και ψυχική μου ικανοποίηση βλέποντας όνειρα , ιδέες και σχέδια μου να πραγματοποιούνται , όπως ο υπέροχος Βιοαγρός με τις 272 οικογένειες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά , ένα έργο που όχι μόνο εικονίζεται από τους δορυφόρους στο διάστημα κάνοντας με υπερήφανο , αλλά και από τα χαμόγελα εκτίμησης και αγάπης αυτών των ανθρώπων που ζουν , παράγουν και κοινωνικοποιούνται χρήσιμα μέσα εκεί.!     

Δυστυχώς όμως τα πράγματα έμειναν εκεί και μετά από οκτώ χρόνια δεν κατάφερα ποτέ να νοιώσω σπίτι μου την Παράταξη, δεν “ενσωματώθηκα” ποτέ στην παράταξη σαν μέλος , σαν συμπορευτής , σαν αρχιτέκτονας οραμάτων μέσα από τον ορθολογισμό μου και τις ιδέες μου , την πείρα μου και τις γνώσεις μου (θυμίζω πως ήμουν ο μόνος Μηχανικός , στην πρώτη Δημαρχία σας, το 2010) , δεν “ενσωματώθηκα” ποτέ ούτε με την ιδιότητα μου ως πρόεδρο των Μοτοσυκλετιστών Έβρου Αλεξανδρούπολης. Ένοιωθα απλά σαν ένας ακόμη αριθμός ψηφοδελτίων.!   Οι κινήσεις και οι αποφάσεις της παράταξης προπαντός σε θέματα που αφορούσαν χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίες είχαν άμεση “σχέση” με το πρόσωπό μου (και τους ανθρώπους που παρέσυρα με την ψήφο τους στην παράταξη “μας”)  πχ. τους Μοτοσυκλετιστές και την Κοινότητα Μάκρης ήταν καταστροφικές…!  Οι προσωπικές συναντήσεις και τα meeting που θα έπρεπε να κάνουμε αν όχι Εβδομαδιαία αλλά τουλάχιστον κάθε Μήνα….. οκτώ χρόνια τώρα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ….. (δύο μόνο τυπικές συναντήσεις για την περίφημη κυκλοφοριακή μελέτη και μία για τον αγωγό φυσικού αερίου, μέσα σε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.!) , οποιαδήποτε άλλη συνάντηση , μόνο στο πόδι και όρθιοι μπροστά στην πόρτα του γραφείου του Δημάρχου…!!    

Λατρεύω τον τόπο που γεννήθηκα , ζω και έκανα οικογένεια.   Αγαπώ και σέβομαι την θρησκεία μου και όλες τις συνυπάρχουσες αρμονικά με αυτήν , θα έδινα και την Ζωή μου για την βαριά πληγωμένη πατρίδα προσπαθώντας με πείσμα να χτίσω (με το δικό μου μικρό λιθαράκι) τα νέα της θεμέλια που δυστυχώς δεν μπόρεσα ποτέ να κατασκευάσω με “τσιμέντο” από την παράταξη “μας”.! 

Στοχεύουμε πλέον με διαφορετικά όπλα τα ίδια φαινομενικά “πράγματα” , όμως η σύμπνοια και η συνεργασία μας έσβησε ή για την ακρίβεια χάθηκε πολύ νωρίς κάπου στην πορεία , υποστηρίζουμε πλέον διαφορετικά “θέλω” και προτεραιότητες , το καράβι του Δήμου μας που οκτώ χρόνια τώρα οδηγείτε κ. Δήμαρχε , ομολογώντας και θαυμάζοντας , πως ΔΕΝ το ρίξατε στα βράχια , οδηγείτε με εσάς στο τιμόνι αλλά χωρίς πλήρωμα…. και αυτό πλέον είναι πολύ επικίνδυνο, προπαντός μέσα στα επόμενα πολύ κρίσιμα για όλους μας χρόνια , την στιγμή πλέον που θα ζητηθεί από το πλοίο να κάνει σύνθετους , δύσκολους και αποφασιστικούς ελιγμούς σε άγνωστες Θάλασσες με πολλές φουρτούνες.!          

Μια τελευταία συμβουλή κ. Δήμαρχε σαν “εξωτερικός σας συνεργάτης ” που για λίγο ακόμα είμαι…… Αξιόλογο πλήρωμα δεν θα βρείτε ποτέ φωνάζοντας με τον τηλεβόα από το κατάστρωμα του πλοίου προς όλες τις κατευθύνσεις και βάζοντας αγγελίες….. 

Αξιόλογο Πλήρωμα είχατε αλλά ποτέ δεν το αξιοποιήσατε σωστά , δώστε επιτέλους  χώρο , λόγο και χρόνο στους νέους για να σας βοηθήσουν με ιδέες , δυναμικότητα και τόλμη σε θέματα που ΙΣΩΣ δεν γνωρίζετε.!   

Παραμένοντας ως ανεξάρτητο μέλος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Μάκρης , αφήνομαι και εγώ στους πολίτες για να Κριθώ τον Μάιο ταυτόχρονα με εσάς και αν τύχει και καθίσουμε ξανά μαζί στο ίδιο τραπέζι είτε σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι είτε σαν Πρόεδροι θα χαρώ ιδιαίτερα να βροντοφωνάξουμε και να χτίσουμε όλοι μαζί μία αγκαλιά την ευνοούμενη (με τον νέο Νόμο) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ανάπτυξη του τόπου μας για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.!  

Σας εύχομαι καλή πορεία. 

Με εκτίμηση Κριτού Κριτής

ΕΛΑΝΚΟ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

H Praktiker μας καλεί σε ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Κατάλογος… Summer mood on! Η Praktiker Hellas, είναι εδώ για να μην μας λείψει τίποτα και το φετινό Καλοκαίρι, μέσα...

More Articles Like This