9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Οι έμποροι των Εθνών

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχωρεί ασμένως την πνευματική μας κληρονομιά στους Σκοπιανούς, ακρωτηριάζοντας την Μακεδονία και την ελληνική πολιτιστική ταυτότητα αιώνων

 

H παρούσα κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει ανενδοιάστως τον ελληνικό λαό, σφετεριζόμενη πλήρως τη λαϊκή κυριαρχία, ενδιαφερόμενη αποκλειστικά διά την παραμονή της στην εξουσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχωρεί ασμένως την πνευματική κληρονομιά μας στη γείτονα διά της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ακρωτηριάζοντας τη Μακεδονία και την ελληνική πολιτισμική ταυτότητα αιώνων.

- Advertisement -

Το ανθελληνικό μένος και η προκλητικότητά του, παροιμιώδη, καθώς απολαμβάνει τα επίχειρα, τα «τριάκοντα αργύρια» έναντι της δρομολογούμενης εσχάτης προδοσίας προς το Γένος των Ελλήνων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κλειδούχος της «Κερκόπορτας», εμπορεύεται την πατρίδα μας θέτοντας τη λαϊκή βούληση στις ερπύστριες της ιδιότυπης δικτατορίας την οποία έχει καθιδρύσει αρχήθεν της διακυβέρνησης της χώρας με την πραξικοπηματική και επαίσχυντη νόθευση της έκβασης του πάλαι ποτέ δημοψηφίσματος της αποφράδος 5ης/7/2015, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εφεξής θα διοικεί τη χώρα υποτελώς, κλίνοντας υποτακτικώς το γόνυ σε όποιον υπερθεματίσει οικονομικά οφέλη, καταφρονώντας ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα.

Το αυτό έπραξε ασμένως με τους ιδιαζόντως επαχθείς όρους των επονείδιστων δανειακών συμβάσεων, αυτό πράττει και σήμερα αμελλητί, απεμπολώντας κάθε ψήγμα της εθνικής κυριαρχίας μας άνευ όρων, απαξιώνοντας την παλλαϊκή αντίδραση του ελληνικού λαού, ο οποίος ανθίσταται ζητώντας δημοκρατικά δημοψήφισμα διά ένα τόσο μείζον και ακανθώδες για την πορεία του έθνους μας ζήτημα, ο ίδιος όμως υποθηκεύει γηθοσύνως το μέλλον της πατρίδος μας ως έμμισθο πειθήνιο φερέφωνο, ως μίσθαρνη εύλαλη μαριονέτα, ως καλοκουρδισμένο άθυρμα εξωεθνικών συμφερόντων τα οποία διαφεντεύουν την πατρίδα μας.

Η ιταμή καταφρόνηση του λαού, η κατάλυση του Συντάγματος, η υπόσκαψη της δημοκρατίας μας συνιστούν «ψιλά» γράμματα, έμπροσθεν των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων τα οποία προφανώς διακυβεύονται διά να εκτελέσει την πράξη προδοσίας της πατρίδας μας.

Η Ιστορία της Ελλάδος παραχαράσσεται, το αίμα των προγόνων μας διά την αρετή και την ελευθερία λοιδορείται, η μνήμη των βεβηλώνεται, ο Ελληνισμός ψυχορραγεί και μια μελανή σελίδα έρχεται από τον σύγχρονο «Εφιάλτη» της Αριστεράς και της προόδου, εφάμιλλη της Μικρασιατικής Καταστροφής, όπου απεύχομαι να ανακράξουμε «Η Πόλις εάλω», καταφάσκοντας εις τους αιώνας των αιώνων ότι το ανίερο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας συνιστά ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς εν Ελλάδι. 

Τετέλεσται – η απάντηση στον απλό λαό. 

Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν! 

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This