9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

ΧΟΝΤΡΗ «ΚΟΡΟΪΔΙΑ» ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΛΑΜΠΑΚΗ

Η γνώμη των Αλεξανδρουπολιτών μετράει, αλλά εγώ θα κάνω ό,τι θέλω – Οκτώ (8) χρόνια Δήμαρχος ο κ. Ε. Λαμπάκης και τώρα ρωτάει αν η πόλη χρειάζεται νέους χώρους ….«πάρκινγκ» !!!  

 

Η υποκρισία που ξετυλίγει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, χρόνο με τον χρόνο και ημέρα με την ημέρα, συνεχώς μεγαλώνει.

Όπως έγραψε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, παραμονές του νέου έτους 2019, ο κ. Λαμπάκης, μοίραζε ερωτηματολόγιο προς τους Δημότες, που είχε  τίτλο «Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ».

- Advertisement -

Όμως ο κ. Λαμπάκης, με τον Καισαρικό τρόπο που πολιτεύεται, έχει αποδείξει εμπράκτως μέχρι σήμερα, ότι την γνώμη των Δημοτών της Αλεξανδρούπολης, την γράφει στα παλαιά του υποδήματα.

Γιατί παρά τις αντιδράσεις των Αλεξανδροπολιτών την οδό Κύπρου (τον μοναδικό δρόμο που οδηγούσε κατ’ ευθείας στο Λιμάνι της πόλεως) την μετέτρεψε σε πεζόδρομο, αδιαφορώντας εάν επιβαρύνεται ο κυκλοφοριακό φόρτος οχημάτων στην κεντρική Λεωφόρο.

Και χωρίς μέχρι σήμερα να έχει εξασφαλισθεί η σύνδεση του Λιμανιού μας, με την Εγνατία οδό που κι αυτό είναι μία ακόμη πονεμένη ιστορία για την πόλη των χαμένων ευκαιριών.

Το ίδιο έπραξε ο κ. Ε. Λαμπάκης και με τα κόκκινα «καραγκιοζάκια» που έστησε δίπλα στο Ηρώον των πεσόντων στην παραλιακή Λεωφόρο.

Άπειρες ήταν οι προτάσεις των Δημοτών, το «κόκκινο» γλυπτό, να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία της πόλεως, αλλά ο κ. Λαμπάκης μας έγραψε όλους, για να γίνει το δικό του, να ικανοποιήσει δηλαδή απλώς και μόνον τον απύθμενο εγωισμό του.

Μακρύς είναι ο κατάλογος των περιπτώσεων που ο κ. Λαμπάκης, αδιαφόρησε επιδεικτικά και προκλητικά στις φωνές της κοινής γνώμης.

Και τώρα έβγαλε ερωτηματολόγιο, όπου μεταξύ άλλων ερωτά:

– Θεωρείτε σημαντικό την δημιουργία χώρων παρκαρίσματος εντός του κέντρου της πόλης.

– Θεωρείτε σημαντικό την δημιουργία χώρων εκτός κέντρου της πόλης;

Και εδώ, είναι που μένει έκπληκτος και νοιώθεις ηλίθιος από τα  ερωτήματα αυτά.

Γιατί ο κ. Λαμπάκης είναι Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, εδώ και οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια.

Τόσον καιρό δεν κατάλαβε ότι η πόλη στερείται χώρων στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων;

Τώρα θυμήθηκε να ρωτήσει τους Δημότες

Και το άλλο κουφό; Για χώρους πάρκινγκ …εκτός της πόλεως; 

Μας «δουλεύει» ο κ. Λαμπάκης; Σίγουρα ναι.

Κατά τα άλλα η γνώμη των Αλεξανδρουπολιτών (σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο) μετράει, αλλά ο κ. Λαμπάκης θα κάνει ό,τι θέλει.

Αναλυτικότερα για τους χώρους στάθμευσης Ι.Χ. οχημάτων, προσεχώς.

Σ. Κ. 

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This