9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!

Κατά… «Συνείδησιν» ψήφισαν οι Βουλευτές μας – Τώρα θα μεταναστεύσουν κι άλλες Ελληνικές Επιχειρήσεις – Τουρκική πολεμική Βιομηχανία επενδύει στα Σκόπια – Ο Χρυσός του Τζορτζ Σόρος έπιασε τόπο… 

 

Kάναμε λοιπόν, (με ψήφο «κατά συνείδησιν» των βουλευτών μας), ένα κράτος από πουθενά στο οποίο δώσαμε πρόθυμα και εύκολα, το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.

Το παιχνίδι που παίχτηκε μπροστά στα μάτια μας -με την αθλιότερη η Βουλή που υπήρξε ποτέ στα ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά- τώρα τελείωσε και ο καθένας καλείται να βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματά του.

- Advertisement -

Γιατί το θέμα των Σκοπίων, έγινε εκτός των άλλων και πλατφόρμα για διάλυση μικρών κομμάτων, με εξαγορά βουλευτών προκειμένου να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία, και κατάργηση κοινοβουλευτικών ομάδων, με …γνωμοδότηση της «Επιστημονικής Επιτροπής» της Βουλής όπως έγινε με τους ΑΝ-ΕΛ.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που χάρις σ’ αυτόν έγινε ο κ. Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, θέτουμε ένα αφελές ερώτημα προς την Επιστημονική Επιτροπή και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, που όρισαν ότι οι Βουλευτές, προκειμένου να αποτελούν Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα πρέπει να είναι εκλεγμένοι όλοι από το ίδιο κόμμα, δηλ. των ΑΝ-ΕΛ.

Ρωτούμε λοιπόν:

Αν προσχωρούσαν στους ΑΝ-ΕΛ είκοσι (20) Βουλευτές, από άλλα κόμματα, θα έπαυαν να διαθέτουν Κοινοβουλευτική Ομάδα;

Μία τέτοια πολιτική δύναμη, μπορούσε να κρυφτεί κάτω από το χαλί;

Αλλά οι άθλιες μεθοδεύσεις που έγιναν κατά τα πρότυπα των Μπολσεβίκων στην Ρωσική Επανάσταση, που από το 3% κατάφεραν να τους βάλουν όλους στο τσουβάλι, κάτι που έπρεπε να το περιμένει και ο ευεργέτης του Τσίπρα κ. Πάνος Καμμένος, δεν είναι το ζητούμενο.

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι γεγονός πως αντιμετωπίστηκε από τον Ελληνικό Λαό, που κατά 80% ήταν αντίθετος, με συναισθηματικά και Εθνικά κριτήρια.

Πέραν λοιπόν της Εθνικής ταπείνωσης των Ελλήνων, μένει να δούμε και τις επιπτώσεις που έρχονται, στο γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Η χώρα από το πουθενά, που την μάστιζε η φτώχεια και ήταν έτοιμη να διαλυθεί, μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και μεθαύριο στην Ε.Ε., θα προσελκύσει τεράστιο όγκο επενδύσεων και σύμφωνα με προβλέψεις έγκυρων οικονομικών αναλυτών, θα μετατραπεί, πολύ σύντομα, σε …«ΕΛΒΕΤΙΑ» των Βαλκανίων.

Κίνητρο θα είναι τα χαμηλά επιτόκια, το σταθερό οικονομικό περιβάλλον τα ισχυρά κίνητρα που θα δοθούν για τις ξένες επενδύσεις, σε συνδυασμό με το φθηνό εργατικό κόστος και τη χαμηλή φορολογία.

Δηλαδή όλα αυτά που λείπουν από την Ελλάδα, η οποία είναι αδύνατο να ανταγωνιστεί τις γειτονικές της χώρες που προσφέρουν Φ.Π.Α. 10%, όταν η χώρα μας απαιτεί 24% και προκαταβολή φόρου 100%.

Έτσι λοιπόν μετά τη φυγή των Ελληνικών Επιχειρήσεων προς την Βουλγαρία, τώρα θα δούμε να φεύγουν κι άλλες, πολύ περισσότερες, κυρίως από τον χώρο της Μακεδονίας, προς τα γειτονικά Σκόπια.

Οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν, μας έλεγαν, εκτός των άλλων ότι με το όνομα της Μακεδονίας θα έβαζαν φραγμό στην εξάρτηση των Σκοπίων από την Τουρκία.

Ιδού λοιπόν τι νέα μας φέρνει ο Δημοσιογράφος, Συγγραφέας και Τουρκολόγος κ. Ν. Χειλαδάκης.

«Ενώ η Συμφωνία των Πρεσπών υποτίθεται ότι έχει φέρει πιο κοντά τις δυο χώρες, όπως φαίνεται η Τουρκία προχωρεί και σε ένα ακόμα βήμα σύνδεσης, ακόμα και «δορυφοροποίησης» των Σκοπίων.

Έτσι, σύμφωνα με αποκαλύψεις τις φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Şafak, η μεγαλύτερη τουρκική πολεμική βιομηχανία στον χώρο του ηλεκτρονικού πολέμου και γενικά των ηλεκτρονικών εφαρμογών σε οπλικά συστήματα, η γνωστή Aselsan, έχει ανοίξει Παράρτημα, (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι) και στα Σκόπια.

Η κίνηση αυτή δημιουργεί ήδη πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις εξελίξεις γενικότερα στο Σκοπιανό, αλλά και στην κεντρική Βαλκανική».

Το έγκλημα λοιπόν των πολιτικών της Αριστεράς και της Προόδου, ολοκληρώθηκε πλήρως ,το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019.

Ο Χρυσός του Τζορτζ Σόρος έπιασε τόπο.

Όπως έπιασε τόπο και στην υπόθεση της εξαγοράς συνειδήσεων, για δημιουργία «διαμαρτυρόμενων» κατά της εκμετάλλευσης των χρυσοφόρων κοιτασμάτων σε Χαλκιδική και Θράκη.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

Σ. Κ.

ΕΛΑΝΚΟ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Νερά αχαρτογράφητα τα… Ελληνοτουρκικά

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, γίνεται η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Προβληματισμό όμως προκαλούν οι δηλώσεις...

More Articles Like This