9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του εφιάλτη της υπογεννητικότητας – Δεν χρειαζόμαστε αριθμούς – Χρειαζόμαστε Έλληνες Χριστιανούς – Εξακολουθούν να τιμωρούνται οι πολύτεκνοι

 

Η κυβέρνηση των συντρόφων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε συστήσει μία διακομματική επιτροπή για τη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος, η οποία, αφού συνεδρίασε αρκετές φορές, εξέδωσε και το πόρισμά της.

 Το εν λόγω πόρισμά ουδόλως σχεδόν σχολιάσθηκε από τα ΜΜΕ. Αυτό προφανώς έγινε γιατί το πόρισμα δεν πρότεινε μέτρα τα οποία θα οδηγούσαν στην ανατροπή της εφιαλτικής καταστάσεως της υπογεννητικότητος που μαστίζει την πατρίδα μας και θα έδινε λύση στο μέγιστο δημογραφικό πρόβλημα.

- Advertisement -

Τις ημέρες, όμως, αυτές σχολιάσθηκαν ευρύτατα από τα ΜΜΕ οι εξαγγελίες του Ούγγρου πρωθυπουργού κ. Βίκτορ Ορμπάν για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας του, αλλά και, όπως ανάφερες, για τη συνεχή «μείωση των χριστιανών στην Ευρώπη και την αλλαγή στη σύνθεση άλλοτε χριστιανικών χωρών. 

Για κάθε χαμένο παιδί θα πρέπει ένα να εισέρχεται στην Ευρώπη και τότε οι αριθμοί θα είναι εντάξει. Όμως δεν χρειαζόμαστε αριθμούς. Χρειαζόμαστε Ούγγρους» (12/2/2019).

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είναι τα εξής:

1) Όσες γυναίκες έχουν τέσσερα παιδιά και πάνω θα απαλλάσσονται ισοβίως από τον φόρο εισοδήματος.

2) Παρατείνεται ο χρόνος εξόφλησης των δανείων όσων οικογενειών έχουν τουλάχιστον δύο παιδιά.

3) Όσες γυναίκες κάτω των 40 ετών παντρεύονται θα μπορούν να λάβουν άτοκο δάνειο ύψους 10 εκατ. φιορινιών (περίπου 31.000 ευρώ), από το οποίο δάνειο θα διαγράφεται το ένα τρίτο του χρέους μόλις αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους, ενώ μόλις αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί θα απαλλάσσονται από το σύνολο του χρέους τους.

Είναι ακόμη χαρακτηριστικά αυτά που ανέφερε ο Ούγγρος πρωθυπουργός; «Ξανά ζητούν έναν κόσμο χωρίς κράτη, θέλουν ανοικτές κοινωνίες και είναι παρόντες ξανά αυτοί που θέλουν να αφανίσουν τις παραδόσεις μας και να πλημμυρίσουν τις χώρες μας με ξένες κουλτούρες».

Με τα παραπάνω μέτρα που έλαβε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ανατρέψει στη χώρα του την κατάσταση της υπογεννητικότητος και οι γεννήσεις θα ανακάμψουν. 

Είναι δε βέβαιο αυτό γιατί κάθε μητέρα που μετά τον γάμο της θα αποκτά το τρίτο της τέκνο θα γνωρίζει ότι θα απαλλάσσεται από το χρέος των 30.000 ευρώ, που θα έχει λάβει ως άτοκο δάνειο, και όταν αποκτά και το τέταρτο τέκνο της θα απαλλάσσεται ισοβίως από τη φορολογία εισοδήματος!

Αυτά είναι πράγματι επαναστατικά μέτρα, που οδηγούν στην ανατροπή του εφιάλτη της υπογεννητικότητος, ενώ ο Ούγγρος πρωθυπουργός έχει δώσει ο ίδιος το παράδειγμα, αφού είναι πολύτεκνος και έχει πέντε τέκνα.

Σύγκριση με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν υπάρχει. (Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, κυβερνώσα και αντιπολιτευόμενη, δεν τολμά καν να αναφέρει τη λέξη «χριστιανός» και ούτε βέβαια τολμά να αναφέρει πως «δεν χρειαζόμαστε αριθμούς, χρειαζόμαστε Έλληνες»! 

Εάν κάποιος τολμήσει να αναφέρει κάτι τέτοιο, τότε θα σπεύσουν οι καθεστωτικοί να τον χαρακτηρίσουν εθνικιστή! 

Αυτό έπραξε και ένας κυβερνητικός τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος, αναφερόμενος στα μέτρα που έλαβε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, τον χαρακτήρισε εθνικιστή. 

Δηλαδή, κατά την καθεστωτική νοοτροπία, όποιος λαμβάνει τέτοια μέτρα για την ανατροπή του εφιάλτη της υπογεννητικότητος θεωρείται εθνικιστής και συνεπώς δεν χρειάζεται η λήψη τέτοιων μέτρων! 

Αυτή είναι η νοοτροπία των εθνομηδενιστών. 

Στην Ελλάδα δυστυχώς γίνεται το ακριβώς αντίθετο. 

Όχι μόνον δεν λαμβάνονται μέτρα για την ανάκαμψη των γεννήσεων και την ανατροπή του εφιάλτη της υπογεννητικότητος, αλλά ουσιαστικώς τιμωρούνται όσοι αποκτούν παιδιά και μάλιστα ουδεμία φορολογική απαλλαγή υπάρχει για όσους έχουν τέκνα.

Επιπλέον, τιμωρούνται όσοι είναι πολύτεκνοι και έχουν τέσσερα τέκνα και άνω, αφού πληρώνουν και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, δεδομένου ότι αναγκάστηκαν να αγοράσουν ένα επταθέσιο ΙΧΕ αυτοκίνητο των 2.000 κ.ε. για τη μεταφορά της οικογένειάς τους και ως εκ τούτου θεωρείται ότι διαβιούν πολυτελώς, καθότι το αυτοκίνητό τους υπερβαίνει τα 1928 κ.ε.

Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών προθύμων των υπουργικών καθισμάτων. Όταν, όμως, έλθει η ώρα του λογαριασμού, θα είναι πλέον αργά για δάκρυα.

Βασίλης Ν. Θεοτοκάτος

Επίτιμος Δικηγόρος Πρόεδρος της Ανώτατης

Συνομοσπονδίας Πολύτεκνων Ελλάδος

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This