Home / Κοινωνια / ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Ψάχνουμε να βρούμε εδώ στον Έβρο, τους …«κουκουλοφόρους» που δέρνουν και ληστεύουν λαθρομετανάστες και δεν τους βρίσκουμε – Αντίθετα, βρίσκουμε Διαβατήρια (φυγόστρατων ή φυγόποινων;) Πακιστανών που ζητούν Άσυλο 

 

Ραγδαία αύξηση σημειώνουν πλέον οι ροές των λαθροπροσφύγων, που τώρα τελευταία, έρχονται στην Αλεξανδρούπολη, όχι από τα περάσματα του ποταμού Έβρου, αλλά δια θαλάσσης με φουσκωτά κ.λπ.

Και ενώ παντού στην Ευρώπη υψώνονται φωνές διαμαρτυρίας για την αθρόα εισβολή των Ισλαμιστών λαθροπροσφύγων, εμείς εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε την εντολή του Τζορτζ Σόρος για «Ανοικτά Σύνορα».

Οι αλληλέγγυοι για τους πρόσφυγες

Εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες διοργάνωσε την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων αλληλέγγυων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Γιώργος Τσιάκαλος, πανεπιστημιακός, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, Γιάννης Κούτρας, γιατρός, μέλος ΔΣ ΕΝΙΘ, Γιώργος Μποτσίδης, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης, Μηλιαζήμ Τζεμαλί, εκπαιδευτικός από την Ξάνθη.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι, όπως οι ίδιοι λένε, “Τον τελευταίο χρόνο στον Έβρο, δραστηριοποιούνται ομάδες κουκουλοφόρων οι οποίοι συλλαμβάνουν, κακοποιούν, κλέβουν, ληστεύουν και επαναπροωθούν ανθρώπους οι οποίοι περάσαν στην Ελλάδα, ζητώντας άσυλο”

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλο τον κόσμο στις 16 Μαρτίου

Η πολιτική των κλειστών συνόρων, η πολιτική της Ευρώπης -Φρούριο, κοστίζει ανθρώπινες ζωές, οι δολοφονίες συνεχίζονται και μετά τα σύνορα. Είτε πρόκειται για παρακρατικές ομάδες στα σύνορα, είτε πρόκειται για τα ατυχήματα στην Εθνική οδό κατά τη διακίνηση τους και τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας, τόνισαν οι παρευρισκόμενοι.

Παράλληλα, δώσανε “ραντεβού” με ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε Ελλάδα – Τουρκία αλλά και σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, με μεγάλα συλλαλητήρια κατά του φασισμού και του ρατσισμού στις 16 Μαρτίου. ” Η εκδήλωση αυτή είναι μόνο η αρχή, ο πρώτος φράχτης που χτίστηκε, πρέπει να πέσει. 5.500 νεκροί είναι αρκετοί” υπογράμμισαν.

Ψάχνουμε για …κουκουλοφόρους

Εμείς πάντως ψάχνουμε να βρούμε, αυτούς τους …φασίστες κουκουλοφόρους στον Έβρο και δεν τους βρίσκουμε.

Αντίθετα στα Γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, βρίσκεται ένα διαβατήριο του Πακιστάν, ο κάτοχος του οποίου το πέταξε στις όχθες του Έβρου, μόλις έφθασε στην Ελλάδα (πιθανώς φυγόστρατος ή φυγόποινος) για να παρουσιαστεί στις Ελληνικές Αρχές, σαν ΣΥΡΟΣ πρόσφυγας, για να ζητήσει άσυλο, και να εξασφαλίσει όλες εκείνες  τις προνομιακές παροχές, που δεν απολαμβάνουν δυστυχώς, οι πραγματικοί Έλληνες πολίτες, που έπεσαν θύματα της μακρόχρονης κρίσης των Μνημονίων.

Το ερώτημα πάντως παραμένει:

Ποιοι είναι αυτοί οι …αλληλέγγυοι «πατριώτες» που απειλούν να γκρεμίσουν τον φράχτη του Έβρου;

Και που ετοιμάζουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο, προφανώς κατά ημών των ιθαγενών Εβριτών, που είμαστε όλοι «φασίστες», επειδή επιμένουμε να λέμε ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πράγματι ο Χρυσός του Τζ. Σόρος έχει πιάσει τόπο…

Και η κατρακύλα συνεχίζεται.

Σ. Κ.