9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Κανείς δεν αναζήτησε το διαβατήριο

Βρέθηκε πεταμένο στην ελληνική όχθη του Έβρου – Ο Πακιστανός κάτοχός του άραγε εμφανίσθηκε ως Σύριος πρόσφυγας; – Απορία από την αδράνεια των Υπηρεσιών Ασφαλείας 

 

Στο φύλλο της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, δημοσίευσε πρωτοσέλιδα, υπό τον τίτλο «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ» την φωτογραφία διαβατηρίου Πακιστανού υπηκόου, που βρέθηκε πεταμένο στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου, στην περιοχή Φυλακτού.

Το δημοσίευμα αναφερόταν και στις ύποπτες καταγγελίες περί «κουκουλοφόρων» που δέρνουν και ληστεύουν τους λαθροπρόσφυγες, που περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Οι καταγγελίες έγιναν από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική απειλή, Ελλήνων και Τούρκων αλληλέγγυων, οι οποίοι θέλουν να γκρεμίσουν και τον φράχτη του Έβρου, πιθανόν στα πλαίσια των «Ανοιχτών Συνόρων» που θέλει να επιβάλλει ο Τζόρτζ Σόρος.

Οι «αλληλέγγυοι», εκτός των άλλων, μας έδωσαν και ραντεβού για …Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2019.

Το ερώτημα αλλά και η απορία μας όμως, έχει να κάνει με τις Υπηρεσίες Ασφαλείας του τόπου μας.

Κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε να αναζητήσει από τα Γραφεία της Εφημερίδος μας, αυτό το Πακιστανικό Διαβατήριο;

Γιατί αυτή η αδράνεια και η αδιαφορία;

Για να διατηρείται το παραμύθι των προσφύγων (στο Πακιστάν δεν έχουν πόλεμο) που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, ενώ στην πλειονότητά τους, πρόκειται περί νεαρών ατόμων, που είναι φυγόστρατοι, δεν θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα τους, ή ακόμα είναι και φυγόποινοι, για παράνομες πράξεις που διέπραξαν, και θέλουν να γλυτώσουν την φυλακή.

Το καθεστώς του Ασύλου, βολεύει πολλά.

Όμως δεν πρέπει να μας διαφεύγουν οι «ταξιδιωτικές οδηγίες» που εξέδωσαν προχθές, τόσο οι ΗΠΑ για τους υπηκόους τους που επισκέπτονται τα Σκόπια, όσο και η Βουλγαρία,  για το ίδιο θέμα, που φοβούνται επιθέσεις ισλαμιστών του ISIS.

Εμείς λοιπόν γιατί αδρανούμε;

Σ. Κ. 

   

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Αποστρατικοποίηση και πίσω το Anadolu

Αν δεν είχαμε αποσύρει την Μεραρχία από την Κύπρο το 1967, ποτέ δεν θα πατούσε την Κύπρο...

3,5 ώρες μάχη με την φωτιά στην ΒΙ-ΠΕ Ορεστιάδος

Η φωτιά ξεκίνησε από χώρο του εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης και επεκτάθηκε γρήγορα, λόγω των ισχυρών πνεόντων ανέμων

Ποιοι διεκδικούν τα λιμάνια Καβάλας – Αλεξανδρούπολης

Αυξημένο το επενδυτικό ενδιαφέρον, μετά την παράταση 4 εβδομάδων που δόθηκε, για την Α’ φάση του διαγωνισμού – Οι Ένοπλες Δυνάμεις των...

Είμαστε με τους Αρμένιους

Αν κηρυχθεί πόλεμος Τουρκίας-Αρμενίας, είναι υποχρεωμένη η Ελλάς, λόγω ΝΑΤΟ, να βοηθήσει τους γενοκτόνους σφαγείς Τούρκους!!!

Η «Γεωπολιτική της Νίκης» του Ιωάννη Καποδίστρια

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 δολοφονήθηκε στο Ναύπλιο, ο Κυβερνήτης που κατόρθωσε να αναγεννήσει την Ελλάδα

More Articles Like This