9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

ΠΟΣΟ …«ΠΟΥΛΑΤΕ» ΚΥΡΙΕ Ε. ΛΑΜΠΑΚΗ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ;

Ανοικτή επιστολή-διαμαρτυρία προς τον κ. Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης – Άθλια εικόνα παρουσιάζει σήμερα η πόλη – Ασυδοσία επικρατεί παντού – Επικρατούν τα ιδιοτελή συμφέροντα

 

Ανοικτή επιστολή, αγανάκτησης, απευθύνει σήμερα, μέσω της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, μία συμπολίτισσά μας, την οποία απευθύνει προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη αλλά και προς κάθε Αρμόδιο.

Διαβάστε την.

***

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κύριε Δήμαρχε

Ποια είναι η τιμή πώληση ή ενοικίασης των πεζοδρόμων & πεζοδρομίων;

Εκφράζουμε την απορία μας γιατί και εμείς ως δημότες αυτής της πόλης, επιθυμούμε να αγοράσουμε ή να ενοικιάσουμε τον χώρο μπροστά από τις πολυκατοικίες μας για να στήσουμε τις «τσαντιροτζαμαρίες» για την καλή γειτονία των οικοδομών μας & όχι για ιδιωτικοοικονομικούς λόγους.

Γενικά η πόλη μας παρουσιάζει μια άθλια εικόνα.

 Πεζόδρομοι & πεζοδρόμια τα οποία για να τα διασχίσει ο πεζός κάνει «slalom». Υπερυψωμένα πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα, τεράστιες γλάστρες ακόμη & στα πιο στενά πεζοδρόμια κάνουν αδύνατη τη διέλευση των πεζών. 

Για να περάσει κάποιος γονέας με καρότσι θα πρέπει να κάνει ειδικές «μανούβρες».

Επίσης γλάστρες μέσα στους δρόμους να οριοθετούν & να κρατούν χώρο για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αυτοκίνητα & δίκυκλα ανακατεμένα παρκάρουν σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευση.

Δρόμοι κλειστοί με σιδερένιες μπάρες καθιστούν απροσπέλαστη την παραλιακή οδό δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης, ιδίως στις ώρες αιχμής.

Οι φορτοεκφορτώσεις των καταστημάτων γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας & όχι τις προβλεπόμενες από τις διατάξεις ώρες, ιδίως από τα καταστήματα ταχυμεταφορών κλείνοντας αυθαίρετα τους δρόμους.

Όσο για την ηχορύπανση από τις καφετέριες ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν υπάρχει μέτρο.

Οι ευσυνείδητοι αστυνομικοί βρίσκονται σε απόγνωση, μη δυνάμενοι να εκτελέσουν το έργο τους διότι έρχονται αντιμέτωποι με ιδιοτελή συμφέροντα διαφόρων.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; Αν ναι, παρακαλούμε να παρέμβει τάχιστα, για να σταματήσει η ασυδοσία στην Πόλη μας.

Ένας ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ βρε παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπογραφή

ΤΝΙ

Αλεξανδρούπολη

(Το πλήρης όνομα, είναι στην διάθεση την Εφημερίδος μας)

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Τα Στραβά και τα Ανάποδα της Αλεξανδρούπολης είναι πάρα πολλά.

Αλλά ο κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, που διεκδικεί για τρίτη (3η) φορά τον Δημαρχιακό θώκο, ασχολείται με έργα βιτρίνας και όχι ουσίας.

Η δε υποκρισία του περισσεύει.

Γκρέμισε το μοναδικό περίπτερο που βρισκόταν επί της οδού Βενιζέλου δίπλα στο ΚΤΕΛ, που εξυπηρετούσε τον κόσμο, γιατί δήθεν, όπως είπε, το περίπτερο εμπόδιζε την διέλευση των πεζών στο πεζοδρόμιο.

Για τις «τσαντιροτζαμαρίες» όμως δεν λέγει κουβέντα.

και κατά πως φαίνεται, μετά την πεζοδρόμηση, (παρά την κραυγαλέα αντίθεση των Δημοτών της Αλεξανδρούπολης) της οδού Κύπρου, την μοναδικής οδού που έβγαζε κατ’ ευθείαν στο Λιμάνι, θα μετατραπεί κι αυτή σε μία απέραντη καφετέρια.

Δοξάστε τον. 

Σ. Κ.  

   

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This