9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Ο Άδωνις «όργωσε» τον Βόρειο Έβρο

Άδωνις Γεωργιάδης: «Φιλοδοξούμε να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη» – Ξεκίνησε από το Σουφλί και έφτασε μέχρι την Ορεστιάδα με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς

 

Η υγεία, η οικονομία και η φύλαξη των συνόρων ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που συζήτησε με τους τοπικούς παράγοντες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της περιοδείας στον Έβρο. 

Με σημείο εκκίνησης το δημαρχείο του Σουφλίου, ο κος Γεωργιάδης κατέληξε στην Ορεστιάδα όπου έκανε και την κεντρική του ομιλία, όμως αφού προηγουμένως είχε περάσει από το Διδυμότειχο, το Νέο Χειμώνιο, την έδρα της ΧΧVI Μεραρχίας, το Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας Σουφλίου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Διδυμοτείχου. 

- Advertisement -

Το “μεγάλο θέμα της λαθρομετανάστευσης” 

Στο Χειμώνιο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε μία ξενάγηση στο επιχειρησιακό κέντρο των συνοριοφυλάκων και εξερχόμενος χαρακτήρισε το μεταναστευτικό – προσφυγικό ως “το μεγάλο θέμα της λαθρομετανάστευσης”, το οποίο η Νέα Δημοκρατία “θα προσπαθήσει να λύσει όπως μπορεί”. Επίσης παρατήρησε ότι η “χρονιά ξεκίνησε με μεγάλη πίεση στα σύνορα” και διαπίστωσε ότι η “Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της”. 

Η ατζέντα του κου Γεωργιάδη “γέμισε” από θέματα που του τέθηκαν στις επιμέρους επαφές του, αλλά και στη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς της Ορεστιάδας στο ξενοδοχείο όπου έγινε η ομιλία του. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε: το δημογραφικό, η λειτουργία του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας, ο αθέμιτος ανταγωνισμός που υφίστανται οι έμποροι από τους εκτός συνόρων ‘συναδέλφους’ τους, τα οικονομικά των δήμων, το φυσικό αέριο και το δίκτυο διανομής του και πολλά ακόμη. 

“Φιλοδοξούμε να κάνουμε την ζωή των Ελλήνων καλύτερη” είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα ηγείται της επόμενης κυβέρνησης της Ελλάδας. 

Ο Άδωνις, ο Δημοσχάκης και ο Μέτιος 

Σε όλη αυτή την περιοδεία, στο πλευρό του Αδώνιδος Γεωργιάδη στέκονταν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε πολλές φορές και να συμβουλευτεί τις απόψεις τους επί των θεμάτων για τα οποία ενημερωνόταν, αλλά και να τους δώσει βήμα να τις εκφράσουν δημόσια. 

Επίσης, παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων βουλευτών στην κουστωδία που συνόδευσε τον κο Γεωργιάδη στην περιοδεία του συμμετείχαν πολλοί και πολλές που φέρονται ότι θα πάρουν το γαλάζιο εισιτήριο για τον στίβο των Εθνικών εκλογών. 

Φυσικά, παρόντα και πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου προεξάρχοντος του προέδρου Άκη Παρασκευόπουλου, αφού η επίσκεψη του κου Γεωργιάδη ήταν επίσημη και η τοπική οργάνωση είχε την ευθύνη του συντονισμού. 

Θ. Τ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ο κορονοϊός πιέζει το Γεν. Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Δεν γκρέμισαν τοίχο, γκρέμισαν γυψοσανίδες για δημιουργία νέας πτέρυγας ΜΕΘ – Ευχαριστήριο του Δ/τη Ευάγγελου Ρούφου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ Ο...

Συγχαρητήρια στην Δ/ση Ασφαλείας Ορεστιάδος

Συνέλαβαν στο Διδυμότειχο τον αρχηγό σπείρας Πακιστανών που προσπαθούσε, μετά το άγριο έγκλημα στα Καμίνια, να διαφύγει στην Τουρκία Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο βασικός ύποπτος για την...

Εκκίνηση διαδικασίας συμψηφισμού για το 12%

Το Επιμελητήριο Έβρου καλεί τα μέλη του να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται Στη διάθεση των επιχειρηματιών-δικαιούχων του λεγόμενου 12% είναι πλέον όλα τα στοιχεία...

Ποιοι δεν… θέλουν τον κόμβο του Νοσοκομείου;

Την ώρα που η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. έχει εξασφαλίσει πιστώσεις, υπάρχουν αντιδράσεις, γιατί τα ασθενοφόρα θα περνούν από το Campus της Ιατρικής Σχολής και θα…...

Κέντρο υποδοχής επισκεπτών για τους Πελαργούς στον Πόρο Φερών

Το μοναδικό Ευρωπαϊκό Χωριό Πελαργών, βρίσκεται στον Έβρο – Παρεμβάσεις στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Πόρου – Παιχνίδια, Θεατράκι, κλπ. Οι Πελαργοί εδώ και μήνες...

More Articles Like This