9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Βαλκανικές χώρες κλείνουν τα σύνορα με την χώρα μας

Βουλγαρία και Σκόπια μεταφέρουν Στρατό – Σε τραγική κατάσταση η Ελλάδα – Δεν ξέρει που βρίσκεται και που πατά – Ατάραχη η Κυβέρνηση προχωρά στη δημογραφική αλλοίωση της Ελληνικής Κοινωνίας 

 

Ως χώρα του Τρίτου, ίσως και του Τέταρτου, Κόσμου αντιμετωπίζεται πλέον η Ελλάδα από τις γειτονικές της βαλκανικές χώρες.

Την ώρα που η παρούσα κυβέρνηση διαφημίζει με κάθε ευκαιρία τις υποτιθέμενες «πανανθρώπινες αξίες» που υπηρετεί (ότι κάτι υπηρετεί είναι σίγουρο αλλά η χώρα δεν είναι ανάμεσα σε αυτά) και ένας εκ των υπουργών της αδημονεί και αγωνιά να εντάξει στην ελληνική κοινωνία όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορεί, η Βουλγαρία και τα Σκόπια σφραγίζουν τα σύνορά τους.

- Advertisement -

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ δήλωσε ότι εάν θεωρηθεί αναγκαίο, ο βουλγαρικός Στρατός είναι έτοιμος να στείλει μέχρι και 3000 στρατιώτες τα βουλγαρο-ελληνικά σύνορα για την αντιμετώπιση ενός πιθανού μεταναστευτικού κύματος, από την Ελλάδα.

Ο Καρακατσάνοφ που είναι και πρόεδρος του VMRO-BND,  αναφερόμενος  στην ένταση που παρατηρείται στο στρατόπεδο των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη και την πιθανότητα να μεταφερθούν προς τα βουλγαρικά σύνορα, ήταν καθησυχαστικός, γιατί προφανώς οι Βούλγαροι πολίτες ανησυχούν σε αντίθεση με τους Έλληνες οι οποίοι απλώς απαγορεύεται να εκφράσουν την όποια αντίθεση:

«Σε σχέση με τις συχνές παρατηρήσεις ότι υπάρχουν εντάσεις που σχετίζονται με τους μετανάστες στην Ελλάδα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και τον υπουργό Εσωτερικών Μλάντεν Μαρίνοφ. Δεν υπάρχει περιθώριο ανησυχίας. Μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη Βουλγαρία», έγραψε στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό είπε ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας για να   προσθέσει μιλώντας για «εθνική ασφάλεια» της χώρας του. Πότε ακούστηκε Έλληνας υπουργός σε οπουδήποτε πόστο να μιλά για εθνική ασφάλεια σε ότι αφορά τις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στη χώρα; Ποτέ.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Καρακατσάνοφ:

«Ωστόσο, για να υπάρχει μια πρόσθετη εγγύηση για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας, αύριο το πρωί, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Μπότσεφ, θα υποβάλουμε έκθεση προς τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ότι ο βουλγαρικός στρατός είναι έτοιμος, εάν θεωρηθεί απαραίτητο, να στείλει τρεις χιλιάδες στρατιώτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό των μονάδων μεταφοράς και βοηθητικές εγκαταστάσεις, για να βοηθήσει τις δυνάμεις ασφαλείας για την αποτροπή εισόδου σε τυχόν ομάδες παράνομων μεταναστών», έγραψε.

Ποιος Έλληνας ή έστω “Έλληνας” υπουργός η αξιωματούχος έχει μιλήσει ξεκάθαρα και με ευθύνη για αποτροπή εισόδου στον Έβρο; Κανείς.

Υπάρχει ελπίδα; Σαφώς και όχι.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει πλέον καμία σχέση ούτε με τις βαλκανικές χώρες.

Η κυβέρνηση που την κυβερνά και θέλοντας να εξαντλήσει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία βαδίζει ατάραχη και βάσει σχεδίου στην αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας και δυστυχώς σε αυτό και σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο, το καταφέρνει καλά.

pronews.gr

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Σε αρσενική γάτα έκαναν επέμβαση… στείρωσης!!!

Ο κτηνίατρος δεν προβληματίσθηκε από τα γεννητικά όργανα του ταλαιπωρημένου ζωντανού;

Προσλήψεις 15 ατόμων στον Δήμο Αλεξ/πολης

Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για τον τομέα καθαριότητας – Τα απαιτούμενα προσόντα Ο Δήμος...

Οριστική η απόφαση του Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Την μετατρέπει σε Τζαμί – Πράκτορας του Γκιουλέν ο Βαρθολομαίος, «Αρχι-βρωμερός» ο Ιερώνυμος, λένε τα Τουρκικά ΜΜΕ – Ψήφισμα της Ρωσικής Κάτω...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν νεαροί τουρίστες – Μεταφέρθηκαν σε Ξενοδοχείο Καραντίνας για 14 ημέρες – Ανησυχία στο νησί

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η Τουρκία επιμένει να θέλει «τα δικά μας, δικά της» - Μόνη απάντηση στα άνομα σχέδιά της, είναι η ισχυροποίηση των Ενόπλων...

More Articles Like This