9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

«Δεν συνεργάζομαι με όσους με υπονόμευσαν»

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε στην Αλεξανδρούπολη 14 ονόματα υποψηφίων 

 

Σε μια εκδήλωση που στελέχωσαν πολίτες κατά ένα μεγάλο ποσοστό φέροντες την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος παρουσίασε 14 υποψηφίους του ψηφοδελτίου του για τον Έβρο. 

Ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης επέλεξε το Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, από όπου ανακοίνωσε τα εξής ονόματα: 

- Advertisement -

1. Στάθης Ασπιώτης

2. Κωνσταντίνος Βενετίδης

3. Μαργαρίτα Γουδετσίδου

4. Βασίλης Δελησταμάτης

5. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη

6. Χρήστος Καπετανίδης

7. Δημήτρης Κελεμίδης

8. Πολυχρόνης Μποτάνης

9. Μαρία Ξηρομερίτου

10. Χαρά Τζιακά

11. Αθανάσιος Τσώνης

12. Πρόδρομος Φωτακίδης

13. Κατερίνα Φωτιάδου-Παυλάκη

14. Δημήτρης Πέτροβιτς

Χρήστος Μέτιος: “Δεν συνεργάζομαι με όσους με υπονόμευσαν”

Χωρίς να κατονομάσει, αλλά με σαφείς υπαινιγμούς, ο κος Μέτιος αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν της δημιουργίας της παράταξης “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, η οποία ως γνωστόν προέκυψε από τη συνένωση της παράταξης Μέτιου (Περιφερειακή Αναγέννηση) και της παράταξης Πέτροβιτς (Νέα Περιφέρεια). 

“Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με ανθρώπους που με υπονόμευαν και τώρα ενώθηκαν ευκαιριακά θέτοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου και της παράταξης”, είπε χαρακτηριστικά ο κος Μέτιος προσκαλώντας επίσης τους συνυποψηφίους του σε δημόσια αντιπαράθεση θέσεων, λέγοντας: 

«Προκαλώ τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων σε δημόσια αντιπαράθεση θέσεων και επιχειρημάτων, σε ένα ή και περισσότερα ντιμπέιτ που θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες.

Ζητώ το μήνυμα που θα βγει από τις εκλογές να είναι απολύτως σαφές και ξεκάθαρο.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Κανένας δεν πρέπει να επηρεαστεί από φανταχτερές ανακοινώσεις χωρίς ουσία.

Από περαστικούς στην Αυτοδιοίκηση που είδαν φως και μπήκαν» καθώς και ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με ανθρώπους που με υπονόμευαν και τώρα ενώθηκαν ευκαιριακά θέτοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου και της παράταξης».

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των 334 εργών που παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες στην Κομοτηνή εισάγοντας τον “προεκλογικό απολογισμό” στην συζήτηση για την επιλογή Περιφερειάρχη στις 26 Μαΐου, και υποσημείωσε ότι αυτός περιλαμβάνει πολλά έργα για τον Έβρο, τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΑΜΘ με 150 εκ ευρώ έως τώρα και έπεται συνέχεια. 

Αναφερόμενος στον Έβρο, ο κος Μέτιος δεν παρέλειψε τις αναγωγές στην ιστορική διαδρομή του ακριτικότερου νομού της Ελλάδας, αλλά ούτε και το συγκριτικό του πλεονέκτημα, αφού “είναι η μόνη περιοχή σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη που είναι προσβάσιμη ταυτόχρονα οδικώς, σιδηροδρομικώς, από θαλάσσης, από αέρος, και είναι ταυτόχρονα και ενεργειακό πέρασμα”, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Θ. Τ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This