9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 25, 2024

Καβάλα-Πόζναν μέσω της Ryanair

Το Αεροδρόμιο της Χρυσούπολης «Μέγας Αλέξανδρος» θα συνδεθεί και με το Αννόβερο με την Condor Airlines 

 

Μία από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες αεροπορικές εταιρείες ανά την υφήλιο, αλλά και από τις πλέον αμφιλεγόμενες,  ετοιμάζεται να “προσγειωθεί” στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης “Μέγας Αλέξανδρος”.

Ο λόγος για την Ryanair, η οποία έκανε γνωστό ότι εντός του καλοκαιριού, και για 3 μήνες,  θα δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να επισκεφτούν  μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες πόλεις της Πολωνίας: το Πόζναν. (εννοείται φυσικά ότι ισχύει και το αντίστροφο δρομολόγιο, για όσους Πολωνούς επιθυμούν να επισκεφτούν την Καβάλα και την γύρω περιοχή.)

- Advertisement -

Το πρόγραμμα των πτήσεων έχει ήδη αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου του Πόζναν. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουλίου και θα σταματήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου. Στον  ίδιο ιστότοπο τονίζεται ότι θα υπάρχει μία πτήση ανά εβδομάδα:

α) η πτήση Πόζναν-Καβάλα θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη στις 13:25 (ώρα Ελλάδος- 12:25 ώρα Πολωνίας) και θα προσγειώνεται στις 15:45 (ώρα Ελλάδος)

β) η πτήση Καβάλα-Πόζναν θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη στις 16:10 (ώρα Ελλάδος) και θα προσγειώνεται στις 18:30 (ώρα Ελλάδος- 17:30 ώρα Πολωνίας)

Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων,  αυτές ξεκινάνε από τα 32,63 € και καταλήγουν στα 85,84 €.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική πτήση από χώρα του εξωτερικού προς την Καβάλα που ανακοινώθηκε αυτές τις ημέρες ενόψει της τουριστικής περιόδου. Πρόσφατα, μάλιστα, η Condor Airlines  ανακοίνωσε ότι θα συνδέσει το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης με το Αννόβερο με μία πτήση ανά εβδομάδα, από τις 30 Μαΐου ως και τις 3 Οκτωβρίου.

Αναστάσιος Μαρκουλίδης

spot_img
spot_img
Thursday, April 25, 2024

Latest News

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ o Σπύρος Καρανικόλας επισκέφθηκε τον Έβρο

Τον Φράχτη του Έβρου, τις Φέρες, καθώς και το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 24/4, ο δικηγόρος και υποψήφιος...

More Articles Like This