9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

Ιδιοκτήτης καφετέριας συνεπλάκη με εφοριακό

Ο καταστηματάρχης από την Αλεξανδρούπολη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, πήρε 24ωρη προθεσμία και “απάντησε” στον εφοριακό με μήνυση εναντίον του

 

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε χθες (02/05) ο ιδιοκτήτης καφετέριας που ενεπλάκη σε διαμάχη με εφοριακό υπάλληλο, όταν κλιμάκιο της ΑΑΔΕ επιχείρησε έλεγχο στο κατάστημά του.

Λάζαρος Σαββίδης: «Εγώ φώναξα την Αστυνομία»

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του καταστηματάρχη Πάρης Παπαδάκης, αλλά επιβεβαίωσε αργότερα και ο ίδιος ο καταστηματάρχης, ο κος Σαββίδης έχει ήδη υποβάλλει μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα γιατί ήθελε να ηρεμήσει» και ο εφοριακός δεν του το επέτρεψε.

Τόσο ο δικηγόρος, όσο και ο κος Σαββίδης διαψεύδουν όσα δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του τύπου και ήθελαν τους δύο άνδρες να έχουν πιαστεί στα χέρια. «Ούτε μπουνιές, ούτε κλωτσιές, ούτε ανθρωποκτονίες, ούτε τίποτα δεν έγινε από όλα αυτά. 

Το μοναδικό πράγμα που έγινε είναι όταν είχαν μπει οι υπάλληλοι και έγινε ο έλεγχος κανονικά χωρίς κανένας να τους σταματήσει – μάλιστα είχε εξουσιοδοτήσει και συγκεκριμένο υπάλληλο, ο κατηγορούμενος για να γίνει ο έλεγχος- όταν μπήκε μέσα στην κουζίνα ήρθε προκλητικά και με ιταμό ύφος ένας από τους εφοριακούς υπαλλήλους και του είπε κάτι προκλητικό και με έντονα απειλητικό ύφος», περιγράφει ο δικηγόρος και ο ίδιος ο καταστηματάρχης, σχολιάζοντας το ύφος του εφοριακού λέει ότι ήταν τέτοιο «που θα εξαγριωνότανε ακόμη και πρόβατο».

Στη δικογραφία και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Προκειμένου να αποδείξει τον ισχυρισμό του πελάτη του, ο δικηγόρος θα προσκομίσει και το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. 

«Η αλήθεια αποδεικνύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο κατάστημα, το οποίο θα αξιολογηθεί και θα χρησιμοποιηθεί διότι νομολογειακά γίνεται δεκτό. 

Και εφόσον είναι το μοναδικό μέσο για να αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορουμένου μπορεί να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί. 

Εκεί θα φανούνε τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο κος Παπαδάκης.

Επιπλέον, επειδή ο καταστηματάρχης φέρει εκδορές στα χέρια του που κατά τον ισχυρισμό του προέκυψαν από την αψιμαχία με τον εφοριακό, ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα γίνει.

Ο καταστηματάρχης αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή 03/04.

Θ. Τ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This