9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

ΜΟΝΟΝ Ο …ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιοι Δήμαρχοι, σε όλη την Χώρα, αρνούνται τώρα το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Κατά τα άλλα ο κ. Λαμπάκης θεωρείται ο …εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας !!!

 

Ας δούμε πρώτα το ρεπορτάζ:

Με αφορμή προχθεσινή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για το ποιους υποψήφιους δημάρχους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δικά του στελέχη που κατεβαίνουν υποψήφιοι, αρνούνται τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και αντιδρούν δημοσίως.

Μεταξύ αυτών είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης της κ. Δούρου στην περιφέρεια Αττικής και πολύ γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση Πέτρος Φιλίππου που εγκατέλειψε την περιφέρεια Αττικής και έβαλε υποψηφιότητα για το δήμο Σαρωνικού, αλλά και ο έτερος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με την κ. Δούρου, Γ. Καραμέρος, που επίσης εγκατέλειψε την περιφέρεια Αττικής και είναι υποψήφιος στον δήμο Αμαρουσίου.

Κατά πληροφορίες, που δημοσιεύονται σε σειρά ιστοσελίδων, όπως το aftodioikisi.gr, τα παραπάνω κρούσματα δεν είναι τα μόνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει κύμα άρνησης δικών του υποψηφίων να δεχθούν την πολιτική τους στήριξη από την Κουμουνδούρου. 

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τον υποψήφιο δήμαρχο Παιανίας Κώστα Μπουλμέτη, την υποψήφια δήμαρχο Σιντικής Σερρών Όλγα Φυταγκουρίδου, τον υποψήφιο δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κερασιώτη, τον υποψήφιο δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου Γιάννη Κυριακίδη, τον υποψήφιο δήμαρχο Άργους-Ορεστικού Πάνο Κεπαπτσόγλου, τον υποψήφιο δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, αλλά και  Μαρκοπούλου – Μεσογαίας Γιάννη Πολίτη,  Αιγιαλείας στην Αχαΐα Δημήτρη Καλογερόπουλο, και Γιώργο Αραπίτσα, υποψήφιο δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων στη Βοιωτία.

***

Έτσι λοιπόν, την ώρα που υποψήφιοι Δήμαρχοι σε όλη την χώρα, αρνούνται την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης κ,. Ευάγγελος Λαμπάκης, αποτελεί την εξαίρεση.

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, εκλεγμένος με τη στήριξη της Ν.Δ., δεν αρκέστηκε στο γαλάζιο χρίσμα.

Έστειλε επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας χρίσμα κι απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ!

Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απευθύνομαι σε εσάς για να σας καταθέσω το αίτημα να διερευνήσετε με τους συνεργάτες σας και την κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη αν πρέπει να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου ως δημάρχου Αλεξανδρούπολης, όπως έχει ήδη κάνει π Νέα Δημοκρατία».

Μάλιστα χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν πολιτικό με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας.

 Ο αδίστακτος και χωρίς καμμία ηθική αναστολή ηθικό έρισμα κ. Ε. Λαμπάκης κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία.

Και απ’ ότι μας λένε, χρησιμοποιεί και τον Μητροπολίτη Αλεξ/πόλεως κ. Άνθιμο, ως προπαγάνδα της προεκλογικής του καμπάνιας.

Οι νεοδημοκράτες τα ανέχονται όλα αυτά;

Σ. Κ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει...

4o ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

Δίμηνη παράταση δίνεται για το επίδομα ανεργίας

Σε ποιους, πως και πότε θα γίνει η καταβολή, από τον ΟΑΕΔ - Αυτόματη καταβολή - Δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών από...

More Articles Like This