9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ε. Λαμπάκη είναι ο «κακός» εαυτός του !!!

Για όλα φταίνε οι άλλοι – Ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν φταίει ποτέ – Έπαρση και αλαζονεία στο έπακρον 

Το είδαμε και αυτό.

Στην τελευταία προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης (για τρίτη θητεία) κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, να επιτίθεται κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και του κ. Σταύρου Κονδύλη, ονομαστικά, γιατί εδώ και 15 μήνες (δηλαδή ενάμιση χρόνο προ των εκλογών) έπαψε να τον στηρίζει.

Το γιατί συνέβη αυτό θα το διαβάσετε στο αυριανό μας φύλλο.

Όμως σήμερα, για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι «Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ Ε. ΛΑΜΠΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΑΚΟΣ» ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ».

Για όλα φταίνε οι άλλοι, αλλά ο Βαγγέλης Λαμπάκης ποτέ.

Τον ακούσαμε άλλωστε να το λέει και κατά την προεκλογική εμφάνισή του στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, αλλά και κατά την ομιλία του, την περασμένη Παρασκευή.

  • Ο Γιάννης Ζαμπούκης είναι ανίδεος με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Γι’ αυτό και δεν κάνει για Δήμαρχος.

– Ο Παύλος Μιχαηλίδης, ασκούσε κριτική στο δημοτικό συμβούλιο και διαφωνούσε μονίμως. Με αυτόν, συνεργασία δεν μπορεί να γίνει.

– Ο Ευάγγελος Μυτιληνός, στενός συνεργάτης μου, έφυγε από την παράταξη γιατί ήθελε να παραμείνει Πρόεδρος της ΔΕΥΑ. – Δεν μπορεί μία ζωή να μένει Πρόεδρος (ο Λαμπάκης όμως μπορεί). 

  • Ο Σάββας Δευτεραίος είναι ο άνθρωπος του Περισσού και παίρνει εντολές για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης από το Κ.Κ.Ε. – Άρα με αυτόν συνεργασία δεν γίνεται.

– Ο Δημήτρης Λαζόπουλος (που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι καλό παιδί, είναι ευγενής, μ’ αυτόν μπορώ να συνεργαστώ.

Με λίγα λόγια σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη, ο «καλυτερότερος» και ο πλέον ικανός και άξιος είναι μόνο ένας ο ίδιος ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ.

Όπως είπαμε στο στόχαστρό του κ. Λαμπάκη, μπήκε και ο Κονδύλης, που «κάθεται στο Κάστρο του και συκοφαντεί ξεδιάντροπα εναντίον του Δημάρχου».

Μα κύριε Λαμπάκη, εμείς σε συμβουλεύσαμε να ζητήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μόλις έλαβες το χρίσμα της «Νέας Δημοκρατίας»;

Δικές σου ήταν οι επιλογές και δικός μας ο σχολιασμός της αμετροέπειας και αχαριστίας σου.

Δεν θα ξετυλίξουμε σήμερα το κουβάρι του έσχατου «κατιναριού», στα είπες και είπα.

Γιατί η ουσία είναι μία.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες σου, έφυγαν από δίπλα σου, έφυγαν από την παράταξη σου, εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ αποκλειστικά, κακής συμπεριφοράς.

Ο ορισμός ΑΦΙΛΟΣ ο Λαμπάκης δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι μία πραγματικότητα.

Και αυτή η πραγματικότητα, έφερε και το προχθεσινό κακό αποτέλεσμα.

Η 3η θητεία δεν είναι καθόλου σίγουρη πλέον και αμφισβητείται έντονα η δυνατότητα πραγματοποίησης της.

Όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος.

Βρισκόμαστε λοιπόν στο τέλος.

Και όσον αφορά τις απειλές «για τέσσερα ακόμη χρόνια ο Κονδύλης θα μείνει στην απομόνωση».

Απαντούμε:

Εάν ο Λαός της Αλεξανδρούπολης σε ξανακάνει Δήμαρχο, εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, που είναι τελείως διακριτό από το αξίωμα του Αιρετού Άρχοντος.

Αν λειτουργείς σωστά, θα εισπράττεις έπαινο.

Αν πηγαίνεις στραβά, περιφρονώντας τη γνώμη των Δημοτών (έναντι των οποίων είσαι υπόλογος), θα εισπράττεις την δυσμενή κριτική.

Έκαστος κατά τα έργα του.

Σ. Κ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This