9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020

ΣΕ ΤΥΧΟΝ 3η ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ «ΤΥΡΑΝΝΟ»

Ο άνθρωπος που περιφρόνησε τους Δημότες της Αλεξανδρούπολης επιδεικνύοντας αμετροέπεια και αλαζονεία και που «έφτυσε» κυριολεκτικά τους Νεοδημοκράτες, είναι δυνατόν ποτέ να αλλάξει; – Ψεύτης ο Λαμπάκης 

Φωνή Λαού:

Τα παρακάτω, μας τα είπαν παλιοί Αλεξανδρουπολίτες, που ήρθαν χθες στα Γραφεία της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».

* * * 

«Ο κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, που ευεργετήθηκε από το Συγκρότημα Κονδύλη Α.Ε., βλέπουμε να στρέφει τα δηλητηριώδη βέλη του, εναντίον σας.

Μην εκπλήττεστε. – Δεν είστε οι μόνοι που εισπράττετε την αχαριστία και αφιλοτιμία του ανδρός, που παρίστανε τον φίλο, για ιδίον μόνο όφελος.

Η ουσία είναι πως ο κύριος αυτός με την άμετρη Αλαζονεία του, περιφρόνησε και έγραψε στα παλιά του υποδήματα όλους τους Αλεξανδρουπολίτες, προχωρώντας σε έργα, παρά την αντίθεση του Λαού, όπως η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, κλπ.

Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο:

Ο Αχάριστος και αρχομανής Λαμπάκης, αντί να πει ευχαριστώ για το χρίσμα που του έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μας «έφτυσε» κυριολεκτικά εμάς τους Νεοδημοκράτες, σπεύδοντας να ζητήσει από τον Α. Τσίπρα το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο υβριστής Λαμπάκης, που συμπεριφέρθηκε με τόση έπαρση και Καισαρισμό στην δεύτερη θητεία του, είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς, πως αν τυχόν εκλεγεί ξανά, θα αλλάξει συμπεριφορά; Ή μήπως θα μεταβληθεί σε «τύραννο» της Αλεξανδρούπολης;».

Πολλά ακόμη μας είπαν οι φίλοι Αλεξανδρουπολίτες, που δήλωσαν και απογοητευμένοι από τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας, που προκλητικά εσιώπησε και σφύριζε αδιάφορα.

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ 

Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Ζητήσαμε από τον κ. Ε. Λαμπάκη να εμφανισθεί στον Τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (τον είδαμε χτες στη ΔΕΛΤΑ τηλεόραση) και μας απάντησε ότι αυτό δεν προβλέπεται από το Νόμο, επαναλαμβάνοντας πως στους 16 τελευταίους μήνες, τον καλέσαμε μόνο μια φορά να εμφανισθεί.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ!

Ας αθροίσουμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 16 μήνες τα λεπτά της ώρας που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ προβάλλεται από το πολυτιμότερο τηλεοπτικό προϊόν, το δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ,  το έργο του Δημάρχου Αλεξ/πολης, οι δηλώσεις του, οι δράσεις του, οι συναντήσεις του στο γραφείο του, κλπ.

Με τους δικούς μας υπολογισμούς είναι πάνω από 4.800 λεπτά. Δηλαδή πάνω 80 ώρες!!!!!!!!

Έπειτα ας υπολογίσουμε τον καθαρό τηλεοπτικό χρόνο που εμφανίζεται το πρόσωπο του κ. Λαμπάκη στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του καναλιού.

Ποια δράση της δημοτικής αρχής, ποια δήλωση του Δημάρχου, ποια υπογραφή σύμβασης ή ανάθεσης έργου δεν δείξαμε από τον τηλεοπτικό μας σταθμό; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ μία;

Αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ του κ. Λαμπάκη.

Το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ δεν «χαρίζεται» σε καμία εξουσία. Έλεγξε πολλούς δημάρχους και θα ελέγχει και όλους τους επόμενους στο μέλλον, όσο οι τηλεθεατές το επιβραβεύουν για την αντικειμενικότητά του και την ανεξαρτησία του. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, όταν οι περισσότερες τηλεοπτικές συσκευές ήταν συντονισμένες στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.  

Αλήθεια, είναι δυνατόν ποτέ, ο Λαμπάκης να αλλάξει τρόπους, μυαλά και συμπεριφορά;

Σ.Κ.

Latest News

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου...

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ

Επιτέλους πρέπει να δοθεί μία χειροπιαστή απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου - STOP στη μεταφορά...

Αύξηση ορίου από την Δεύτερα

Στα 50 Ευρώ οι ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες πληρωμών - Το μέτρο θα ισχύσει μόνο για δύο μήνες

More Articles Like This