9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Το 1ο Πανέβριο Ιατρικό Συνέδριο στην Αλεξ/πολη

Θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο «ΕΓΝΑΤΙΑ», στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 – Το πρώτο αυτό Συνέδριο των Επιστημόνων του Έβρου πρέπει να τύχει της υποστηρίξεως όλων μας  

 

Ένα σημαντικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για το ΠΑΝΕΒΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, που οργανώνεται για πρώτη φορά από τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, έναν Σύλλογο από τους μεγαλύτερους της Ελλάδος και από τον Σύλλογο ιατρών ΕΣΥ των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτε’ιχου.

- Advertisement -

Στην Ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργανωτική Επιτροπή, αναφέρει τα εξής:

***

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην επιστημονική διημερίδα που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου και ο Σύλλογος Γιατρών Ε.Σ.Υ. Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γ.Ν. Διδυμοτείχου και το 216 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο, την 8-9 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Egnatia Grand Hotel, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα μόνιμο θεσμό που θα υπηρετείται στο διηνεκές από νέους δραστήριους ιατρούς της περιοχής μας. 

Η εκδήλωση αυτή είναι μια πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ του Π.Γ.Ν.Α και ευελπιστούμε ότι με την υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή όλων σας θα μακροημερεύσει. Η παρούσα επιστημονική εκδήλωση διακρίνεται για την πλούσια θεματολογία, προσανατολισμένη, όμως, στα κλινικά προβλήματα της καθημερινής άσκησης της Ιατρικής όπως αυτή καταγράφεται μέσα από τα μάτια των επαγγελματιών υγείας. 

Ο επαγγελματίας υγείας ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης ( ιδιώτης, στρατιωτικός, νοσοκομειακός) φροντίζει για την ευημερία των πολιτών προάγοντας και υπερασπίζοντας το υπέρτατο αγαθό , την υγεία. Όλοι κομμάτι του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Όλοι εγγυητές αυτής της προσπάθειας στην περιοχή μας που χρονολογείται εδώ και 120 χρόνια, με άλλες δομές, άλλη μορφή. Όλοι έχουν κάτι να καταθέσουν. 

Συγχρόνως γίνεται προσπάθεια προσέγγισης νέων πεδίων όπως αυτό της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής αλλά και ζητημάτων βιοηθικής τα οποία προκύπτουν και αλλάζουν άρδην την άσκηση της σύγχρονης Ιατρικής. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή η πρώτη συστράτευση των επαγγελματιών υγείας του νομού δίνει την ευκαιρία της μεταξύ μας γνωριμίας και δημιουργίας δεσμών ενώ συγχρόνως συμβάλει και στην εκπαίδευση όλων μας. 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτικής Επιτροπή 

Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Γραμματέας: Ταμίας: 

Μέλη: 

Α. Παπανδρούδης, Χ. Λίμας Ε. Πάτρης 

Λ. Τερζενίδου 

Δ. Καραμανίδης Π. Αργυροπούλου 

Ν. Γαλανόπουλος Χ. Γεωργέλλης

Χ. Μπογιατζής

Ε. Μπολονάκη Α. Πεταλά 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Να διεκδικήσουμε για την Αλεξ/πολη μια σχολή ξεναγών

Θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη του Τουρισμού σε ολόκληρη την Θράκη - Και Σχολή Τουρισμού...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξ/πολης

Τα θέματα θα εγκριθούν διά περιφοράς, λόγω κορωνοϊού  Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου...

Στην Κομοτηνή η Πρόεδρος Δημοκρατίας

Η κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα αφιχθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 Στην Κομοτηνή αναμένεται...

Χάσαμε την πίστη στον… εαυτό μας!!!

Η Ελλάδα έμεινε χωρίς οράματα, ενώ η Τουρκία προχωρεί ανεμπόδιστη σε όλα τα μέτωπα - Οι επικλήσεις στο Διεθνές Δίκαιο, δεν μας...

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Εβρίτες

Για την πανστρατιά που σχημάτισαν στα σύνορα του Έβρου – Η υβριδική επίθεση της Άγκυρας, συνεχίζεται  

More Articles Like This