9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ΝΕΟ «ΛΑΣ-ΒΕΓΚΑΣ»

Μεγαλεπήβολα τα όνειρα της Τουρκίας και του ψευδοκράτους της Κύπρου – Ξεκινούν πρόβα διχοτομήσεως στην Αμμόχωστο που θα εποικισθεί με κατοίκους από την Ανατολία

 

Μεγαλεπήβολα είναι τα όνειρα της Τουρκίας και του ψευδοκράτους για την σφραγισμένη Αμμόχωστο, πού ημέρα με την ημέρα ξεδιπλώνουν τα σχέδια διχοτομήσεώς της.

Οι Τουρκοκύπριοι, προφανώς ως αντίποινα στις καρώσεις που θα επιβληθούν στην Τουρκία, ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσει η απογραφή στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου με απώτερο σκοπό νά γίνει Λας Βέγκας της Μεσογείου. 

- Advertisement -

Ο «ψευδοπρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ θυμήθηκε τις χρυσές εποχές πριν από την εισβολή τής Τουρκίας και δήλωσε έτοιμος να φέρει στην Αμμόχωστο σταρ του κινηματογράφου αντίστοιχες με εκείνες της Σοφίας Λώρεν και της Μαίριλυν Μονρώ, που έκαναν καλοκαιρινές διακοπές στην πανέμορφη πόλη.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Τατάρ επιβεβαίωσε το σχέδιο εποικισμού της χρυσής ακτής της Αμμοχώστου από την Άγκυρα.

 «Η κλειστή πόλη των Βαρκοσίων, η οποία είναι πόλη φάντασμα, θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας» είπε ο Τουρκοκύπριος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η περιοχή θα αποκτήσει «εμπορική αξία».

Όνειρό του, όπως είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, να έλθουν πάλι στα Βαρώσια οι διάσημοι του κόσμου και «να ζωντανέψει». 

Ανησυχία προκαλεί και η δήλωση του «ψευδοπρωθυπουργού», ότι θα αλλάξει και το νομικό καθεστώς στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων.

 Υποστήριξε ότι εκεί υπάρχουν και οθωμανικές περιουσίες, οι όποιες ανήκουν στην Διοίκηση Βακουφίων, πού, κατά τον ίδιο, αποτελεί εγγύηση για τους Τουρκοκυπρίους. 

«Οι κάτοικοι της κλειστής πόλεως των Βαρωσίων θα μπορούν να έλθουν νά ζήσουν στην περιοχή» τόνισε εκφράζοντας την Ικανοποίησή του για την έλευση και άλλων Τουρκοκυπρίων και έποικων στα ελληνοκυπριακά εδάφη.

Συμφώνως προς τον Τατάρ, από σήμερα ανοίγει μία νέα περίοδος πού θα είναι μακρά, αλλά θα ενισχύσει τον τουρισμό.

Έφερε ως παράδειγμα την κατασκευή τού νέου αεροδρομίου στην Τύμπου στην Λευκωσία, λέγοντας ότι θα αυξηθούν οι πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, ο «ψευδοπρωθυπουργός» δεν έμεινε μόνο στα σχέδια διχοτομήσεως της Αμμοχώστου αλλά προχώρησε και στην επίλυση του Κυπριακού.

Ο εκλεκτός του Ερντογάν στα Κατεχόμενα δήλωσε ότι η λύση της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

 «Στέλνουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Στο νησί υπάρχουν δύο χωριστοί λαοί και δύο κράτη. Από ’δώ και μπρος δεν μπορεί να υπάρξει Ομοσπονδία. Το ψευδοκράτος θα συνεχίσει τον δρόμο του» είπε ο Τατάρ. Προσέθεσε ότι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, γιατί πάντα πίσω τους θα στέκεται ως εγγυήτρια δύναμη η Τουρκία. 

Σε αυτό το σημείο τής συνεντεύξεως εξύμνησε τον Ερντογάν τον όποιο ευχαρίστησε χίλιες φορές για όσα έχει κάνει γι’ αυτούς.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

«Ο Έβρος δεν είναι… πεδίο βολής και Λωρίδα της Γάζας»

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης δίνει την ορθή διάσταση του τόπου μας, του πολιτισμού και των...

1453-2020: Ο κατακτητής έρχεται από την θάλασσα

Ο σημερινός στόλος των Νέο-Οθωμανών πολιορκητών είναι τα δουλεμπορικά και τα φουσκωτά που καταφθάνουν ακατάπαυστα στην χώρα μας, μεταφέροντας Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

Ήταν μια απάντηση για την Αγιά Σοφιά

Η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας, στο Τέμενος του Διδυμοτείχου – Ενοχλημένα τα Τουρκικά ΜΜΕ

Και έμπορος οργάνων των μεταναστών η Άγκυρα!!!

Μιαν άλλη μορφή τουρκικής βαρβαρότητος απεκάλυψε το Αμερικανικό Δίκτυο CBS Μια άλλη μορφή τουρκικής βαρβαρότητας...

Μια κλωστή

Μια κλωστή η ζωή που αν δεν προσέξεις θα κοπεί και δεν θα αντέξεις.

More Articles Like This