9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

Ο παλμός της κάλπης στο κανάλι «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ»

Την μεγάλη βραδιά των Εθνικών Εκλογών η Τηλεόραση «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ» πρωταγωνίστησε και πάλι., στην μετάδοση των αποτελεσμάτων

 

Η μεγάλη βραδιά των εθνικών εκλογών χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη εκπομπή του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, το οποίο πρωταγωνίστησε για ακόμη μια φορά στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Με το κλείσιμο της κάλπης, ξεκίνησαν οι σχολιασμοί από τον Σάκη Σταυρίδη, τον Δημήτρη Σταματάκη και τον Δημοσθένη Δούκα.

- Advertisement -

Οι αναλύσεις και τοποθετήσεις των καλεσμένων στα τηλεοπτικά πάνελ έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκλογική εκπομπή, η οποία πολύ νωρίς μετέδωσε και το πρώτο ανεπίσημο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι κάρτες γραφικών με την σταυροδοσία στο νομό Έβρου, δηλαδή πόσους σταυρούς έλαβαν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη καταγράφηκε από τον Θανάση Τσολάκη και τον Νίκο Τσακιρόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η παραλιακή λεωφόρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκλογική διαδικασία της Κυριακής κύλησε ομαλά, ενώ αρκετοί πολίτες χαρακτήρισαν τις εκλογές ως τις πιο “αθόρυβες” που έγιναν ποτέ στην Αλεξανδρούπολη.

Χωρίς πάντως να γίνεται μονότονο, το σίγουρο είναι πως όταν μιλούμε για εκλογές, τότε για τη σωστή ενημέρωση εννοούμε ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ!

Μ.Κ.

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Παρεμβάσεις στον οικισμό Τριφυλλίου Αλεξανδρούπολης

Εργασίες ελαιοχρωματισμού και επιχρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τριφυλλίου, στο κτήριο του συλλόγου του οικισμού, όπως και στο Ηρώον...

More Articles Like This